1 tilbud

Krydstogt

Har I lyst til at stige ombord på et krydstogtskib, og så ellers bare læne jer tilbage og lade jer transportere til den ene spændende destination efter den anden? Så tag med TravelBird på krydstogt.
Se mere:
Tilbud
1 tilbud
1 tilbud
Filtre Ryd

Er I på udkig efter en helt særlig oplevelse, bør I tage på cruise. Oplev den helt unikke atmosfære ombord på skibet, mens I sejler afsted over Middelhavet, Østersøen eller måske Donaufloden.

For mange er et krydstogt en nærmest uopnåelig, luksuriøs drøm, men faktisk er det muligt at få del i luksusoplevelsen uden at skulle have enorme summer op af lommerne. Krydstogter er med årene blevet mere og mere tilgængelige, og i dag er det ikke kun de rige og berømte, der soler sig på dækket af et krydstogtskib. Vi andre kan i dag også være med, og vi kan komme til en masse spændende destinationer.

Middelhavet har eksempelvis en række smukke kystbyer, som ofte bliver besøgt af de store krydstogtskibe, og det er der god grund til. Både fastlandet og øerne omkring I vil opleve på ferie med all inclusive i Spanien, Italien Frankrig og Grækenland vrimler nemlig med charmerende, farverige og interessante byer, og en rundrejse fra den ene havn til den anden er en nem måde at få set flere af dem. Også Østersøen er en klassiker, når man vil på krydstogt, og her ligger alle nordens perler og venter på at blive besøgt og beundret. Mange krydstogtrejser foregår på havet, men en anden variation af rundrejsen med skib finder sted på floden, hvor eksempelvis Donau er populær, men også Nilen er en mulighed, hvis der skal skrues op for de mere eksotiske elementer.

Livet ombord

Livet ombord på et krydstogtskib er noget helt særligt

Krydstogtskibene er imponerende, ikke kun på grund af størrelsen, men også på grund af vældet af underholdningsmuligheder ombord.

Som det også er tilfældet med hoteller, varierer skibene i størrelse og udbud af faciliteter, men de fleste har flere dæk, indvendige og udvendige kahytter, kahytter med og uden balkon og flere forskellige restauranter, barer og butikker. Også biografsale, casinoer og diskoteker er ofte på listen over underholdningsmuligheder, og så kan man for det meste også slappe af i wellnessområder og sole sig på dækket i en liggestol.

Ofte sejler man om natten og lægger til kaj om morgenen, hvor man så kan tage på opdagelse i den by, man er ankommet til, og om eftermiddagen eller aftenen sejler man så videre til næste by. Afhængigt af, hvor man skal hen, tilbringer man dog også nogle gange hele dage ombord på skibet, der bedst kan beskrives som en hel by i sig selv. Her er der nemlig nye ting at udforske hver dag, og ting at tage sig til lige fra man står op, til man går i seng, så livet ombord bliver aldrig kedeligt.

På opdagelse i Middelhavet

Langs kysterne i middelhavslandene ligger flotte og farverige byer som perler på en snor

Storbyferien kan få en ny dimension, hvis I besøger flere på samme ferie og endda lader transportmiddel være et cruiseskib.

Vi er allesammen vilde med storbyferier til Barcelona, Cannes, Napoli, Venedig og Athen. Og vi elsker middelhavsøernes charme og flokkes på rejser til Malta, rejser til Cypern, Sardinien og Santorini. Så hvad med at slå flere fluer med ét smæk og besøge flere af dem på samme tur? Stiger I ombord på et krydstogtskib, kan det nemt lade sig gøre at få besøgt både flere byer og flere lande på samme rejse. I kan for eksempel både se på farvestrålende Gaudí-værker og den imponerende Sagrada Familia i Barcelona, drømme om yachter i millionklassen i Cannes og spise knasende sprød pizza i Napoli på én og samme tur. Det kan også være, den store drøm er at udforske klassikere som Parthenon og Nike-templet ved Athen den ene dag og slentre rundt blandt kridhvide huse med blå tage og fremragende udsigter på Santorini den næste. Middelhavet er fyldt med drømmedestinationer, og på et krydstogt kan I glæde jer til at blive transporteret rundt mellem den ene og den anden.

Se nærmere på Nordens skatte

Med Danmark som hjemstavn er vi ganske godt placeret i forhold til at udforske de mange skatte, landene mod nord og øst har at byde på.

Nogle ture afgår fra vores egen hovedstad, og det er også nemt at komme til for eksempel Stockholm, hvor mange af de store skibe stævner ud.

På et krydstogt på Østersøen kan man opleve vores skandinaviske naboer, de baltiske lande og måske endda slå et smut forbi russerne i St. Petersborg. Der er noget helt særligt over ferien, når man i løbet af en uge både får besøgt de hyggelige gader i Gamla Stan i Stockholm, beundre blandingen af moderne arkitektur og sovjetisk indflydelse i Talinn, nydt de lange, lyse sommeraftener i Helsinki og skyllet alle oplevelsene ned med kvalitetsvodka i St. Petersborg. Måske går turen også til Letlands Riga og polske Gdansk, eller til nogle af nordmændenes mange fantastiske kystbyer som Oslo og Bergen. Hele den norske kystlinje er fantastisk, og hele vejen op til Nordkap, hvor man kan være heldig at opleve den fantastiske midnatssol, kan man sejle rundt på de storslåede fjorde og få den ene fantastiske naturoplevelse efter den anden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice