69 Tilbud

Last minute rejser

Har I fået et uventet hul i kalenderen, eller trænger I bare virkelig til, at der skal ske noget? Spontane beslutninger er ofte de bedste, så tag med på en af TravelBirds last minute rejser!
Valgte filtre:
69 Tilbud
Filtre Ryd

Last minute rejser er den perfekte måde at få sat lidt krydderi på tilværelsen. Med en impulsiv rejse kan I få et afbræk fra en hverdag styret af rutiner og en kalender fuld af aftaler.

Danskerne tager i stigende grad på spontane ferier. Det skyldes formentlig især de mange muligheder for at bestille en rejse på nettet, og med det større udbud følger naturligt lavere priser selv ved kort varsel. De fleste danskere bestiller nu deres ferier på nettet, hvor det er nemmere at danne sig et overblik, og det kun tager et par klik at få ferien i hus. Sløje vejrprognoser med udsigt til lutter gråvejr og regn og et pludseligt hul i kalenderen er blandt de hyppigste årsager til at bestille en spontan rejse. De seneste par år er det dog også blevet populært blandt danskere at booke en impulsiv ferie for penge, de har fået tilbage i skat.

TravelBird tilbyder et udvalg af last minute rejser i såvel Danmark som udlandet, så her kan I finde lige den ferie, der passer til jer, hvad enten I vil indsnuse den danske natur, på sightseeing, koble af med et wellness-ophold, eller blot spendere noget kvalitetstid sammen i rolige omgivelser. Er I fleksible med hensyn til destinationen og den præcise afrejsedato, har I gode muligheder for at finde en spontan ferie til en fordelagtig pris.

Romantiske last minute rejser

Har du og din bedre halvdel lyst til at stikke af et par dage, så er en impulsrejse et oplagt valg!

Har du overvejet at overraske din bedre halvdel med en romantisk weekendtur?

Hvad end det skal være en afslappende wellness-ferie, et hyggeligt kroophold med lækker mad eller et par overnatninger på et idyllisk hotel i naturskønne omgivelser, så vil I helt sikkert sætte pris på at nyde noget kvalitetstid sammen.

Der behøver ikke at være en specifik årsag for at tage væk i et par dage – måske I blot har lyst til at hygge jer sammen i afslappende omgivelser, eller måske trænger I bare virkelig til nogle nye indtryk. Mange par nøjes ikke længere blot med en middag på en restaurant, men hiver i stedet et par dage ud af kalenderen for at tage en pause fra hverdagen, så parforholdet kan komme i første række.

Grib dagen!

Vælger I at booke en last minute rejse, hvorfor så ikke fortsætte i det spor og tilbringe feriedagene i spontanitetens tegn?

Last minute rejser er en impulsiv og spændende måde at rejse på. Idéen med at pakke kufferten og så ellers bare tage af sted uden nøje planlægning, appellerer til de eventyrlystne.

Hvis I til hverdag har et meget stramt program, er det især anbefalelsesværdigt ikke at lægge for mange planer for ferien. På denne måde får I bedre tid til at få slappet af, og så har I selvfølgelig også de bedste forudsætninger for at lade jer overraske af de oplevelser, I møder på jeres rejse. Mange kan nok nikke genkendende til, at tingene ofte bliver lidt sjovere, hvis man ikke har opbygget for høje forventninger på forhånd, så hvorfor ikke prøve dette på jeres næste ferie? Læg planlægningen til side, og tag feriedagene som de kommer.

Pak kufferten!

Når ferien er bestilt er det blot at få pakket kufferten. Men nu hvor ferien er blevet booket i sidste øjeblik, så kan man hurtigt få glemt vigtige ting i farten!

Det er altid en god idé med en pakkeliste for at bevare overblikket. Det kan dog især være til hjælp, når rejsen er bestilt med kort varsel, og kufferten skal pakkes hurtigt.

Vigtigst at huske er selvfølgelig penge og/eller kreditkort, bookingbekræftelse og pas, hvis turen går til et sted udenfor Danmarks grænser. Sørg også for at have mobiltelefon og oplader med, og rejser I til et sted, hvor man anvender en anden type stik, er det bedst at have en adapter med hjemmefra. Medbring også kontaktoplysninger på venner og familie og et telefonnummer til at spærre jeres kreditkort. De fleste af os har typisk sådanne kontaktoplysninger på mobiltelefonen, men det kan anbefales at ty til den gode gammeldags metode og skrive oplysningerne ned i en adressebog. På denne måde har I stadig de vigtige telefonnumre, hvis I skulle være så uheldige at miste mobiltelefonen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice