34 Tilbud

Hotel Italien

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller i Italien og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig ferie.
Se mere:
Valgte filtre:
34 Tilbud
Filtre Ryd

Er der et mere charmerende land end Italien! Nationen hvor smukke landskaber dominerer billedet, og hvor nogle af de dygtigste kunstnere har udfoldet deres talent. Book dit næste hotel i Italien og udforsk landets mange skatte.

Benvenuto! Kom indenfor i den sydlige stat Italien, som årligt er vært for over 50 millioner turister. Dette er helt forståeligt da landet, for flere årtier tilbage, var kerneområdet i det romerske rige samt fødestedet for renæssancen. Derfor er Italien et land spækket med verdensarvsteder, som du helt bestemt bør besøge på en rundrejse til Italien. Destinationen er oplagt til familieferier ved Gardasøen eller til et romantisk weekendophold i Toscana, hvor du og din partner deltager i skønne vinsmagninger. Middelhavs-landet tilbyder rejser, der behager enhver smag, og som passer til alle typer lejligheder. Italien associeres med sol og sommer, men i vintermånederne er de italienske alper perfekte for skientusiaster, da det bløde lag af sne dækker de mange bjergområder i landskabet. Er du alligevel mest til sol, azurblåt hav og hvide sandstrande, så skal du rejse til de sydlige områder som sommerlige Sicilien. Her kan du læse din favorit bog, mens du nyder en iskold cocktail ved poolen. Italien byder også på storbyferier med rejser til Venedig, Rom og Milano. De 3 verdensberømte byer gemmer på unikke historier, prægtige seværdigheder og værker kreeret af inspirerende kunstnere. Aflsut dagens seightseing med et vellavet italiensk måltid på en af de mange hyggelige restauranter. Bestil en brandvarm stenovnspizza og nyd et glas god vin dertil. Kulinariske lækkerier fra Italien har fundet vejen frem til mange lande i verden - inklusiv Danmark. Her kan specialiteterne kokkereres i private køkkener eller nydes på en af de mange italiensk inspirerede restauranter i Danmark. I sidste ende smager pasta, pizza og vin bare bedst i oprindelseslandet.

Det varieret italienske landskab har i sin nordlige del snedækkede bjergtoppe, vilde naturparker, klare blå søer der venter på at du tager en dukkert og diverse spændende planter og dyr. Tag på opdagelse i Norditalien med en cykel eller hop i vandreskoene og spadser afsted gennem en af nationalparkerne. En aktiv ferie gennem landskabet fremhæver de smukke områder på bedste vis.

Men mulighederne stopper ikke her! Udover aktive ture i det nordlige landskab, sol og strand i det sydlige Italien eller en historisk tur til en af metropolerne, tilbyder Italien også maksimal afslapning. Book et hotel i Italien der tilbyder spa-oplevelser og tilhørende behandlinger, som du kan nyde til fulde på en afslappet og velfortjent ferie i fortryllende omgivelser.

Kendte italienske drømmebyer

Rom, Venedig og Milano. Italien huser utallige fantastiske og spændende byer!

Rom er Italiens hovedstad, og er et must see på rejsen til Italien. Udforsk de mange kulturskatte som blandt andet den majestætiske Peterskirken, der er den romersk-katolske hovedkirke og dertil en af de største kirkebygninger i verden. Fortsæt til Det Sixtinske Kapel, der fungerer som pavens huskapel. Kapellet er 40 meter langt og dekoreret med freskoer malet af berømte italienske kunstnere. Gå heller ikke glip af Trevi-fontænen, der er det smukt dekoreret springvand, som imponerer med sine flotte marmorfigurer. Disse tre mega attraktioner tiltrækker årligt over 8 millioner turister! Men seværdighederne stopper bestemt ikke her. Rom huser det mest berømte amfiteater, der går under navnet Colosseum - en super baggrund til det perfekte feriebillede. I dag er den arkitektoniske superbygning en af de mest instagrammede turistattraktioner på verdensplan. På grund af Roms århundrede gamle historie er hovedstaden ofte omtalt som “den evige by". Tilnavnet kan bedst forstås ved at besøge et af de mange museer i byen.

I Norditalien finder du nationens næststørste by, Milano. Milano er hovedsæde for italiensk mode, og bybilledet er her præget af flotte bygningsværker fra renæssancen, gotikken og barokken. Dertil er byen præget af moderne skyskrabere, der giver stedet et tvist af modernitet. Det mest markante kendetegn ved Milano må dog siges at være Duomo di Milano. En gigantisk og smuk katedral beliggende midt i Milano. Brug flere timer af dit ophold på at beundre de utallige detaljer katedralen rummer. Rejs tilbage i tiden på slottet, Castello Sforzesco, hvor du kan følge Leonardo da Vincis og Michelangelos fodspor. I kirken, Santa Maria delle Grazie, kan du opleve det helt specielle vægmaleri, Den Sidste Nadver, kreeret af Leonardo da Vinci med inspiration fra Biblen.

Man kan ikke rose diverse italienske byer uden også at nævne Venedig. Venedig er Italiens romantiske destination. Far vild i de mange små sidegader, kryds de mange romantiske broer og sejl med gondol på de endeløse kanaler.

Al dente!

Velsmagende lækkerier for enhver smag. Hvem elsker ikke italienske specialiteter?

At kunne nyde mad fra det italienske køkken, er en del af et ophold på et hotel i Italien. Afhængigt af hvilken region i Italien du besøger, serverer byerne forskellige lokale lækkerier. Venedig og Sicilien er begge byer berømte for deres fantastiske fisk- og skaldyrsretter, mens det toscanske køkken ofte tilføjer bønner og kastanjer i deres lokale retter. I sidste ende deler alle regioner i Italien fælles grundlag for madlavning, der er domineret af enkelhed såvel som regionale kvalitetsråvarer. Hvert et måltid er bragt til livs grundet en stor kærlighed til madlavning!

Hvem kender ikke de italienske klassikere som pizza, pasta og gelato? Disse pragtfulde madopfindelser bliver bestemt en del af din italienske rejse, hvor du bliver præsenteret for diverse fantastiske, frisklavede retter! Smag de gyldne dråber af frisk italiensk olivenolie, der har sin oprindelse fra Grækenland. Glem endelig ikke at smøre ganen med rigeligt drikkelse. Snup et glas vin fra Piemonte regionen og forkæl dig selv med et godt stykke stegt lam eller kalv dertil. Du kan også bestille en sprød pizza direkte fra stenovnen, eller en cremet risotto med asparges, og nyd en velsmagende tiramisu eller panna cotta til dessert. På Sicilien vil du med stor sandsynlighed blive introduceret til den lækre dessert, Pignolata. Dette er en lagdelt dessert, hvor dejen bages i fedt og stables som en lille pyramide. Som prikken over i’et dyppes pyramiden i chokolade eller glaseres i sukker.

Slå dig ned på en af de mange cafeer i løbet af dagen og nyd en varm cappucino mens du iagttager de mange forbipasserende mennesker. Når mørket falder på, er de italienske gader fyldt med liv, og fra restauranter og barer kan du høre latter og ivrige samtaler. Husk at hvis du vil nyde din aftensmad i selskab med de lokale, skal du vente med dit restaurantbesøg til omkring kl. 21.00. Buon appetito! Velbekomme!

Bella italia

Landets herlige flora og fauna

Italien rummer over 130 beundringsværdige naturreservater og 24 spændende nationalparker. Uden for storbyerne er Italien fyldt med beskyttede naturrige områder. Iagttag betagende plante- og dyrediversitet, indånd den friske luft og føl dig tilpas under dit ophold på et skønt hotel i Italien. Med en stille vandretur gennem parkerne Gran Paradiso, Circeo, Stelvio eller Dolomiti Bellunesi får du mulighed for at holde dig i tæt kontakt med naturen, mens du rejser, og samtidig får du hjælp til at genoplade batterierne, når du opdager og udforsker pragtfulde steder i de italienske naturområder. Agriturismo er også en sikker vinder, når det kommer til din rejse i Italien! Ferieformen er ikke ensbetydende med, at du skal tilbringe ferien på en gård, men kan også være indkvartering i en hyggelig villa eller et lille strandhus. Med Agriturismo har du mulighed for at flygte fra hverdagen og finde absolut afslapning under en ferie i naturen. Lad mobiltelefon ligge et øjeblik og nyd dit ophold på et hotel i Italien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice