London-hygge i grønt kvarter

The Lodge Hotel, London, England

Classic-værelse

Superior-værelse

Natural History Museum

Classic-værelse

Richmond Park

Richmond Hill

Classic-værelse

Ophold på hyggeligt boutiquehotel i det naturskønne Putney i den sydlige udkant af London, inklusive morgenmad

London er altid en god idé, og som gæst på The Lodge Hotel får du mulighed for at kombinere storbyens dynamik med Sydvestlondons naturskønne omgivelser. Det stilfulde boutiquehotel ligger et stenkast fra Themsen, en kort gåtur fra Wimbledon og en nem tur med undergrundsbanen fra Londons livlige centrum. Det er med andre ord ideelt for rejsende, der har lyst til at smage på det autentiske storbyliv i den engelske hovedstad.

Selvom beliggenheden i sandhed er et plus, er det detaljerne, som får hotellet til at skille sig ud. Hotellet holder til i et klassisk, engelsk byhus og kan prale af et virkelig stilfuldt interiør med luksuriøse tekstiler og støvede, varme farver. Tag plads i det hyggelige bibliotek med en god bog, snup en aperitif i den sofistikerede bar eller besøg hotellets flotte rosenhave.

Og når du er et smut forbi det engelske, bør du næsten prøve nogle af klassikerne som fish and chips fra et madmarked, afternoon tea på en charmerende café eller en god ale på en af de mange pubber. Det får du rig mulighed på dine eventyr ind til London, men nærområdet – det hyggelige Putney – byder faktisk også på charmerende pubber – herunder Duke's Head, som ligger lige ud til floden Themsen. Er det hygge eller hvad?

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser