ic_airplanemode_active_black_12pxic_directions_car_black_12pxic_directions_boat_black_12pxfav_idlehelp_center_iconic_hotel_black_12pxicon planelogo boxquestion_iconic_local_taxi_black_12pxic_train_black_12pxic_airport_shuttle_black_12pxic_local_activity_black_12px
3 Tilbud

Hotel New York

Tag med TravelBird på hotel i New York. Så er I sikret komfort under jeres ferie i denne vidunderlige metropol!
Tilbud
3 Tilbud
3 Tilbud
Filtre Ryd

Hotel i New York - så er I sikret en vidunderlig oplevelse!

New York, New York… Vidunderlige New York! The city that never sleeps. En af verdens mest imødekommende byer. Hvert år flokkes millioner af turister til denne vidunderlige metropol - faktisk var 2016 et rekordår - her besøgte hele 60,3 millioner nemlig byen, hvilket er det højeste tal nogensinde. Dette tal var hele 600.000 flere end forventet og hele 1,8 millioner flere besøgende end året før. Gennem de sidste 7 år har byen oplevet en konstant stigning i forhold til turisme - og dette tal ser blot ud til at stige! Det forventes nemlig at hele 61,8 millioner turister lægger vejen forbi New York i 2017.

De mange turister kommer for at få et lille bid af alt hvad den fantastiske storby har at byde på - nogle af verdens bedste restauranter, musicals, butikker og turistattraktioner. For at imødekomme de mange turister, byder New York selvfølgelig på massevis af hoteller, både budget og luksuriøse 5-stjernede hoteller, som I kan bo på under jeres ophold i denne skønne by. Bo eksempelvis på luksuriøst hotel med udsigt ud over New Yorks fantastiske skyline. Eller vil I spare penge, så I har endnu flere til shopping, kan I bo på et af byens mange hostels. Mulighederne er mange! Størstedelen af New Yorks mange hoteller hører under organisationen Hotel Association of New York City. Faktisk kan de prale af at have hele 270 hoteller i denne pragtfulde by. Tilsammen har de mange hoteller i alt over 75.000 værelser i kan bo på - så I har rig mulighed for at finde det perfekte hotelværelse for jer.

På en ferie i en by som New York får man let gået benene trætte. Efter en dag propfyldt med sightseeing og shopping findes der næsten ikke noget bedre end at komme tilbage til hotellet, hvor man endelig kan smide skoene og slå benene op. Et hotel i New York er den perfekte måde at opleve denne storby på - her har I nemlig mulighed for at få komfort som er i top. Hvad end jeres behov er, hjælper TravelBird jer med at finde det perfekte hotel for jer. Rigtig god fornøjelse!

New Yorks mange kvarterer

Midtown, West Village, SoHo og mange flere….

Vi lyver ikke, når vi siger at New York nok er en af de byer i verden, hvor I finder mest forskelligartede nabolag. Manhattan er en stor kulturel smeltedigel, hvor I finder alt fra luksuriøse butikker på 5th avenue til fortune-cookies i Chinatown.

Læg vejen forbi Midtown hvor den helt særlige plus som kendetegner New York i den grad kan mærkes. I Midtown har I rig mulighed for at boltre jer i de mange shoppingmulighed og ikke mindst betragte de mange lys som fantastiske Times Square byder på, der faktisk er den 8. mest instagrammede attraktioner i verden! Det er også i Midtown, at I finder New Yorks famøse Theater District, og legendariske Broadway. For enhver musical-entusiast er dette et sandt paradis, hvor I har mulighed for at opleve et utal af farverige og ikke mindst vidunderlige musicals - ligesom I måske kender det fra et ophold på et af de mange hoteller i London.

Lige over Midtown, finder I de to kvarterer Upper West Side og Upper East Side. Disse to områder kan betegnes som de mest eksklusive i hele New York og midt mellem dem, ligger ikoniske Central Park. På Upper East Side finder I desuden også Museum Mile, som strækker sig langs 5th Avenue og som navnet antyder, byder på massevis af museer - eksempelvis museer som Guggenheim og MoMA*.

Besøg også The Village, der karakteriseres af sit alternative og farverige miljø. Oplev her parken Washington Square Park, og den berømte kopi af triumfbuen. Måske I husker at det var her alles favorit venner skulle forestille at bo. Lægger I vejen forbi hjørnet af Grove Street og Bedford Street 90, kan I få et glimt af den ikoniske bygning. Befinder I jer i East Village bør I bevæge jer ned af de smalle gader St. Marks Place og Tompkins Square Park, hvor I finder massevis af hippe og sjove forretninger.

En helt særlig oplevelse er det også at besøge bydelene Chinatown og Little Italy, hvor man nærmest føler, at man befinder sig på den anden side af jorden. Her er der rig mulighed for at forbyde jer I en anden kultur, og smage på de mange lokale retter som bliver tilbudt her. Nær disse områder finder I også kvarteret SoHo, der gemmer på massevis af butikker, restauranter og caféer der blot venter på at blive udforsket.

Tilsidst er det også værd at nævne Lower Manhattan hvor The Financial District og Wall Street ligger. Denne del af New York byder på en helt særlig atmosfære, som klart bør oplevelse under jeres hotelophold i denne mangeartede storby.

Attraktioner

Et utal af ting at give sig til

Når man bor på hotel i New York er det selvfølgelig obligatorisk at opleve nogle af de mange attraktioner som byen byder på. Findes der nogen bedre måde at starte sin storbyferie på end fra toppen af byen? Næppe. I New York har I rig mulighed for at tage turen op i en af de mange skyskrabere, hvorfra I kan betragte den fantastiske by, som I skal bruge de følgende dage på at gå på oplevelse i. Specielt populært er det at tage op i Top of the Rock, Rockefeller Centeret, eller besøge The Empire State Building.

Besøg også Grand Central Station hvor I måske vil lægge mærke til, at denne station har ageret kulisse for et utal af ikoniske film filmet i New York. Både sørgelige afskedsscener og romantiske gensyn har denne station dannet rammer om. En helt særlig oplevelse er det at besøge den enestående park The High Line. Parken er anlagt på et tidligere jernbanespor, som blev nedlagt i 1980 , hvorefter det i 2009 fik ny funktion som park. Højt placeret og 2,3 km lang strækker parken sig fra Hudson Yards til the nordlige del af Chelsea. Fyldt med fantastiske grønne områder, udendørs kunst, byder parken både på skønne omgivelser og ikke mindst en skøn udsigt til New Yorks fantastiske skyline.

Under jeres ophold i New York har I også mulighed for at besøge 9/11-mindesmærket. Her venter jer en helt særlig og rørende oplevelse, hvor I får indblik i det forfærdelige angreb der fandt sted d. 11 september 2001 og ofrenes mange historier.

Attraktioner er der masser af I New York. Spørgsmålet er blot: hvad skal I se først?

Gastronomi i verdensklasse

Mad fra hele verden

I en metropol som New York har I selvfølgelig mulighed for at smage på masser af udsøgt mad. Uanset hvad I er i humør til, finder I her mad fra alle verdenshjørner. Skal madoplevelse være lidt ud over det sædvanlige, er New York hjem for intet mindre end 72 michelin-restauranter! Så hvad end I søger end sushi oplevelse i verdensklasse eller er mere til italiensk, så har New York det! Har I appetit på mere mad kan I med fordel tage afsted på en af de mange food-tours som ligeledes tilbydes i byen.

Længes I efter noget til den søde tand, bør I besøge det famøse Magnolia Bakery, som ligger i West Village. Hos denne bager finder I et fantastisk udvalg af bagte amerikanske lækkerier - og fortjener I ikke en cupcake efter en lang dag til fods i New York..? Det synes vi i hvert fald!

På en storbyferie er det ideelt at tage på et hotel i New York. På den måde får I masser af komfort efter dage fyldt med indtryk og tilbagelagte kilometer. Hos TravelBird finder I et stort udvalg af hoteller. God tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice