3 Tilbud

Hotel New York

Tag med TravelBird på hotel i New York - så er I sikret komfort under jeres ferie i denne vidunderlige metropol!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Hotel i New York - så er I sikret en vidunderlig oplevelse!

New York, New York… Vidunderlige New York! The city that never sleeps. En af verdens mest imødekommende byer. Hvert år flokkes millioner af turister til denne vidunderlige metropol - faktisk var 2017 et rekordår, hvor hele 60,3 millioner personer besøgte byen, hvilket er det højeste tal nogensinde. Dette tal var hele 600.000 flere end forventet og hele 1,8 millioner flere besøgende end året før. Gennem de sidste 7 år har byen oplevet en konstant stigning i turismen - og dette tal ser blot ud til at stige! Det forventes nemlig, at hele 61,8 millioner turister lægger vejen forbi New York i 2018.

De mange turister kommer for at få en lille bid af alt, hvad den fantastiske storby har at byde på blandt andet nogle af verdens bedste restauranter, musicals, butikker og turistattraktioner. For at imødekomme de mange turister byder New York selvfølgelig på massevis af hoteller, som I kan bo på under jeres ophold i denne skønne by - både hoteller i budgetklassen og luksuriøse 5-stjernede hoteller. Bo eksempelvis på et luksuriøst hotel med udsigt ud over New Yorks fantastiske skyline. Eller vil I spare penge, så I har endnu flere lommepenge til shopping? Så er det måske en idé, at bo på et af byens mange hostels. Mulighederne er mange!

Størstedelen af New Yorks mange hoteller hører under organisationen Hotel Association of New York City. Faktisk kan de prale af at have hele 270 hoteller i denne pragtfulde by. Tilsammen har de mange hoteller i alt over 75.000 værelser I kan bo på - så I har rig mulighed for at finde det perfekte hotelværelse, der passer til lige netop jer.

På en ferie i en by som New York får man let gået benene trætte. Efter en dag propfyldt med sightseeing og shopping findes der næsten ikke noget bedre end at komme tilbage til hotellet, hvor man endelig kan smide skoene, og slå benene op. Et hotel i New York er den perfekte måde at opleve denne storby på - her har I nemlig mulighed for at få komfort, som er i top. Hvad end jeres behov er, hjælper TravelBird jer med at finde det perfekte hotel for jer. Rigtig god fornøjelse!

New Yorks mange kvarterer

Midtown, West Village, SoHo og mange flere….

Vi lyver ikke, når vi siger, at New York nok er en af de byer i verden, hvor I finder flest forskelligartede nabolag. Manhattan er én stor, kulturel smeltedigel, hvor I finder alt fra luksuriøse butikker på 5th avenue til fortune-cookies i Chinatown.

Læg vejen forbi Midtown, hvor den helt særlige plus, som kendetegner New York i den grad kan mærkes. I Midtown har I rig mulighed for at boltre jer i de mange shoppingmuligheder og ikke mindst betragte de mange lys som fantastiske Times Square byder på. Times Square er faktisk den 8. mest instagrammede attraktioner i verden! Det er også i Midtown, at I finder New Yorks famøse Theater District og det legendariske Broadway. For enhver musical-entusiast er dette et sandt paradis, hvor I har mulighed for at opleve et utal af farverige og vidunderlige musicals - ligesom I måske kender det fra et ophold på et af de mange hoteller i London.

Lige over Midtown, finder I de to kvarterer Upper West Side og Upper East Side. Disse to områder kan betegnes som de mest eksklusive i hele New York, og midt mellem dem ligger den ikoniske Central Park. På Upper East Side finder I desuden også Museum Mile, som strækker sig langs 5th Avenue, og som navnet antyder byder på massevis af museer eksempelvis Guggenheim og MoMA*.

Besøg også The Village, der karakteriseres af sit alternative og farverige miljø. Her kan I opleve parken Washington Square Park og den berømte kopi af Triumfbuen. Måske I husker, at det var her, vores alle sammens favorit venner skulle forestille at bo. Lægger I vejen forbi hjørnet af Grove Street og Bedford Street 90, kan I få et glimt af den ikoniske bygning fra tv-serien. Befinder I jer i East Village, bør I bevæge jer ned af de smalle gader St. Marks Place og Tompkins Square Park, hvor I finder massevis af hippe og sjove forretninger.

En helt særlig oplevelse er det også at besøge bydelene Chinatown og Little Italy, hvor man nærmest føler, at man befinder sig på den anden side af jorden. Her er der rig mulighed for at få fornemmelsen af at være i en anden kultur og smage på de mange lokale retter, som bliver tilbudt her. Nær disse områder finder I også kvarteret SoHo, der gemmer på massevis af butikker, restauranter og caféer, der blot venter på at blive udforsket.

Tilsidst er det også værd at nævne Lower Manhattan, hvor The Financial District og Wall Street ligger. Denne del af New York byder på en helt særlig atmosfære, som klart bør opleves under jeres hotelophold i denne mangeartede storby.

Attraktioner

Et utal af ting at give sig til

Når man bor på hotel i New York, er det selvfølgelig obligatorisk at opleve nogle af de mange attraktioner, som byen byder på. Findes der nogen bedre måde at starte sin storbyferie på end fra toppen af byen? Næppe. I New York har I rig mulighed for at tage turen op i en af de mange skyskrabere, hvorfra I kan betragte den fantastiske by. Specielt populært er det at tage op i Top of the Rock, Rockefeller Centeret eller at besøge The Empire State Building.

Besøg også Grand Central Station, hvor I måske vil lægge mærke til, at denne station har lagt kulisse til et utal af ikoniske film, som foregår i New York. Både sørgelige afskedsscener og romantiske gensyn har denne station dannet rammen om. En anden helt særlig oplevelse er at besøge den enestående park The High Line. Parken er anlagt på et tidligere jernbanespor, som blev nedlagt i 1980 , hvorefter det i 2009 fik ny funktion som park. Højt placeret strækker parken sig og 2,3 km fra Hudson Yards til the nordlige del af Chelsea. Med sine fantastiske grønne områder og udendørs kunst byder parken både på skønne omgivelser og ikke mindst en skøn udsigt til New Yorks fantastiske skyline. Under jeres ophold i New York har I også mulighed for at besøge 9/11-mindesmærket. Her venter jer en helt særlig og rørende oplevelse, hvor I får indblik i det forfærdelige angreb, der fandt sted d. 11 september 2001 samt ofrenes mange historier.

Attraktioner er der masser af I New York. Spørgsmålet er blot: hvad skal I se først?

Gastronomi i verdensklasse

Mad fra hele verden

I en metropol som New York har I selvfølgelig mulighed for at smage på masser af udsøgt mad. Uanset hvad I er i humør til, finder I her mad fra alle verdenshjørner. Skal madoplevelsen være lidt ud over det sædvanlige, er New York hjem for intet mindre end 72 Michelin-restauranter! Så hvad end I søger en sushi-oplevelse i verdensklasse eller er mere til det klassiske franske eller italienske køkken, så har New York det!

Har I appetit på mere mad, kan I med fordel tage afsted på en af de mange food-tours, som ligeledes tilbydes i byen. Længes I efter noget til den søde tand, bør I besøge det famøse Magnolia Bakery, som ligger i West Village. Hos denne bager finder I et fantastisk udvalg af hjemmebagte amerikanske lækkerier - og fortjener I ikke en cupcake efter en lang dag til fods i New York? Det synes vi i hvert fald!

På en storbyferie er det ideelt at tage på et hotel i New York. På den måde får I masser af komfort efter lange dage fyldt med indtryk og tilbagelagte kilometer. Hos TravelBird finder I et stort udvalg af hoteller. God tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice