16 Tilbud

Hotel Tyskland

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller i Tyskland og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig ferie.
Se mere:
Valgte filtre:
16 Tilbud
Filtre Ryd

Vores sydlige naboer ved lige hvordan man indkvarterer gæster på et smukt hotel. Uanset hvilken tid på året I drager afsted på ferie eller weekendophold, er et idyllisk hotel i Tyskland et oplagt valg!

Tyskland er det omkring 357,500 km2 store land beliggende syd for Danmark. Mere præcist grænser Tyskland sig til de danske kommuner; Tønder, Åbenrå og Sønderborg i region Syddanmark. Da Tyskland er placeret i Centraleuropa, grænser landet også op til Polen, Tjekkiet, Østrig, Schweiz, Frankrig, Luxembourg, Belgien og Holland. Hertil har Forbundsrepublikken over 82 millioner indbyggere, hvilket gør landet til den EU-medlemsstat med den største befolkning. TravelBird har mange gode tilbud med skønne tyske hoteller, hvilket gør det mere bekvemt og behageligt at udforske alle små kroge af Tyskland. Lige fra de store byer, med kendte og mere anonyme aktiviteter, til kulturskatte og tidligere interessante historier der har været med til at forme nationen. Tyskland er blandt top 10 af de mest besøgte lande i verden med cirka 33 millioner besøgende hvert år. Det er specielt hovedstaden, Berlin, der tiltrækker en stor del af turisterne. Destinationen er også populær blandt danskerne, der ofte udser sig Berlin som deres næste rejsemål. Dette skyldes til dels at afstanden fra Danmark til Tyskland er så relativ lille. Den høje efterspørgsel på hoteller i Tyskland er ikke overraskende, da det store land har meget at byde på!

De større tyske byer

Landet har mange kendte byer, der emmer af historie og kulturskatte.

Det er ikke til at komme udenom de større byer, når I leder efter hotel i Tyskland. Hvad kunne være bedre end et fremragende ophold i det livlige Hamborg eller i kulturriget Berlin? Lad jer blive grebet af det energiske tempo byen trives i og følg med! Et hotelophold i Hamborg er den perfekte løsning, hvis I elsker havnebyens stemning. Byen er nemlig indehaver af den 3. største havn i Europa næst efter Rotterdam og Antwerpen. Hamborg har også en smuk beliggenhed ud til floden, Elben, der flyder ned gennem den store by. Dertil er stedet charmerende med gamle bygningsværker, inspirerende kunstmuseer og finurlige broer, der alt sammen gør Hamborg til en arkitektonisk perle. Som prikken over i’et er indbyggerne i Hamborg nogle af de mest gæstfrie, da byen er at finde på en 11. plads over de mest imødekommende byer i verden. Byen scorer over gennemsnittet på alle faktorer som er brugt til at beregne gæstfriheden, såsom på parametrene sikkerhed, lykke og indrejse.

Med et godt hotel i Hamborg vil I hurtigt føle jer hjemme i byens omgivelser. Find jeres kommende favorit distrikt i Hamborg - måske det bliver i historiske Altstadt, i det liberale Neustadt eller i det flippede St. Pauli. Dette er alle distrikter beliggende i centrum, men kvarterene som ligger lidt længere væk fra midten, er bestemt også velegnet til uforglemmelige ophold. Vidste I at priserne ofte er billigere for et spaophold i Tyskland sammenlignet med Danmark? Bestil et sublimt hotel med spa-område hvor I kan nyde en god massage og komme helt ned i gear. Inden I trykker “bestil”, er det en god ide at tjekke Hamborgs eventkalender. Det bliver altid lidt sjovere, når byen lever op og lokale samles til diverse aktiviteter. For eksempel kan I deltage i Hamburger Dom festivalen, som afholdes 3 gange årligt fordelt på 3 måneder. Tjek datoerne med en hurtig søgning på nettet og book derefter jeres næste hotel i Tyskland.

Berlin må ej forglemmes! Tysklands hovedstad er en fantastisk spændende destination, og skal udforskes nærmere. Storbyen er proppet med historiske attraktioner, kontroverser, betydningsfulde monumenter og bygningsværker med forskellige udtryk fra dengang Berlin var delt i øst og vest. Bestil et hotel i Berlin og fornem byens aura helt tæt på. Stå op til en by fuld af liv og udforsk de mange berømte attraktioner hovedstaden huser. Start med Berlinmuren der ligger på en 5. plads over de mest instagrammede turistattraktioner. Netop denne seværdighed har mere end 4,5 millioner hashtags, og er en uhyre populær turistattraktion.

Hvilke hoteller er de bedste for en tur til Berlin? Dette afhænger af hvilke distrikter der appellerer til jer, da ikke to områder i Berlin er ens. Besøg de kendte steder som Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor eller nøjes med at færdes i de mindre velbesøgte områder. I Berlin keder I jer aldrig - find jeres præferencer!

Mindre byer fortjener også jeres opmærksomhed

Tyskland er et enormt land, og derfor kan I nemt finde mindre kendte byer, der venter på at blive udforsket og beundret for sine små skatte.

Er I mere til rolige omgivelser fremfor en dynamisk storbyferie i Hamborg eller Berlin? Fra hoteller i de mindre tyske byer kan I også udforske Forbundsrepublikken. Tag til det mangfoldige Harzen, hvor landskabet er domineret af vilde bjerge, bevoksede skovområder og idylliske søer. Prøv en rolig vandretur i bjergene eller udfordrende rappelling fra de skarpe klippesider. Fortsæt natur-eventyret i nationalparken, Harz, med en cykel- eller vandretur gennem det bumpede terræn. UNESCO har også priset Harzens gamle bykerner, som er kommet på listen over verdens kulturarv. Oplev verdensarven på førstehånd med en tur til hyggelige Quedlinburg, der er berømt for sine mere end 1.000 fredede bindingsværkshuse.

Intet er så afslappende som en ferie ved havet. Østersøen er en hyggelig destination, for jer der ønsker en rigtig afslappende ferie i rolige omgivelser. Trænger I til at være aktive, er en tur på jernhesten et godt bud. Ved Østersøen er det nemlig muligt at afholde alle typer af ferier. Om det er badeferie, familieferie, aktiv ferie, spaophold eller en par weekend, så er netop en af byerne ved kysten stedet for jeres næste ophold.

Mad i mange variationer

Et gedigent måltid mad på den lokale kro eller en kulinarisk storbyferie til Berlin

Retterne I får serveret i Tyskland, afhænger af hvor I befinder jer i landet. Har I lyst til en iskold fadøl og en stor saftig bøf eller schnitzel, så er Hamborg stedet! Helt præcist på restauranten, Bullerei, kan I spise jer mætte i culottesteg og andet lækkert veltilberedt kød. Prøv en vild smagsoplevelse hos Spindler i Berlin, der er en af Tysklands bedste restauranter. Maden er intet mindre end henrivende, og I vil blive overvældet af de mest imponerende og velsmagende retter. Besøger I restauranten i sommerperioden, kan I nyde et lækkert glas vin eller en festlig cocktail på terrassen. Generelt har Berlin mange gode restauranter der bør prøves. Tag på hippe Michelberger, der har et udvalg af sæsonbetonede retter, eller spis italiensk på Saporito. Få dæmpet sulten med fantastiske retter!

Det internationale køkken præger det tyske køkken. Med det sagt er det ikke ensbetydende med, at de traditionelle tyske specialiteter er fejet af banen. Tværtimod kan I til hver en tid finde et sted i byerne, der serverer en god traditionel currywurst (pølse med karryketchup) eller sauerkraut (surkål). Trænger I til en snack efter dagens bedrifter, kan I nemt og hurtigt bestille den kendte saltkringle, brezel.

Om det er en rejse til Berlin, Hamborg, Harzen eller ved Østersøen, vil en ferie til nabolandet blive en spændende udflugt! Et hotel i Tyskland vil ikke skuffe jer. Byerne er generelt charmerende, og har hver sine kvaliteter at tilbyde rejsende. Pak jeres kufferter og kør eller flyv afsted til det pragtfulde naboland. Rejsetiden er minimal, mens feriefornøjelsen er i top!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice