Kør-selv ferie Sverige

Et fantastisk landskab med bjerge, søer og smukke løvskove, små, røde træhytter på fjeldet og et pulserende liv i byerne — På kør-selv ferie til Sverige med TravelBird kan I få det hele!

Tilbud

Vælg udrejsedato
1 tilbud
Sverige er den perfekte destination for jer, der både vil på vandretur på fjeldet, på opdagelse i de dybe skove og spise kanelbullar på en hyggelig café i storbyen.

Den utroligt smukke natur er ofte det første, man forbinder med vores svenske nabo. Sverige er et af de største og mindst befolkede lande i hele Europa, og det uforstyrrede landskab, der udgør en stor del af landet lokker hvert år tusindvis af nysgerrige turister på udkig efter fred, ro og naturoplevelser til.

Sverige har enormt mange nationalparker og kilometervis af vandrestier, og både mod nord og mod syd finder man varieret og imponerende natur. Her er dramatiske klakstensklipper, brusende elve og dybe skove, spejlblanke søer, fascinerende grotter og et spændende dyreliv. I både små og store byer kan I desuden glæde jer til kultur, historie og god mad, og på en kør-selv ferie i Sverige kan I udforske den del af landet, der tiltaler jer mest, eller I kan besøge flere forskellige steder på én og samme tur.

Sydsverige

Det sydlige Sverige ligger tæt på Danmark og byder på både natur, kultur og gastronomioplevelser.

Går jeres kør-selv ferie i Sverige til den sydlige del af landet, har I virkelig noget at se frem til. Sydsverige er postkortsmukt og byder samtidig på masser af sjove og hyggelige aktiviteter.

Sydsverige har bølgende marker, lange sandstrande og gamle, idylliske fiskerlejer, men mod syd finder I også masser af gårdbutikker og et køkken med lækre retter lavet på lam, kalv, vildt, gås og fisk. De mange naturreservater og nationalparker giver jer masser af muligheder for at se nærmere på både fugleliv, geologiske seværdigheder og vilde blomster og planter, og i dyreparkerne kan I se nordiske dyr som blandet andet bjørne, rensdyr og moskusokser.

Har I børnene med, kan I tage på besøg hos Emil, Pippi og Ronja Røverdatter i Astrid Lindgrens Verden, vaske guld ved bredden af Emån eller få adrenalinen til at pumpe i Nordens største forlystelsespark, Liseberg. I Sydsverige er der nok at tage sig til, uanset om I er her for naturens, kulturens eller aktiviteternes skyld.

Sommer og vinter i Sverige

Sneklædt og vinterhvid eller frodig og sommergrøn — Sverige er altid smuk!

Hvad end I besøger Sverige om sommeren eller om vinteren, er I garanteret store naturoplevelser og mulighed for både aktivitet og afslapning.

Om vinteren lokker omkring 200 skisportssteder, den kridhvide sne og de tilfrosne søer folk ud i vinterkulden for at stå på ski og skøjter, og vandreture i det hvide vinterlandskab er også altid populære. I kan finde både familievenlige resorter og pister til avancerede og eventyrlystne skiløbere, og hvad med en tur på hundeslæde? Mulighederne er mange, og landet er utrolig smukt, når det er klædt i hvidt.

Om sommeren bliver Sverige forvandlet fra hvidt til grønt, og de grønne skove og fjelde og de store, spejlblanke søer indbyder nu til udendørs aktiviteter af en lidt anden karakter. Vandreture og cykelture vil altid være et hit, men også kanoture på søer, elve, åer og kanaler er populært, og det sydlige Sverige er et paradis for lystfiskere. I de svenske skærgårde kan I besøge små øer med idylliske, røde træhytter og masser af stilhed og ro, og tager I på kør-selv ferie i Sverige, kan I planlægge turen som I vil og lave lige det, I har lyst til.

Byferie i Sverige

Både Malmø, Gøteborg og Stockholm byder på hyggelig storbystemning og pulserende liv.

Er I på udkig efter hyggestunder på café, gode restauranter og shoppingmuligheder, er I bestemt ikke kommet forgæves, for også på den front kan Sverige virkelig noget.

Malmø, der kun ligger en kort køretur fra København, er porten til Skåne og til resten af Sverige, og den lille storby er rig på shoppingmuligheder af enhver art. På madfronten finder I i Malmø en spændende gastronomisk blanding af skånske traditioner og inspiration fra andre europæiske madtraditioner. Også i Gøteborg kan I finde gastronomi i topklasse og sætte tænderne i både kreative og klassiske retter med fisk og skaldyr fra Kattegat og Skagerak. Her kan I, ligesom i Malmø, også være kulturelle og besøge nogle af byens mange spændende museer eller gamle kirker. Går turen til Stockholm, kan I glæde jer til en tur gennem Gamla Stan, hvor brostensbelagte gader og smukt bevarede huse er med til at skabe hovedstadens helt særlige atmosfære.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice