5 Tilbud

Hotel Malta

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller på Malta og vælg det perfekte hotel til et historisk eventyr og en velfortjent solferie.
Se mere:
Valgte filtre:
5 Tilbud
Filtre Ryd

Åben skattekammeret til den lille sydeuropæiske perle, Malta.

Malta er destinationen, der byder på badeferie og autentisk middelalderhistorie på en og samme tid. Øen er af en overskuelig størrelse, da landet kun er halvt så stort som Bornholm. Dog har Malta mange flere beboere end Bornholm med et antal på 440.000 indbyggere. Helt præcist ligger Malta placeret mellem Europa og Afrika, og er omgivet af Middelhavet. På øen tales der to officielle sprog, maltesisk og engelsk. Har du flair for italiensk kan dette smukke sprog sommetider bruges til at kommunikere med de lokale, da mange fra befolkningen er bekendt med italiensk - måske fordi Malta ligger tæt på den italienske ø, Sicilien? Oplev en italiensk perle med rejser til Sicilien, der byder på alt fra fra antikke ruiner, charmerende amfiteatre og farverige huse til Europas største aktive vulkan. Tilbage på Malta skal du minimum besøge 1 af de 365 kirker, som den lille ø rummer. Der er præcis så mange kirker, at du kan besøge en ny kirke hver dag i året. Disse kirker er alt fra prangende barokkirker til små kapeller. Dog har de alle det tilfælles, at de fortsat er aktive og har et sogn og en præst. Den høje aktivitet skyldes, at malteserne fortsat er meget religiøse katolikker, hvoraf halvdelen af befolkningen ugentligt deltager i den lokale søndagsmesse. Et lille fif før du starter dine kirkebesøg er, at mænd og kvinder skal tildække skuldre, mave, lår og knæ for at blive tilladt adgang i kirken.

Udvid din horisont med masser af maltesisk historie og kultur

At besøge Malta er som at rejse med en tidsmaskine. En tidsmaskine, der bringer dig tilbage til korsriddernes storhedstid.

Her har du følelsen af, ​​at du er rejst tilbage i tiden. Malta tillader ikke kun en ferie med de bedste strandbesøg og maximum afslapning, men også en rejse tilbage til en unik historie, som startede for over 6.000 år tilbage. Start på øen Gozo hvor stort set hvert et gadehjørne viser glimt fra fortiden. Op til flere historiske og velbevarede landsbyer venter på at blive udforsket! Her passerer du Ġgantija-templet, som blev opført i den yngre stenalder, hvilket betyder, at templet har omkring 5600 år på bagen. Derudover er det blandt de første menneskeskabte religiøse bygninger. Beliggende i øhavet og anerkendt som UNESCO World Heritage Site siden 1980 er dette tempel absolut et besøg værd. Med et hotel på Malta kan du også opdage Valetta, som er Europas mindste hovedstad. Valetta har også sneget sig ind på UNESCOs liste over verdensarvsområder blandt andet på grund af byens dominerende barokarkitektur. I Valetta finder du det 5000 år gamle Hal Saflieni Hypogeum, som således er ældre end de egyptiske pyramider. Den underjordiske labyrint gemmer på et unikt design, der kan dateres tilbage til 2.500 år f.Kr. Lad ikke denne oplevelse forbigå!

Med 365 kirker er Malta udstyret med en kirke for alle årets dage. Hvis du vil se det største og mest imponerende billede af kunstneren Michelangelo, bør du gøre et stop ved domkirken i Valletta, St. John's Co-Cathedral. Kirken imponerer bestemt også med tonsvis af dekorativt guld og andre barokmalerier, der gør enhver kunst-entusiast blød i knæene. Fortsæt din rejse til den tidligere hovedstad, Mdina, der huser smalle og idylliske gader, hvor biler ikke er velkomne. En bilfri-by resulterer i idyl og behagelig stilhed, som du kan nyde til fulde. Næsten alle byens gader vil få dig til at føle, at tiden er gået i stå. Spadser rundt i dit eget tempo og oplev den 4000 år gamle historie helt tæt på. Alle lande rummer unik historie, men med rejser til Grækenland kan du dykke ned i en dyb historie helt tilbage fra oldtidens Grækenland.

Du skal ikke snydes for Maltas vidunderlige natur

Spejd ud over det subtropiske landskab, der her er omgivet af små marker med hyggelige stengærder.

Med et hotel på Malta kan du have vild timian, fennikel, kapers og rucola i baghaven. Tag en slapper under åben himmel og nyd synet af de mange trækfugle, der flyver i en fast rute over øen. Ikke færre end 384 forskellige arter er registreret i den maltesiske natur. Selvfølgelig har det subtropiske land også perfekte hvide sandstrande og et vidunderligt turkisblåt hav. Men Malta viser også et mere råt og stenet landskab med stejle klippesider og stengærder. Er du til sol og sommer, er Malta den helt rigtige destination med stort set blå himmel på alle årets 365 dage. Tag en tur til Den Blå Lagune på Comino! Her venter azurblåt vand og små klipper, der mest af alt danner et motiv som kunne være på forsiden af det perfekte postkort. Tag en forfriskende svømmetur ved havets overflade eller snup et dyk flere meter nede i dybet. Det klare vand optimerer dykkerforholdene på bedste vis og gør, at du nemt kan se de imponerende og farvestrålende fisk. Er du mere til solbadning? Bare rolig! Lagunen er omgivet af smalle strande og flade klipper, der inviterer solglade gæster til at slappe af og slikke sol. Den blå lagune ligger i isoleret, rolige omgivelser, mens det stadig er muligt at købe forfriskende drikkevarer og is. Nyd en endagstur til den vidunderlige lagune men husk at ankom i god tid da stedet er populært og fyldes op tidligt på dagen. Derfor kan det også være en glimrende ide at deltage på en bådtur, hvor der kastes anker ud fra den Blå Lagune. Herfra kan du flyde i timevis, øve på din crawl og solbade på dækket. Dit hotel på Malta åbner op for masser af spændende eventyr!

Er du blevet inspireret af Malta, og vil du udforske flere skønne øer? Hvad med en rejse til Caribien? Her står den på paradisstrande og sommertemperaturer hele året.

Maltas kulinariske fristelser

Smag en bid af himlen med et hotel på Malta. Lad dig blive forført af de lokale specialiteter, der byder på velsmagende fisk- og skaldyrsretter.

Forkæl dine smagsløg med alt godt fra havet. Takket være Maltas fantastiske beliggenhed ud til havet kan du se frem til lækker friskfanget fisk på din tallerken. Her er nationalfisken, den blå guldmakrel, en fisk der skal være på menuen under dit besøg til Malta. Specielt fra august til november hvor fiskestrømmen svømmer forbi de maltesiske øer, er det ideelt at smage de helt friske fisk med citron, olivenolie, salt og peber. Generelt er Malta et traditionelt middelhavskøkken med inspiration fra Italien og England. I en af landets traditionelle kødretter, er kaninkød i fokus. Dette er en tomatbaseret kaninragout med grøntsager, hvor der serveres spaghetti til. Du kan også prøve den maltesiske pizza, Ftira, der består af en bund lavet af sprødt fladbrød og traditionelt toppet med skiver af kartofler eller oksekød samt oliven og revet ost. Går du op i at nyde et glas god vin til maden, er du garanteret at finde en sublim vin med oprindelse fra det italienske naboland. Lær mere om de gyldne dråber på en spændende vinrejse til en destination med smukke landskaber domineret af vinmarker.

Glæd dig til nye eventyr på Malta! Drømmer du om at opleve fortidens historie på tæt hold, besøge prægtige kirker, spise velsmagende fisk og skaldyr eller dykke ned og udforske havets verden? Det bliver en uforglemmelig ferie, der venter dig. Rigtig god rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice