Kør-selv-ferie Italien

Smukke landskaber, vidunderlige strande, et fremragende køkken og exceptionelt gode vine – oplev alt dette og mere til på kør-selv-ferie i Italien med TravelBird!
Vælg udrejsedato
30 Tilbud
Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig
 • Med indkvartering
Ny
Wellnessophold i norditalienske Veneto
Solferie 7 overnatninger Abano Terme
Så er det blevet tid til selvforkælelse! Total afslapning og velvære venter jer i Europas ældste kurby, Albano Terme. Læn jer tilbage i saunaen og ...
 • Helpension
 • Wellnessområde og 4 termiske pools
 • Mudderbehandling + 2x massage per person
Pris fra per person fra kr. 3.209,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
4* afslapning i Toscana + halvpension
Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Pescia
Rullende, grønne bakker så langt øjet rækker, liflige vine, et autentisk køkken og duften af olivenlunde og citrontræer – Toscana er en fest for sa...
 • 4-stjernet hotel
 • Halvpension
 • 1 flaske Prosecco
Pris fra per person fra kr. 1.119,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
Naturferie i Sydtyrol + halvpension
Solferie 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
Få det bedste, som Østrig og Italien kan tilbyde, på denne ferie til Sydtyrol! Denne spændende provins ligger i det nordlige Italien, og her kan I ...
 • Halvpension
 • Adgang til pool og sauna
Pris fra per person fra kr. 669,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Vidunderlig natur i de italienske alper
Solferie 4 eller 7 overnatninger
Glæd jer til en ferie blandt majestætiske bjerge, vidunderlig grøn natur og masser af frisk luft. På denne ferie i Sydtyrol er der rig mulighed for...
 • Med halvpension
 • Wellness-område
 • 4* hotel i fantastisk natur
Pris fra per person fra kr. 1.629,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Familieferie ved Gardasøen med pool og morgenmad
Solferie 5 eller 7 overnatninger
Årets sommerferie står på både vin og vand. Snup en uge ved Gardasøen på det hyggeligste lille italienske landsted. Her oplever I den mere stille v...
 • Morgenmad
 • Vinsmagning
 • Gardasøens bred
 • Pool
Pris fra per person fra kr. 1.169,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Masser af italiensk stemning i Toscana
Solferie 3, 5 eller 7 overnatninger
Trænger I til en ferie under italienske himmelstrøg og til at slappe af med familie og venner i fantastiske omgivelser? Så er denne ferie lige noge...
 • Ferielejlighed i skønne omgivelser - prisen er per lejlighed
 • Udendørs swimmingpool
 • Tæt på havet og på byer som Livorno, Pisa og Firenze
Pris fra per arrangement fra kr. 1.199,-

Mere inspiration

Hvad end I er til storbyferie, badeferie eller en rejse fyldt med gode vine og andre kulinariske fristelser, så er Italien det helt rette sted at søge mod.

Vi danskere drager i massevis på kør-selv-ferie til Italien, og det gør sig især gældende i sommermånederne, hvor der er en noget større chance for at opleve lune temperaturer under de italienske himmelstrøg end herhjemme. Udover det skønne klima kan I naturligvis også nyde La Dolce Vita i fulde drag, ligegyldigt hvor i landet I befinder jer. Mod nord ligger de kulturelle byer som perler på en snor, og her er seværdighederne så allestedsnærværende, at man nærmest falder over dem. Det er også i nord, at de imponerende bjerglandskaber rejser sig, og Toscanas bølgende vinmarker strækker sig så langt øjet rækker. Kører I videre mod syd, finder I de vidunderlige hvide strande, pizzaens hjemstavn Napoli og vulkanbjerget Vesuv, der cementerede både de uheldige indbyggere i Pompeji og sin position som stedet for verdenshistoriens mest berømte vulkanudbrud. Forskellene mellem nord og syd til trods er der oplevelser, I kan være sikre på, uanset hvor hvor i landet I er: mad og vine så lækre, at mundvandet med garanti vil drive, pittoreske bagtæpper til jeres feriefotos og så selvfølgelig de karismatiske og gæstfrie italienere, der tager imod jer med åbne arme.

Gardasøen
Gardasøen er Italiens største sø, og man kan kun se den i sin helhed på klare dage.
Området omkring Gardasøen er særligt kendt for sit meget milde klima, sin flotte natur og så selvfølgelig de gode muligheder for at bade.

Gardasøen er et yndet rejsemål blandt mange forskellige aldersgrupper, da de mange muligheder for at bade og dyrke sport samt nærheden til såvel kulturspækkede storbyer og aktiviteter for børn appellerer til et bredt publikum. Den sydlige del af Gardasøen er især populær hos børnefamilier, da man her er tæt på en række aktiviteter, der nok skal få smilet frem hos familiens yngste og andre barnlige sjæle, deriblandt Italiens største forlystelsespark Gardaland, vandlandet Aquapark og forlystelseparken Movieland Studios, hvis forlystelser er skabt med inspiration fra filmens verden.

Skal jeres kør-selv-ferie i Italien stå på andet og mere end badning, så er der fra Gardasøen ikke langt til andre spændende oplevelser. Overvej for eksempel en dagstur til de nærliggende storbyer modemekkaet Milano, kærlighedsbyen Venedig eller Romeo og Julies Verona. Tag også et smut til nogle af de mindre byer som for eksempel billedskønne Limone, en gammel citronavlerby, der består af labyrintiske små gader forbundet af trapper og en charmerende havnefront med udsigt over bjergkæden Monte Baldo. Har I lyst til at være aktive på jeres ferie, kan det anbefales at tage et smut mod nord op i Dolomitterne, der byder på frisk bjergluft og betagende vuer.

Italien, vejret om foråret og den første kærlighed burde tilsammen kunne gøre selv den mest tungsindige glad.

– Bertrand Russell
Toscana
Toscana er stedet for rigtige livsnydere! Lækker gastronomi, udsøgte lokale vine, kultur og historie – hvad mere kan man ønske sig på en ferie?
Toscana er og bliver en legendarisk vinregion, så er I vilde med vin, vil en tur hertil bestemt ikke skuffe.

TravelBird tilbyder flere ophold i Toscana, der er inklusive vin og en eller flere vinsmagninger, hvor I kan få smag for de lokale dråber. I kan selvfølgelig også selv tage en tur rundt langs vinmarkerne, og vær ikke bleg for at banke på hos nogle af regionens vinbønder, der som oftest gerne inviterer indenfor til en lille prøvesmagning og et kig på deres udvalg af smagfulde vine.

Toscana er udover de gode vine kendt for sin kunst og kultur, og udflugtsmål er der nok af i regionen. Tag eksempelvis til renæssances fødested Firenze, Pisas skæve tårn, historiske Lucca eller havnebyen Liverno. Middelalderen og renæssancen er i den grad repræsenteret i Toscana, og de historiske omgivelser skaber de perfekte rammer for en romantisk ferie. I det hele taget er der lagt op til en ferie i romantikkens tegn i Toscana, hvor end man skuer med de bølgende vinmarker og olivenlunde, små landsteder og den bagende sol i baggrunden.

Den italienske riviera
Skal jeres kør-selv-ferie til Italien stå på sol og dasen på stranden er den italienske riviera med de azurblå bølger og brede strande ikke til at komme udenom.
Den italienske riviera er præget af idylliske landsbyer med farvelader af små huse langs den naturskønne kyst, hvilket har givet strækningen tilnavnet Blomsterrivieraen.

Den italienske riviera er at finde i Italiens mindste region Ligurien, som ligger trygt og godt mellem grønklædte bjerge og Middelhavet med grænsen til Frankrig mod vest og Toscana mod øst. Her kan I blandt andet udforske den kendte nationalpark Cinque Terre, der består af fem landsbyer bygget på stejle klipper, og som virkelig indbyder til både maleriske vandreture og hygge ved La Spezias farverige havnepromenade. Der er skam også mange gode udflugtsmål indenfor rækkevidde, hvis Ligurien er udgangspunktet for jeres ferie. Tag for eksempel til Sanremo, der er kendt for sine mange blomster, og Alassio, der er omkranset af kirsebærtræer og kastanjelunde. Besøg også regionens hovedby og Christoffer Columbus' fødested, Genova, hvor I kan opleve Europas næststørste akvarium og den hyggelige, middelalderlige gamle bydel med sine smalle gader og smukke bygninger.