Luksuriøs safari i Sydafrika

Geiger’s Camp, Limpopo, Sydafrika

Luxury-værelse

Luxury-værelse

Luxury-værelse

Luxury-værelse

Bo i eksklusive omgivelser med terrasse og udsigt over bushen– med all-inclusive, safarier m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -22% på markedets priser ?
Ophold på et Luxury-værelse med all-inclusive.

All-inclusive omfatter alle måltider, lokale øl, husets vin og læskedrikke.

Tilbuddet inkluderer også to Game Drives per dag samt guidede safari-gåture med forfriskninger.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 11.00.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 19.12.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil? 

Ophold i eksklusiv safarilodge med pool og udsigt over bushlandskabet i det nordøstlige Sydafrika – med all-inclusive, to daglige Game Drives og guidede safari-gåture

Værelserne

Geiger's Camp ligger på en højderyg i det private naturreservat Timbavati og er en luksuriøs familieejet lodge med panoramaudsigt over omgivelserne. Hotellets fire værelser er individuelt indrettet i kolonialstil, og Luxury-værelserne omfatter 40-50 kvadratmeter. Fra terrassen har du smuk udsigt over bushen. På badeværelset er der et gammeldags fritstående badekar, men du kan også tage et brusebad udenfor under åben himmel.

Faciliteter

- Te- og kaffefaciliteter
- Aircondition
- Minibar
- Badekåber og tøfler
- Hårtørrer
- Pengeskab

Forplejning

Hotellets køkken serverer autentisk afrikansk gastronomi med et luksuriøs touch. Du kan vælge, om du vil spise i loungen, på terrassen ved poolen eller i en “boma”, som er en traditionel udendørs spiseplads. Fra terrassen og loungen har du en smuk udsigt over det omkringliggende landskab, hvor du kan se de vilde dyr i deres naturlige habitat. Til maden kan du blandt andet nyde nøje udvalgte sydafrikanske vine.

Wellness

Hotellet kan byde på et udvalg af massage inspireret af svenske og indiske teknikker. Behandlingerne udføres i fred og ro på dit eget værelse.

Beliggenhed

Geiger's Camp ligger i det fredede Motswari Private Game Reserve, i naturreservatet Timbavati and Umbabat Private Nature Reserve, som er hele 15.000 hektar stort og er en del Kruger Nationalpark i det nordøstlige Sydafrika. Her bor du omgivet af det vilde og uberørte bushlandskab og har en smuk udsigt over Nhlaralum-floden. Bygningen var oprindelig en privat ejendom og har beholdt den samme indbydende og hyggelige atmosfære, da det blev ombygget til et hotel. Herfra har du et fantastisk udgangspunkt for at deltage i vandreture og jeepsafari, hvor du kan opleve både små og store dyr på nært hold. Der er cirka 500 kilometer til Pretoria. 

Ideelt til
Aktiviteter Langturs Safari Smukke landskaber
Motswari Private Game Reserve Timbavati Game Reserve, 1380, Sydafrika

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • Autentisk afrikansk gastronomi som kan nydes i en traditionel udendørs “boma” 
 • At slappe af på værelsets terrasse og nyde udsigten over bushlandskabet 
 • At opleve regionens natur og vilde dyr på nært hold med en guidet tur 

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser