29 Tilbud

Hotel Spanien

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller i Spanien og smag en bid af den sydeuropæiske perle der huser charmerende byer, lækre tapasbarer og bløde sandstrande.
Se mere:
Valgte filtre:
29 Tilbud
Filtre Ryd

Bestil et hotel i Spanien og oplev landet med de travle byer, flotte sandstrande, varme temperaturer, fyldte tallerkener med Paella og endeløse tapas-middage. Spanien har alt!

I det sydlige Europa finder du destinationen, Spanien. Landet har over 48 millioner beboere, og er nabo til Portugal og Frankrig. Landet huser 47 monumenter, byer og naturreservater, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Med dette høje nummer af unik verdensarv er Spanien i top 3 over lande med flest kulturelle og unikke steder. De steder der bidrager til den lange liste, er seværdigheder som Park Güell, en park skabt og designet af Antoni Gaudí, og den gamle bydel i Santiago de Compostela. Er du fodboldinteresseret, er Spanien stedet! Nationen har nogle af de største og bedste internationale fodboldklubber i verden såsom FC Barcelona og Real Madrid, der begge spiller i La Liga. Køb billetter til det lokale fodboldstadion og overvær en kamp mellem to spændende fodboldhold.

Dagene kan også nydes med shopping, men husk på at butikkerne holder siesta, hvilket betyder at de holder lukket ved tidlig eftermiddagstid fra omkring kl. 13.30 til 16.30. Denne traditionelle pause skyldes for det første de varme temperaturer, der tilbage i historien dominerede indenfor i butikkerne. I dag har størstedelen af forretningerne aircondition, men traditionen holder ved - måske fordi personalet nyder godt af lange frokostpauser eller muligheden for at tage en lille morfar. Ordet “fiesta” er et verdenskendt ord med oprindelse fra det spanske land. Det er ikke overraskende, at ordet kommer herfra, da mange festivaler årligt finder sted i de festlige spanske omgivelser. Fiesta kan både foregå som gadefest eller være en mere rolig aften med flamenco opvisning på landsbytorvet. Fra et sublimt hotel i Spanien kan du udforske vidunderlige byer og nyde spanske kulinariske specialiteter.

Solferie i Spanien er ideelt. Men hvorfor ikke prøve lykken med en fantastisk byferie?

Turen går fra Barcelona til Madrid. Oplev alle de vidunderlige spanske byer!

Byferier bringer underholdning til hele rejsen. Med et hotel i Spanien får du helt sikkert en rigtig god oplevelse med sjove festivaler, lækker mad og spændende seværdigheder. Du kan booke forskellige hoteller i Spanien, og dermed gøre din tur til en rundrejse, eller blot nøjes med at bo i en af de charmerende byer. Start med at besøge den spanske hovedstad, Madrid. Byen der er fyldt med museer og hyggelige parker. I centrum finder du Pradomuseet, der er et kæmpe kunstmuseum med betydningsfulde genstande og malerier kreeret af meget anerkendte spanske kunstnere. Berømte hollandske og italienske malerier har også fundet deres vej til museet. De mange kulturskatte har resulteret i, at Pradomuseet er et af verdens mest betydningsfulde museer i verden. Er din nysgerrighed for kunst ikke mættet, kan du besøge Museo Reina Sofía, der på dansk betyder Dronning Sofias Museum. Spadser gennem de smukke lokaler og bliv underholdt af Pablo Picassos mesterværker. Efter dine museumsbesøg kan du købe en kop kaffe to-go og slappe af i en af de hyggelige omkringliggende parker. Specielt er Buen Retiro-parken Madrids grønne skønhed, der frem til det 19. århundrede tilhørte det spanske kongehus. Her kan du nyde en sejltur på søen eller udforske de små paladser beliggende i den store park.

I Barcelona kan du nyde arkitektonisk rigdom og et mangfoldigt kulturliv. Den Catalanske hovedstad er et lille paradis i Sydeuropa, der er kendt for Gaudís smukke bygninger, det fænomenale fodboldhold FC Barcelona, middelhavskøkkenet, solrige strande og museer, koncerter og natklubber. Barcelonas placering ud til Middelhavet betyder, at du både får storbyatmosfære og strandferie, hvilket er et perfekt efterårsferie getaway. Gå ned langs Ramblaen - den dekorative gågade, som giver et fint indblik i den catalanske kultur med butikker, caféer og et væld af gadekunstnere. Dertil er gågaden en fryd for alle dine sanser, der optages af velduftende blomsterbutikker, madmarkeder, tapasbarer, farverig gadekunst og fortryllende toner fra operahuset, Liceu. Det er næsten umuligt at færdes i Barcelonas gader uden at komme forbi adskillige af arkitekten Gaudís fabelagtige bygninger. De farverige og næsten levende bygningsværker præger i den grad gadebilledet. Mesterværket er katedralen, La Sagrada Familia, som også er et af byens absolutte højdepunkter. Barcelona er destinationen for dig, der søger sommertemperatur, historiske monumenter og særligt hyggelige tapasbarer.

Delikatesser er spaniernes spidskompetence

Smag på de lækreste specialiteter: traditionel tapas, forfriskende gazpacho eller frisk paella.

Din ferie i Spanien er ikke fuldendt før du spiser velsmagende tapas, og nyder andre delikatesser som den spanske fisk- og skaldyrsret, Paella. Landet har et alsidigt køkken, hvilket betyder at de kulinariske specialiteter varierer fra region til region. Paella stammer fra østkysten, da dette område havde masser af fisk og ris. I den nordvestlige del er den fyldte dumpling, empanada, et lokalt hit. Smag også på det sydlige Spanien med Pata Negra - en delikat, modnet sortfodsskinke, der smager himmelsk! Er du nysgerrig efter at smage den berømte tapas så rejs til Andalusien-området, der serverer det bedste tapas. Oprindeligt betyder ordet “tapa” låg, da man førhen satte et stykke brød eller anden mad på sit glas for at holde fluerne væk. Maden fungerede altså som et låg. I dag er tapas kendt verden over, og det er noget som serveres stolt overalt på de spanske caféer og restauranter. Afslut måltidet med den spanske donut, Churros, som er den friturestegte kagedej med lignende smag som en vandbakkelse. Churros er også populært i Latinamerika, hvor du kan smage denne søde sag på rejser til Mexico.

Mallorca, Gran Canaria og Tenerife

De solrige og charmerende øer, omringet af det klareste blå hav og bløde sandstrande, venter på dig!

På et hotel i Spanien er der rig mulighed for skiftende at dyppe sig i poolen og slikke sol. Bestil din næste sommerferie til din spanske favoritdestination. Med en gennemsnitstemperatur på 28 grader, og med omkring 4964 kilometers kystlinje, er omgivelserne ideelle for en afslappende ferie i sommer og sol. Besøg en af de populære spanske øer, der emmer af feriestemning. På de Kanariske Øer, der blandt andet består af Gran Canaria og Tenerife, sørger det subtropiske klima altid for, at der er varmt året rundt. Bagende sol og vidunderlige strande er ikke det eneste de Kanariske Øer tilbyder. Start dit eventyr med at følge labyrinter af stier gennem Tenerife eller oplev Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, der blev grundlagt i 1400-tallet. Grundet byens tidlige grundlæggelse har stedet en dyb historie med mange begivenheder og kulturelle værdier. Dette har også resulteret i at byens ældste kvarter, i Vegueta området, i 1990 blev erklæret for UNESCOs verdenskulturarv. Tættere og mere østligt fra den spanske kyst finder du de Baleariske Øer, der består af blandt andet Mallorca og Ibiza. Specielt Mallorca er en af danskernes favorit feriedestinationer, hvilket er helt forståeligt med øens flotte sandstrande, charmerende byer, velsmagende tapas anretninger og aktive træningshoteller. Der er noget for enhver smag! På Ibiza ankommer du direkte til det berygtede og vilde natteliv, hvor du med vennerne kan fejre en sjov aften med drinks og dans på en af de mange festlige klubber.

Alt i alt følger der flere goder med et hotel i Spanien, da landet imponerer med de bedste strande, et udsøgt køkken og betagende byer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice