5 Tilbud

Hotel Prag

Tag med TravelBird på hotel i Prag. Så er I sikret komfort under jeres ophold i denne smukke og historiske by!
Se mere:
Tilbud
5 Tilbud
5 Tilbud
Filtre Ryd

Tag på hotel i Prag - så er I garanteret en storbyferie fyldt med komfort!

Smukke Prag. Tjekkiets hovedstad som byder på masser af smuk arkitektur, historie og shopping. Hvert år lægger flere millioner gæster vejen forbi denne skønne by, og her hos TravelBird forstår vi godt hvorfor! Faktisk kan hovedstaden kalde sig for en af de mest besøgte byer i verden - og kan byen også prale af at være på vores liste over de mest imødekommende byer i verden. Prag oplever derfor også et højt gennemsnit af fyldte hotelværelser - i 2016 var hele 77 procent af byens hotelværelser i gennemsnit fyldt op, og ser man på de fremtidige prognoser, ser dette tal blot ud til at stige. Hotelbranchen i Prag blomstrer mere end nogensinde før, og fortsætter denne tendens har byen brug for flere hotelværelser til at modtage de mange gæster.

Kan I ikke få nok at luksuriøse komfort hoteller, har vi gode nyheder! Prag er nemlig indehaver af hele 50 5-stjernede hoteller samt 200 4-stjernede. Specielt udbudet af de mange luksushoteller forventes at vokse i fremtiden, men bare rolig, vil I hellere have flere penge til at udforske byen, er der også rig mulighed for at indkvartere sig på et hostel.

Uanset hvilken årstid I tager på hotel i Prag, er I garanteret en fantastiske tur. Oplev byen om foråret når alt står i blomst, eller læg vejen forbi Prag i december, hvor byen er pyntet op til jul og et julemarked er at finde på hvert hjørne.

På en storbyferie får man nemt gået mange kilometer og benene trætte, og så er der altså ikke noget bedre end at komme tilbage til hotellet, smide skoene og slå benene op. Med et hotel i Prag er I sikret komfort - og en god rejse!

Prags kvarterer

Charmerende og smukke

Prag er hjemsted for massevis af smukke kvarterer som I bør opleve når I bor på hotel i Prag. Flere sammenligner faktisk byen med et ophold på hotel i Paris! Start turen ud med at gå på oplevelse i centrum af denne historiske by. Staré Město eller blot Den gamle by har, som navnet antyder, været centrum for byliv og handel helt tilbage til år 1000, og er uden tvivl et must når I besøger Prag. Det er nemlig her at I kan opleve byens historiske vartegn - eksempelvis den gamle bys torv samt Karluv Most bedre kendt som Karlsbroen. Når I bevæger jer rundt i bydelen her vil I konstant blive mødt af historiske bygninger, samt charmerende smalle gader. Spadser derfor rundt i området her, så er I garanteret et indblik i alt hvad det historiske Prag har at byde på.

Også kvarteret Malá Strana er værd at lægge vejen forbi under jeres tur. Kvarteret her er ligeledes et af byens ældste, og som også karakteriseres af gamle smukke huse. Faktisk har området her været kulisse for en række internationale film, hvorfor husene også bærer præg af at være restaureret. Fyldt med store huse og slotte, bruges flere af boligerne her til ambassader, konsulater og regeringskontorer. Men det er også I området her, at flere af byens indbyggere bor og har deres hverdag - tag derfor hertil hvis I kunne tænke jer at mærke det rigtige Prag, hvor I kan tage ud at spise og shoppe, side og side med de lokale.

Er I vilde med shopping bør I besøge kvarteret Nové Městos, der den dag i dag fungerer som byens forretningsmæssige centrum. Bydelen blev grundlagt af Karl d. 4 i 1348, da den gamle bydel Staré Městos var nået sit bristepunkt - der blev derfor afsat et tre gange så stort areal til Nové Městos. Direkte oversat betyder det Den nye by, og kvarteret her gemmer på masser af hoteller, restauranter og moderne forretninger - så der er rig mulighed for at blive underholdt her. Og så er det også her I kan opleve det famøse dansende hus.

En helt særlig oplevelse er det også at besøge den jødiske bydel Josefov, som er omkranset af Staré Město. Kvarteret her blev oprindelige anset som byens jødiske ghetto, og under 2. Verdenskrig blev en række jødiske kulturgenstande flyttet til Prag med henblik på at oprette en museum for den forventede udøde race.

Attraktioner i Prag

En bid af historien

Når I bor på hotel i Prag, skal I selvfølgelig også ud at opleve de mange attraktioner som byen har at byde på. Besøg det store torv i den gamle by, hvor I vil blive betaget at den utrolig smukke arkitektur. Massevis af gamle bygninger, slotte, spir og tårne - helt unikt og autentisk. På pladsen vil I også finde masser af små boder med finurlige varer, samt lækre madsteder.

Det er også I den gamle by I kan opleve det astronomiske ur eller Orloj som det hedder på tjekkisk. Det astronomiske ur sidder på facaden af et gotisk tårn, som er en del af rådhuset i den gamle by. Uret blev bygget af ur-mesteren Mikulas af Kadan i 1410 efter design af matematikeren og astronomen Jan Sindela. Hvert timeslag mellem kl. 9-21 udløser uret et spil hvor fire figurer der symboliserer de negative sider ved det jordiske liv bevæger sig foran den astronomiske skive, samtidig med at der ovenover går 12 apostle forbi lågerne.

Et must er det også at besøge Prags borg, der kan kalde sig for et nærmest majestætisk borgkompleks, som har flere årtusinders gammel historie bag sig. Borgen er enorm og skal det hele ses, ville det tage flere dage. Den byder nemlig på mange paladser, kirker, klosterer og kapaller. I mere end 1200 år har bogen her været landets politiske centrum, og er det stadig i dag, da den er hjem og arbejdsplads for Tjekkiets præsident, som byder udenlandske statsoverhoveder velkommen her.

På jeres tur til Prag skal I selvfølgelig også spadsere over Karlsbroen. Broen er med dens mange statuer og udsigt ud over floden og flere af byens markante bygninger en helt særlig oplevelse - og lægger I vejen forbi om aftenen vil I se at mange af byens bygninger er oplyst. På broen støder I også på flere gade-entertainere og kunstnere. Klart en oplevelse værd!

Gastronomi i Prag

Lækker mad

Når I bor på hotel i Prag har I også rig mulighed for at forkæle ganen med lækker mad. Prag er nemlig hjemsted for intet mindre end 34 michelin-stjerner. Søger I et måltid der skal være lidt udover det sædvanlige kan I derfor uden tvivl finde det i Prag.

Går I en på en restaurant her i byen skal I være forberedt på at traditionel tjekkisk mad kan godt være en tung sag! Portionerne er ofte store, og man bliver nemt mæt for en beskeden pris. Indenfor det traditionelle tjekkiske køkken vil måltiderne ofte bestå af kød, kartofler, kål og knödel. Pas derfor på med ikke at bestille for meget mad!

Kan I ikke får nok af udsøgt mad, kan I tage på en af de mange food tours, som der udbydes i Prag. Her kommer I rundt på flere forskellige spisesteder i byen, hvor I har mulighed for at smage på autentisk tjekkisk mad og spise med de lokale.

Under jeres storbyferie kan I bo på hotel i Prag - så er I sikret en skøn oplevelse og ikke mindst: komfort! Book det perfekte hotel med TravelBird. Ha' en rigtig god ferie i Prag!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice