5 Tilbud

Hoteller i London

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller til London og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig tur!
Se mere:
Valgte filtre:
5 Tilbud
Filtre Ryd

Hoteller i London er et hit hos os danskere

Vidunderlige og pulserende London! Storbritanniens mest imødekommende by London er med sine imponerende 8,7 millioner indbyggere det største byområde i hele Europa. Byen lokker hvert år massevis af internationale turister til - og her hos TravelBird forstår vi skam godt hvorfor. Faktisk var der i 2015 hele 1.494 forskellige hoteller i London, som man kunne indlogere sig på - og dette tal er kun stigende! Det forudses, at der i 2017 vil åbne hele 8.000 yderligere hotelværelser i metropolen, hvilket er en stigning på hele 5,8 procent. Faktisk bliver dette en fordobling af antallet af hotelværelser i forhold til sidste år. Og der er altså brug for de mange hoteller og hotelværelser. Ifølge VisitBritain vil ca. 38,1 millioner turister lægge vejen forbi hovedstaden, og dette tal ser blot ud til at stige i fremtiden. Derfor er London også en af de byer i verden, hvor andelen af hotelværelser, der er optaget er højest - hele 82% af Londons hotelværelser er altid booket.

Grundet byens mange hoteller, findes der her alle tænkelige former for hoteller. Hvad end I blot søger en seng at sove i, et luksuriøst hotel eller måske et hotel, der i sig selv er en oplevelse, så findes det her. London har nemlig alt lige fra et Harry Potter-tema hotel til et ultra moderne hotel, som nærmest giver jer Tate-modern vibes. Eller hvad med at tage på et hotelophold i Londons ikoniske bygning The Shard, hvor I kan læne jer tilbage og nyde den fuldstændige vidunderlige udsigt ud over London, som strækker sig fra 34. og helt op til 52. etage.

Når man er på storbyferie, får man nemt gået massevis af kilometer, hvad end man er på sightseeing eller shopping. Og så findes der altså ikke noget bedre end at komme tilbage til hotelværelset, tage skoene af og slå benene op. Det er derfor vigtig at finde et hotel, som imødekommer ens behov - hvad end de måtte være. TravelBird hjælper jer med at finde det perfekte hotel, så jeres tur til London bliver uforglemmelig. Rigtig god fornøjelse!

Kvarterer - overalt finder I hoteller i London

Fra georgianske huse til farverige og pulserende kvarterer

I en metropol som London findes der selvfølgelig et utal af vidunderlige og forskelligartede kvarterer. Desværre har vi ikke mulighed for at beskrive dem alle, men I får alligevel et lille indblik i nogle af de mest populære her.

Når I søger efter hoteller i London og ser på afstanden til centrum, vil den oftest være til Trafalgar Square, som ligger i hjertet af storbyen. I dette område finder I blandt andet også det ikoniske Piccadilly Circus, som ofte omtales som Londons svar på Times Square, da de to minder om hinanden. Piccadilly Circus er ét stort samlingspunkt med lysreklamer og neonskilte samt tæt trafik af biler, busser, taxaer og mennesker. I finder også et stort udvalg af souvenirbutikker - blandt andet en af de største i hele byen! Det er også i dette område, at I finder de vidunderlige shoppinggader Oxford Street og Regent Street. Vi anbefaler jer, at tage den store tegnebog med, hvis I skal shoppe her! Der findes nemlig ikke det, som ikke kan købes for penge her... Og vi kan næsten garantere, at I ikke kommer til at gå tomhændede herfra. Anbefalelsesværdigt er det også at lægge vejen forbi Covent Garden Market, som ligeledes ligger midt i hjertet af London. Her finder I et helt fantastisk udvalg af forskellige butikker, spisesteder og meget mere. I det her område har I også mulighed for opleve Londons svar på Walk of Fame, nemlig Avenue of Stars, som blandt andet strækker sig forbi kirken St. Pauls, der ofte bliver omtalt som skuespillernes kirke.

Lægger I vejen forbi London, skal I selvfølgelig også opleve det ikoniske kvarter Notting Hill. Kvarteret, som blev verdenskendt fra filmen af sammen navn, ligger i den vestlige del af byen. Måske er I så heldige at møde en filmstjerne i en boghandel? Hvem ved? Notting Hill er særligt kendt for sine karakteristiske huse i pastelfarver, som simpelthen ikke er til at stå for. Ligeledes finder I her det populære Portobello Market der, som navnet antyder, finder sted på Portobello Road. Her er der gang i handlen alle dage fra mandag til lørdag - dog skal det nævnes, at markedet er størst fredag og lørdag. På markedet kan I købe alt fra frisk frugt til secondhand tøj og antikviteter. Langs markedet vil I også opleve, at der ligger små hyggelig unika butikker, som I kan gå på opdagelse i.

Også kvarteret Camden Town er et kvarter, som bare skal opleves under jeres hotelophold i London. Ligesom Notting Hill er Camden kendt for sit store weekendmarked Camden Market, der byder på alternative (og ikke mindst billige) shoppemuligheder og som står i kontrast til de mange kædebutikker I finder langs Oxford Street. Når I bevæger jer rundt på gaden i Camden, vil I møde mange forskellige og spændende mennesker, som er klædt i farverige klæder. Også bygningerne her er dekoreret med flere forskellige finurlige ting. Klart et besøg værd!

Londons attraktioner

Hvad skal I opleve?

London er en by, der er spækket med utallige attraktioner. På jeres hotelophold i London, er det derfor nærmest umuligt at opleve dem alle. Men det betyder jo ikke, at I ikke bør give det et forsøg alligevel. En af de mest populære attraktioner i byen er selvfølgelig Big Ben, som skyder op fra den britiske parlamentsbygning. Faktisk ligger Big Ben nummer 7 på listen over mest instagrammede attraktioner i verden. I området omkring parlamentsbygningen finder I også den berømte kirke Westminster Abbey, som har lagt hus til utallige kongelige bryllupper. Kirken blev opført tilbage i 1050 og er karakteriseret ved sin gotiske arkitektur. Foruden at blive brugt til kongelige bryllupper, ligger også nogle af verdens mest indflydelsesrige personer begravet her - eksempelvis forfatteren Charles Dickens og fysikeren Sir Isaac Newton.

Efter I har udforsket området omkring Westminster, anbefaler vi jer at tage turen over Westminster Bridge, hvor attraktionen London Eye ligger. Her har I mulighed for at tage turen op i det 135 meter høje pariserhjul, hvorfra I kan nyde den spektakulære udsigt ud over London og Themsen. Bevæger I jer lidt længere op ad Themsen, finder I den imponerende borg Tower of London samt dertilhørende Tower Bridge, der begge også er et must for at fuldende jeres London-oplevelse.

London byder også på et utal af forskellige museer, som I kan tage ind og opleve under jeres tur til London. Hvad end I er interesserede i kunst, historie eller noget helt tredje, finder I uden tvivl et museum, der har noget for jer. Besøg eksempelvis det moderne kunstmuseum Tate Modern, eller hvad med at blive fascineret af de livagtige voksfigurer på Madame Tussauds. Søger I en oplevelse for hele familien, har I i London også mulighed for at opleve Harry Potters London i Warner Bros. Studio! Og nårh ja, så er byen jo også kendt for sine mange musicals!

Engelsk gastronomi

Fish & Chips, english breakfast og de andre klassikere...

Selvom London og Storbritannien ikke ligefrem er berømte for deres mad, betyder det ikke, at I ikke bør smage den. Det er faktisk en skam, at landet ikke får mere anerkendelse for sine retter, for flere af de britiske retter er egentlig yderst delikate. Køkkenet strækker sig over et stort udvalg af lokale råvarer med retter med både både kød, fisk og grøntsager. Men den måske mest kendte britiske ret er nok Fish & Chips. Retten består, som navnet antyder, af en fiskefilet med pommes frites, men kommer i mange forskellige variationer. Rundt i London skal I ikke gå mange skridt, før I ser et skilt, der reklamerer for byens bedste Fish & Chips.

I London har I selvfølgelig også mulighed for at sætte tænderne i en vaskeægte English Breakfast. En traditionel english breakfast består ofte af bacon, pølser, røræg, stegte tomater, stegte champignoner, hash browns og baked beans. Overalt i byen vil I støde på den klassiske morgenmadsbuffet, så I har rig mulighed for at få smagt på den såkaldte fry-up, som den ofte omtales som. Får I derimod lyst til noget sødt, anbefaler vi jer at besøge et af de traditionelle Tea Rooms. Disse caféer er ofte yndigt dekoreret, og her kan I nyde en kop earl grey sammen med en hjemmebagt scone.

Skal I til at kigge på hoteller i London, er det altid en god idé at undersøge, i hvilket området hotellet ligger. Men vigtigst er det at finde et hotel i London, hvor I kan lade batterierne, så I kan være friske og udhvilede til endnu en vidunderlig dag i denne skønne metropol!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice