Kroophold

Tag din udkårne eller veninden under armen og bestil et hyggeligt kroophold gennem TravelBird, hvor I kan få et velfortjent pusterum fra hverdagen i hyggelige omgivelser.

Tilbud

Vælg udrejsedato
13 Tilbud
Et kroophold er det perfekte afbræk fra opvask, madlavning og alt det andet, der hører den travle hverdag til. Romantik og hygge er nemlig fast inventar, når I tager på kroferie.

Der er ikke noget bedre end at hive et par dage ud af kalenderen for at tage sig tid til hinanden og til at få slappet helt af i dejlige omgivelser. I Danmark har vi masser af hyggelige, gamle kroer, hvor skøn natur og gode madoplevelser danner rammerne om den miniferie, I lige står og har brug for. Kroerne fungerede i tidernes morgen (nogle af de danske kroer er faktisk mere end 400 år gamle!) som logi for kongen og hans følge, når han rejste rundt i landet, så ikke bare naturen og maden, men også den stemningsfyldte atmosfære, der de fleste steder har mange år på bagen, gør et kroophold til noget ganske særligt.

Kroerne fordeler sig over hele landet, så uanset hvor i Danmark, I har valgt at tage hen, kan I finde en kro at overnatte på. Det er også sjovt at vælge destination baseret på den kro, I synes, ser hyggeligst ud. Mange kroer serverer traditionen tro velsmagende og solid kromad, mens andre vælger at nyfortolke de traditionelle retter og give dem et moderne tvist, eller måske bevæger sig ud i den mere moderne kogekunst.

Traditionel krohygge og moderne wellness

En tur på kro kan også indeholde varmende saunature og afslappende massager

Selvom gamle traditioner og historiske bygninger ofte er noget af det første, man tænker på, når man hører ordet “kroophold”, kan man mange steder også sagtens blive forkælet med wellness.

Mange kroer har fået øjnene op for danskernes store appetit på forkælelse og velvære i form af wellnessophold, og gør derfor kropsbehandlinger og dampbade til en del af deres tilbud. På den måde kan den hyggelige miniferie have fokus på samvær, atmosfære og god mad i historiske rammer, men samtidig give krop og sjæl en velfortjent omgang forkælelse i spa-afdelingen.

Tag en veninde, en søster eller et andet godt bekendtskab med på tur, og glæd jer til timelange snakke, forfriskende gåture, god mad og måske en tur i poolen eller saunaen. Det kan også være, at lige den kro, I har forelsket jer i, har noget andet særligt at tilbyde. Det kan for eksempel være golf, som også er en populær ingrediens, når det kommer til kroferiens sammensætning.

Romantik for to

Fred og ro med plads til to — besøg en af Danmarks mange hyggelige kroer og giv jer tid til hinanden.

Brug weekenden eller miniferien til at sætte fokus på hinanden og til at fyre op for romantikken.

Midt i job, indkøbslister og køkkenrenoveringer kan det være nemt at glemme hinanden og svært at huske at lave plads til kvalitetstid med sin bedre halvdel. Et weekendophold er den helt perfekte måde at minde jer selv og hinanden om, at det også er vigtigt at huske hyggen, romantikken og glæden ved at blive vartet op med god mad — og det kan I altsammen få på en af landets mange kroer. Glæd jer til dovne brunchformiddage og klirrende vinglas ved middagen kombineret med gåture hånd i hånd og tid til at kigge hinanden dybt i øjnene, for når først I tager afsted på et hyggeligt kroophold, kan I lægge hverdagen på hylden for en stund.

Tag børnene med

Hygge og god mad behøver ikke altid rime på tosomhed

Selvom det er oplagt at tage på kroophold med romantik og afslapning som formål, kan ungerne helt sikkert også få noget ud af at komme med på miniferien.

Alle kan have brug for at komme væk fra hverdagen — også de yngre medlemmer af familien. Så pak bilen og tag børnene med på en sjov miniferie, hvor der er skruet op for familiehyggen og ned for de daglige opgaver og lektielæsning. Børnene vil helt sikkert også elske at komme lidt væk, for det er altid lidt spændende at overnatte et nyt sted og måske se dele af Danmark, man ikke har besøgt før. Bor I i Jylland, kan I tage en tur over Storebælt og omvendt, eller hvad med en tur til en af landets mange små øer, hvor kroerne også stikker op i landskabet hist og her? Måske finder I et sted tæt på naturen, hvor ungerne kan få lov at klatre i træer i skoven, eller måske kommer den til at stå på minigolf og adventure-fodbold hele weekenden? Uanset hvad I finder på at sætte på programmet, kan I glæde jer til hyggelige omgivelser og gode oplevelser sammen, hvis I vælger at besøge en af Danmarks hyggelige kroer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice