2 Tilbud

Hotel Paris

Smukke og charmerende Paris! Tag med TravelBird på hotel i Paris, så er I sikret en vidunderlig tur.
Se mere:
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Tag på hotel i pragtfulde Paris

Paris er romantikkens by. Men byen er også meget mere end det. Hvert år tilbringer mere end 15,2 millioner besøgende en overnatning på hotel i denne vidunderlige by, hvilket gør byen til den anden mest besøgte turistdestination i Europa - og så er byen endda at finde på vores liste over de mest imødekommende byer. Derfor er byens hotelværelser også nogle af de i Europa, der oplever at være booket størstedelen af tiden. I 2015 var 77 procent af byens hotelværelser i gennemsnit optaget. I takt med, at byen kun forventer at antallet af besøgende, der hvert år lægger vejen forbi Paris, stiger, er der behov for flere hoteller og senge til at imødekomme de mange turister, der vil have en bid af alt det, som Paris har at byde på. Byen forventer ligeledes inden 2023 at udvide sin eksisterende metro med 4 nye linjer, så at turisterne har nemmere ved at komme til frem og tilbage til de hoteller, som ligger et stykke uden for centrum.

Ordet hotel stammer fra det latinske ord hospitale, der kan oversættes til gæstfri eller gæsteværelse - og faktisk kan hotel-konceptets oprindelse spores tilbage til Paris! Her fungerede hotellerne som bolig for landadelen, som var på besøg i byen, hvorfor hoteller i fordums tid ofte blev omtalt som adelshoteller. Siden har har hotellerne dog transformeret sig til de hoteller, vi kender i dag. I stedet for noget adeligt forbinder mange i dag hoteller med begreber som gæstfrihed og beværtninger, der glædeligt tager imod overnattende gæster. I dag er hoteller en af de fortrukne former for indkvartering under en storbyferie - hvad end det hedder hotel i Berlin eller hotel i New York.

I Paris finder I en lang række forskellige hoteller, som I kan lade jer indkvartere på under jeres ophold i denne vidunderlige by. På en ferie i storbyen får benene nemt gået massevis af kilometer, og så er det eneste, man vil, altså bare at komme hjem på hotellet, smide skoene, slå benene op, og hvile kroppen i en komfortabel seng. Uanset hvilke behov I har til jeres hotel i Paris, hjælper TravelBird jer på vej. Rigtig god fornøjelse!

Paris’ kvarterer

Gå på opdagelse i denne smukke by

I Paris finder I adskillige fantastiske kvarterer, som I bør slentre en tur gennem under jeres ophold på et af byens hoteller. Specielt øerne Ile de la Cité og Ile St-Louis, hvor I finder nogle af de varetegn, som kendetegner byen, er et must! Oplev her den vidunderlige kirke Notre Dame, broen Pont Neuf og det omdannede fængselsmuseum La Conciergerie. Spadser rundt på Ile St-Louis, hvor I vil finde helt fantastisk arkitektur og charmerende, snoede gader, der danner rammen for et af de mest eksklusive kvarterer i Paris.

Er I vilde med kunst, skal I lægge vejen forbi Paris’ uofficielle kunstnerkvarter Montmartre, som ligger på toppen af en 130 meter høj bakke. Området her er det højest beliggende i hele byen, og selvom området byder på mange gadekunstnere og turister, mærker man alligevel nabolagets autentiske og kreative sjæl. Faktisk har selveste Picasso tidligere været bosat her. Hertil kan I fra kirken Sacré Coeur nyde den helt vidunderlige panoramaudsigt ud over hele byen - her får I uden tvivl byens bedste udsigt!

Når I bor på hotel i Paris, er det selvfølgelig også et must at lægge vejen forbi Paris’ måske mest kendte gade Champs-Elysee. På Champs-Elysee er forretningerne luksuriøse, og det er blandt andet mærker som Chanel og Louis Vuitton, I kan shoppe her. Langs gaden finder I også flotte hoteller, eksklusive restauranter og nogle af byens hotteste natklubber. For enden af gaden står et af Paris’ mest famøse vartegn, nemlig Triumfbuen, som ligger på pladsen Charles-de-Gaulle og betragtes som landets nationale festplads.

Det er også en helt særlig oplevelse at besøge den nyere del af Paris, La Defense. Området ligger placeret udenfor selve centrum og bliver ofte omtalt som Paris’ futuristiske Manhattan. Karakteriseret af topmoderne skyskrabere bor der her hele 35.000 mennesker, og hver dag møder 100.000 mennesker ind på arbejde i områdets mange virksomheder. For at give bydelen en lille snert af Paris, har indbyggerne her tilmed fået deres egen triumfbue.

Hvad skal I se i Paris?

Byens mange highlights

Under jeres ophold på et hotel i Paris, skal I selvfølgelig også ud og opleve nogle af de mange attraktioner, som byen byder på. Selvfølgelig skal I opleve klassikere som Eiffeltårnet, der med sine 300 meter, unægteligt byder på en helt vidunderlig udsigt over Paris. Tårnet er opkaldt efter sin konstruktør, Gustav Eiffel, og hvert år lokker denne attraktion mere end 7 millioner turister til. Og så er tårnet faktisk også nummer 2 på listen over verdens mest instagrammede turistattraktioner. Naturligvis skal I også have en selfie foran Triumfbuen, som blev opført på ordre af Napoleon den 1. af Frankrig. Læg også vejen forbi det berømte museum Louvre. På dette enorme museum får I nemt brugt mange timer på at betragte de mange kunstværker, som tager jer tilbage i tiden. Faktisk er der udstillet over 35.000 genstande her. Besøg Napoleons gemakker og selvfølgelig den berømte Mona Lisa. Og nårh ja.. så er museets arkitektur nærmest et kunstværk i sig selv.

Får I undervejs brug for en lille pause fra Paris’ pulserende gader, kan I med fordel lægge vejen forbi Luxemborg-haverne. Her kan I spadsere mellem grønne planter og smukke, farverige blomster. Har fødderne brug for en pause, kan I slå jer ned på en bænk ved den lille sø, eller sætte jer på den lille café, hvor I kan nyde noget koldt at drikke og en bid mad. Et skønt pusterum fra byens stress og jag!

Katakomberne er også en helt særlig oplevelse, som I bør unde jer selv på jeres tur til Paris. Katakomberne består af over 300 kilometer underjordiske gange, huler og skakter som ligger i et nedlagt kalkstensbrud, hvoraf en del er benyttet som gravplads. Katakomberne blev taget i brug som gravplads i slutningen af det 17. århundrede, da byens kirkegårde var fyldte, hvilket gjorde de mange døde til en alvorlig smittekilde for de mange sygdomme, som plagede byen. Som løsning begyndte man i løbet af nattetimerne diskret at flytte de mange lig fra kirkegårdene til katakomberne. Dette fortsatte man med indtil slutningen af 1870’erne, hvor man havde flyttet over 6 millioner mennesker ned i den underjordiske grav! Når I besøger stedet, vil I ved indgangen til gravkammeret se inskriptionen Arrete! C'est ici L'Empire de la Morte, hvilket kan oversættes til Stop! Her er Dødens rige. Det er en helt særlig oplevelse at bevæge sig rundt under jordern og betragte væggene, som er fyldt med knogler. Her mærker man virkelig, hvordan den helt særlig stemning spreder sig...

Fransk gastronomi

Bon Appetite!

Selvfølgelig kan man ikke sige Paris uden også at sige vidunderlig gastronomi. Men bare rolig... Fransk mad er meget mere end snegle og frølår. Start morgenen ud med at nyde en lækker croissant på en af byens mange fortorvscaféer. Så kan dagen da nærmest ikke starte bedre! Efter at have været på oplevelse rundt i fantastiske Paris, er det blevet tid til at nyde et skønt, fransk aftensmåltid. Bestil eksempelvis den klassiske ret Coq au Vin, som består af kyllingekød, løg, perleløg, gulerødder og rødvin - ofte er retten lavet med rødvin fra lokalområdet. Mums!

Har I under en aftengåtur rundt i byens hyggelige gader lyst til noget til den søde tand, bør I nyde en traditionel fransk Crêpes, som sælges i små boder over hele byen. En crêpe er en tynd pandekage, som ofte spises med nutella og banan, men som også kommer i andre udgaver.

Når I bor på hotel i Paris, er I sikret et komfortabelt og vidunderligt ophold. Hvad end I søger charmerende gader, fascinerende attraktioner eller lækker mad, findes det hele i Paris! Spørgsmålet er blot: hvad skal I opleve først?

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice