6 Tilbud

Hotel Rom

Historiske Rom! Tag med TravelBird på hotel i Rom og oplev alt hvad denne vidunderlige by har at byde på!
Se mere:
Valgte filtre:
6 Tilbud
Filtre Ryd

Tag på hotel i Rom - støvlelandets hovedstad!

Hjem for flere kulturelle og historiske skatte er Rom en fantastisk destination, hvor I har mulighed for at tage på et hotelophold.

Hvad end I blot kommer for en weekend eller er på rundrejse i Italien, så er Rom værd at besøge. Byen er både en kulturel, kunstnerisk og spirituel hovedstad, og det er derfor ikke underligt, at byen hvert år har flere millioner besøgende. Faktisk blev byen i 2016 besøgt af 8 millioner kulturturister og hele 20 millioner pilgrimme. I 2016 ankom der i byens lufthavne ligeledes hele 47 millioner turister, hvilket er en stigning på hele 1,8 procent sammenlignet med året inden. Til at varetage de mange turister findes der i Rom derfor også masser af hoteller. Byen har altid været kendt for dens mange luksuriøse hoteller, men i takt med, at turismen i byen fortsat blot ser ud til at stige, åbner der hele tiden nye hoteller op i byen - lige fra budget hostels til 5-stjernede hoteller. Rom er også en af de byer, som oplever, at størstedelen af de tilgængelige hotelværelser er fuldt bookede. I 2016 var 69 procent af byens hotelværelser i gennemsnit optagede - og dette tal forventes ligeledes at stige i løbet af de kommende år. Turismen kan derfor siges at blomstre i Rom - Rom er iøvrigt også at finde på vores liste over de mest imødekommende byer i verden!

Uanset hvilken årstid I besøger Rom på, er I garanteret en helt fantastiske oplevelse her. Tag afsted i løbet af foråret, når alt står i blomst, eller om sommeren, hvor solen står højt på himlen (hvilket samtidig giver anledning til at spise alle de is I kan!) Eller hvad med at tage på hotel i Rom i løbet af efteråret, hvor efterårsfarverne blot gør byen endnu smukkere. Eller hvad med til juletid, hvor der er pyntet op? Mulighederne er mange!

På en storbyferie får man nemt gået mange kilometer, da spadsereture uden tvivl er den bedste måde at opleve alt, hvad byen, som man er ankommet til, har at byde på. Måske I har oplevet det på en rejse til Venedig, hvor at bevæge sig til fods nærmest er den eneste måde at komme rundt på. Hvad end I søger et billigt hotel midt i centrum eller kunne tænke jer en mere luksuriøs oplevelse, så hjælper TravelBird med at finde et hotel for jer. Rigtig god fornøjelse!

Kvarterer i Rom

Masser at byde på

Start jeres hotelophold i Rom med at udforske centrum og den historiske bymidte.

I hjertet af Rom finder I nemlig et utal af seværdigheder, som bør opleves under jeres ferie i denne skønne by. De ikoniske Colosseum, Pantheon, Den Spanske Trappe, Forum Romanum og Trevi-fontænen ligger nemlig alle placeret lige her, og hver og en af dem er en oplevelse værd. Tæt ved centrum kan I også opleve Europas ældste jødiske kvarter, som ofte omtales som den jødiske ghetto. På trods af, at kvarteret tilbage i 1500-tallet var et af byens mest barske områder, er det i dag en vaskeægte skjult perle - fyldt med betagende arkitektur, smukke synagoger, musseer og delikate madsteder.

Læg også vejen forbi området Trastevere, som er at finde på den anden side af Tiber-floden. Kvarteret, som førhen var et arbejderkvarter, er i dag blevet et af byens skønneste, hvor I har rig mulighed at gå på oplevelse i det bedste af, hvad Rom har at tilbyde. Her kan I besøge et af de mange små, unikke museer, eller lade jer imponere af den enorme Basilica di Santa Maria, Den store Mariakirke. Har I brug for et pusterum for storbyens stress og jag, skal I besøge den botaniske have, Orto Botanico, som er hjemsted for mere end 7000 forskellige plante- og blomsterarter. Når I bevæger jer rundt i det her område, er der massevis af charmerende brostensbelagte gader samt smukke huse og pladser, som I uden tvivl vil blive betaget af. Om aftenen fyldes områdets gader ligeledes med masser af festglade mennesker, som alle er ude for at nyde et måltid lækker mad, inden turen går videre ud i det sprudlende natteliv.

Læg også vejen forbi det hyggelige kvarter Prati, som er et af byens mere rolige kvarterer. Her kan I slentre rundt i de charmerende gader, som gemmer på luksuriøse butikker, der fremstiller og sælger massevis af modetøj og smykker og alle bærer præg af at være ægte italiensk håndværk. Hertil finder I i området også mange hyggelige barer og pubber, hvor I kan læne jer tilbage og nyde aftenens live optræden. Få også en helt fantastisk oplevelse i boheme-området Monti, der ligger tæt på byens centrum, men som ofte overses af turister. I Monti har I masser af muligheder for at nyde en lækker italiensk pizza, mens I søger ly for middagssolen. Derudover er området også kendt for sine trendy barer, som lokker utallige indbyggere til.

Roms mange attraktioner

Hvad skal I opleve først?

Udover byens mange skønne nabolag gemmer Rom ligeledes på utallige historiske og fantastiske seværdigheder, som bare må oplevelses, når I bor på hotel i Rom.

Det er bestemt et must at lægge vejen forbi byens største amfiteater Colosseum, som faktisk er den mest instagrammede turistattraktion i hele Italien. Amfiteateret blev oprindeligt forlangt opført af kejser Vespasian i år 72, men stod først færdigt 10 år senere under hans søn, Kejser Titus. Da Colosseum endeligt var færdigbygget, blev det indviet med en 100 dages lang fest. Amfiteateret havde til formål at rumme de mange drabelige slag, som fandt sted mellem vilde dyr, slaver og gladiatorer - alt imens op til 55.000 tilskuere kunne se kampene udfolde sig.

En helt særlig oplevelse venter jer også ved Roman Forum. Roman forum består af en plads omringet af ruiner fra tidligere regeringsbygninger, som stammer fra oldtidens Rom. I datiden blev pladsen refereret til som Forum Magnum eller blot Forum. I årtier var dette sted centrum for byens daglige liv, og ruinerne tillader i dag for et helt unikt indblik ind i fordums tid.

Som noget helt særligt kan Rom også prale af at have et helt land beliggende i centrum af byen, nemlig Pavestaten Vatikanet. Med sine 44 hektarer og ca. 1000 indbyggere kan staten her betegnes som verdens mindste land - både målt på areal og på antallet af indbyggere. Vatikanstaten kan siges at være et kirkeligt præste-monarki, som er underlagt Roms biskop, Paven. Besøg her den famøse Peterskirke, som kan kalde sig for verdens største kirke med en længde på hele 186,36 meter. Hertil kan kirken også prale af at måle 119 meter fra gulvet til toppen af den enorme kuppel, der er et værk af selveste Michelangelo.

Gastronomi i Rom

Italiensk mad i verdensklasse

Når I bor på hotel i Rom, skal I selvfølgelig også smage på masser af italiensk mad.

Hvad end I har lyst til udsøgte pastaretter eller ægte italiensk pizza, garanterer vi jer, at der er mere end rig mulighed for det i Rom. Forkæl ganen med en omgang Spaghetti Carbonara, eller hvad med en Pizza Capricciosa? Smag også på den autentiske romerske ret Parmigiana, der blandt andet indeholder auberginer og mozzarella, og som ligeledes er en yderst delikat oplevelse. Mums! Uanset, hvor I byen I befinder jer, ligger der altid en restaurant i nærheden, som byder på lækker mad og dertilhørende vin - den perfekte opskrift på en hyggelig aften.

Selvfølgelig kan I heller ikke besøge støvlelandets hovedstad uden også at sætte tænderne i udsøgt gelato. Gelato er det italienske ord for flødeis, og vi garanterer jer, at I aldrig har smagt is, som kan måle sig med den ægte, italienske gelato. Og nårh ja, så er en gelato jo også den perfekte måde at køle sig ned på i sommervarmen...

Booker I et hotel i Rom, er I sikret en fantastisk tur fyldt med masser af oplevelser og ikke mindst komfort.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice