2 Tilbud

Hoteller i Hamborg

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller i Hamborg, og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig ferie.
Se mere:
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Hoteller i Hamborg er populære

Hamborg er Tysklands anden største by, og muligvis ikke lige så velkendt som sin storebror Berlin, hvilket i den grad er en skam! Hamborg har nemlig masser at byde på. Når det så er sagt, skal det dog siges, at byen i 2016 havde hele 13,3 millioner overnattende gæster, hvilket er en 13. plads blandt de europæiske storbyer. Faktisk har byen siden 2006 oplevet en stigning i efterspørgslen fra udenlandske turister på hele 110 procent! Der er da derfor nogle, der har fået øjenene op for denne vidunderlige by. Ikke overraskende har byen brug for massevis af hoteller til at imødekomme de mange turister, der alle vil se hvad Hamborg har at byde på. I 2016 var hele 60,2 procent af de tilgængelige hotelsenge i gennemsnit optaget, og turisterne ser fortsat ud til at valfarte til byen.

Hamborg er hjemsted for hele 1,8 millioner indbyggere og byder stort set på alt, hvad hjertet kan begære. Hvad end I søger shopping, musicals eller hippe natklubber, så findes det her. Byen kan også prale af at have Europas 3. største havn næstefter Rotterdam og Antwerpen, som takket være Elben, hver dag sender hundredvis af skibe ud i verden. Og faktisk ligger byen også nummer 11 på listen over de mest imødekommende byer i verden. Nedenfor kan I finde en række finurlige facts, som er gode at vide inden jeres ophold på et af de mange hoteller i Hamborg.

-- Man skulle ikke tro det, men Hamborg har faktisk flere broer end Amsterdam og Venedig tilsammen - nemlig over 2.300!

-- Hamborg er hjemsted for den største japanske have i hele Europa!

-- Byens rådhus er et af de største i hele Tyskland - det har nemlig hele 647 rum. Og nårh ja.. så er rådhuset også et af de smukkeste!

-- Porten til verden! Ja, det kan godt være, at I ikke umiddelbart tænker dét om Hamborg, men byens placering ved Elben gør Hamborg til en vaskeægte verdensby.

-- Der er over 100 klubber og spillesteder i byen.

-- Hamborgs officielle navn er Freie und Hansestadt Hamburg, hvilket kan oversættes til den frie hansestad Hamborg.

Hamborgs kvarterer

Der er mere til Hamborg, end hvad øjet først møder

Under jeres ophold på et af Hamborgs mange hoteller, er der flere forskellige kvarterer, I kan opleve. I hjertet af byen finder I Altstadt, som er her byens rådhus og der hovedbanegården ligger. I denne bydel har I mulighed for at opleve den gamle del af Hamborg, som foruden vidunderlig arkitektur også byder på delikate restauranter og spændende butikker. Gå ikke glip af Mönkebergstrasse, der går fra rådhuset til hovedbanegården. Gaden er et knudepunkt, når det kommer til shopping, og vi garanterer jer, at I her kan finde alt, hvad hjertet begærer!

Under jeres ophold på et de mange hoteller i Hamborg, er det ligeledes et must at lægge vejen forbi den hippe bydel St. Pauli. Man hører ofte, at St. Pauli er den bydel, som aldrig sover, og det er der god grund til. Denne del af Hamborg indbyder nemlig til fest! Specielt gaderne omkring samlingspunktet Reeperbahn er spækket med barer og underholdning, der nok skal få sat gang i festen. I månederne op til jul har I også mulighed for at tage på julemarked her - en skarp kontrast til det vilde natteliv, der ellers karakteriserer bydelen. Uanset hvilken tid på dagen I lægger vejen forbi farverige St. Pauli, bliver det uden tvivl en oplevelse.

Hamborg er også hjem for et af verdens største og mest historiske lagerbygningskomplekser, nemlig Speicherstadt, som blandt andet var med på vores liste over de mest instagrammede attraktioner i verden. Området her er en helt særlig oplevelse, hvorfor det også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Speicherstadt blev opført mellem 1885 og 1927, hvor de mange kanaler mellem pakhusene gjorde det let og bekvemt at læsse og transportere de forskellige varer, som blandt andet talte varer som kaffe, te, krydderier, tobak og tæpper. De mange pakhuse er opført i historicistisk stil med mange fine bygningsdetaljer som karnapper, spir og teglstensornamentik. Ved hjælp af genopbygninger og restaureringer har pakhusene formået at bevare sin unikke arkitektur og atmosfære selv efter 2. verdenskrig. I området finder I i dag hyggelige spisesteder, forskellige museer og enkelte unika butikker. I kan gå på opdagelse til fods eller hvad med at tage på en kanalrundfart?

Hamborgs attraktioner

Masser at byde på

På et hotelophold i en storby er det selvfølgelig et must at komme ud og opleve de forskellige attraktioner, som byen har at byde på - og det samme gælder selvfølgelig for Hamborg. Man kan nærmest ikke sige Tyskland uden også at tænke på enorme julemarkeder, og Hamborg er da også hjemsted for et af landets største. I månederne november og december finder I det vidunderlige julemarked på Rautsmarkt (Rådhuspladsen), som er en oplevelses uden lige! Fyldt med lys, boder, juletræer og nisser er julemarkedet her enhver jule-entusiasts paradis. Forkæl ganen med glühwein, bratwurst, og apfelpunsch alt imens I mærker, hvordan julestemningen indfanger og fortryller jer.

En af Hamborgs mest populære attraktioner er uden tvivl deres (lidt ironiske) enorme miniatureverden Miniatur Wunderland. Denne miniatureverden er bygget op omkring verdens største modeljernbane med udgangspunkt i gengivelser af Hamborg og Tyskland. For nyligt er den “lille” verden blevet udvidet, så I nu også har mulighed for at opleve Skandinavien, Alperne og USA. Udstillingen gemmer på massevis af finurlige detaljer, hvor I, jo mere I betragter den, får øje på flere og flere detaljer. Udstillingen byder på lidt af hvert - fra byliv til fodboldstadioner og lufthavne - klart en oplevelse både store og små vil finde underholdende!

Byen er også spækket med massevis af museer, som uden tvivl vil kunne indfange jeres interesse. En skøn oplevelse er det blandt andet at besøge specialmuseet Chocoversum. Her får I et fascinerende indblik i chokoladeproduktionen fra kakaoblomst til den færdigt pakkede chokolade, som vi kender fra butikkerne. Smag på den lækre chokolade, de rå bønner, eller lav jeres egen plade, som I kan tage med hjem. Det bliver uden tvivl en skøn oplevelse! (især for dem som har en sød tand).

Gastronomiske oplevelser

Masser af currywurst og øl

Selvom Tyskland muligvis ikke er det første, man tænker på, når der snakkes om udsøgt gastronomi, så er det dog værd at smage på, hvad vores naboland kan tilbyde. Grundet Hamborgs placering langs Elben består den lokale gastronomi her i høj grad af fisk. Eksempelvis er byen hjemsted for et over 100 år gammelt fiskemarked, som finder sted hver søndag fra kl. 05.00 - 09.00 i bydelen Altona. Er I knapt så morgenfriske på en søndag morgen, er et helt udemærket alternativ at sætte tænderne i den lokale specialitet Fischbrötchen. Fischbrötchen er en sandwich, som enten serveres med rå eller stegt fisk og som ofte nydes som en form for streetfood.

Man kan selvfølgelig ikke sige tysk gastronomi uden også at sige currywurst. Currywurst består, som navnet antyder, af pølser, de såkaldte würste, der krydres med karryketchup og ofte skæres i skiver. Mums! Klart et must under jeres ophold i dette skønne land. Vi kommer selvfølgelig heller ikke udenom, at Tyskland selvfølgelig også er hjemland for utallige af lækre øl! Under jeres hotelophold i Hamborg kan I med fordel smage øllen Astra, som er lokalt brygget hos St. Pauli Brauerei. Øllen er lidt mørkere end en klassisk pilsner og har en let krydret smag, som adskiller den fra almindelige pilsnere.

Hoteller i Hamborg er der mange af. Book jeres næste ophold til Hamborg med TravelBird, så er I garanteret komfort efter en skøn og indtryksrig dag i denne vidunderlige storby - måske endda kombinere jeres ophold med en omgang Wellness i Tyskland?. Rigtig god tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice