6 Tilbud

Hotel Danmark

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller i Danmark og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig ferie.
Se mere:
Valgte filtre:
6 Tilbud
Filtre Ryd

I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme. Velkommen til de mange hoteller i Danmark!

Hold ferie hjemme i Danmark hvor det er let at komme hurtigt afsted, og samtidig muligt at koble helt af fra jeres vante rutiner, og bare nyde de smukke omgivelser naturen, og hotellerne byder. Danmark huser mange smukke byer, og har en imponerende natur. Da mange af byerne er små, kan I nemt tage på en cykelferie, hvor I oplever store dele af det yndige land. Tiden kan også bruges til afslapning på hotellet eller i feriehuset, med gåture på stranden hvor vinden suser forbi jer, og får stråene til at svaje i sandet eller med at udforske de gamle danske byer og deres tilhørende imponerende arkitektur og natur. Besøg hovedstaden, København, en storby med masser af sjove og kreative aktiviteter, eller tag et smut til Jyllands centrum i Århus og se den berømte regnbuefarvede arkitektur på AROS. I kan også følge H.C. Andersens fodspor og lære om hans historie, se hans hjem og lytte til hans eventyr på museet placeret midt i Odense. Er I mere til et landligt miljø, er det intet problem at finde et idyllisk sted i Danmark, da 89% af landet består af naturområder. Gå en tur gennem de åbne marker, udforsk de mange skove fyldt med nåle- og løvtræer eller sæt jer i det bløde sand hvor roen overtager, når I ser ud i det mørkeblå hav. En sommerferie i Danmark er langt fra kedelig! Om det er en romantisk weekendtur for to eller et familieophold, passer landets seværdigheder og gøremål til alle målgrupper.

Danmark er ikke så solrig som Sydeuropa, men har mange andre kvaliteter at tilbyde. Smag på retterne fra det nordiske køkken, der indeholder ingredienser som fisk og skaldyr, gris og kvæg havtorn, hyben, svampe, rodfrugter og krydderurter. Uanset hvor I befinder jer i Danmark, er det muligt at finde frisk fisk på menuen, da der er meget kort afstand fra kyst til by. I stedet for at spise frisk fisk på restauranter, kan I også hoppe i et par Waders og fange aftensmaden selv. I de danske farvande svømmer mange forskellige fiskearter, men nogle af de mest almindelige er torsk, sild, pighvar og rødspætte. Find et roligt sted at fiske på den 7300 kilometer lange kystlinje der markerer det danske land.

Start jeres ferie i det livlige København og bliv inspireret af de mange historier byen gemmer på

Den smukke by i Skandinavien ligger kun et stenkast fra jer.

Sammenlignet med andre hovedstæder i verden er København en lille plet på verdenskortet. Her bor over 1 million indbyggere, og byen er fortsat i vækst. København er den perfekte destination for dit hotel i Danmark, da den dynamiske by har aktiviteter for enhver smag. Mangler I noget nyt tøj er det shoppinggaden, Strøget, der kalder, med danske tøjbrands som GANNI, Mads Nørgaard, Stine Goya og Wood Wood. Strøget har også en masse elektronik og boligdesign forretninger, samt de 3 store varehuse Magasin, Illum og Illums Bolighus, der er fyldt med sko, tøj, mad, møbler og interiør. Mens sneen daler i vinterperioden, kan I på en vinterferie til København kigge på de små boder, som julemarkedet bringer. Alle er i julestemning, og atmosfæren er derfor i top!

Seværdigheder er der nok af i den hyggelige by. Start jeres oplevelse ved et af de 5 historiske slotte. Amalienborg Slot er der hvor Dronning Margrethe II og Kronprins Frederik, bor i vinterhalvåret. Her kan I studere den snorlige slotsplads og skue over til det ekstravagante operahus. Generelt er området heromkring super hyggeligt, og byder på mange flotte arkitektoniske indtryk. Helt perfekt til en gåtur i området! Hvis I går langt nok, kommer I til Den Lille Havfrue, der er klar til at posere på billedet til Instagram eller Facebook. Midt i centrum finder I det store og elegante Rosenborg Slot, der huser de danske kronjuveler. Køb en billet og gå igennem de prangende slotssale efterfulgt af en picnic på det bløde græs i Kongens Have. På Christiansborg Slot holder statsmagten til, og for en god pris kan I komme på en guidet tur gennem slottets gemakker og kongelige stalde. Tæt på slottet ligger Nyhavn, hvor I kan nyde en iskold drink eller et dejligt måltid mad, mens i kigger på de mange mennesker der passerer havnen. København har utallige museer og kunstgallerier, hvilket betyder at I kan lære en masse om den danske kulturarv. Når mørket falder på, er der gang i byens gader og stræder. Sæt jer på en bar, cafe eller tag på klubben og dans natten lang til lyden af festmusik. Kom med!

Der er et yndigt land, det står med brede bøge

De grønne områder er mange.

Naturelskere tag jer i agt! Ved hoteller i Danmark kan I forene jer 100% med naturen. Det grønne miljø afspejles verden over, da København er med i top 50 af de grønneste byer i verden. Tag på en vandretur i Danmark hvor I rigtigt kan mærke jorden smuldre under fødderne, når I går gennem skoven. I den nordlige del af Jylland ligger byen Skagen. En lille sommerperle der byder på velsmagende, frisk fisk og en formidabel udsigt til havet. Ikke langt fra Skagen ligger det fredsommelige naturreservat, Limfjorden, der er et af Danmarks smukkeste naturområder. Det eneste I behøver at foretage jer i Danmark er at nyde synet af uendeligt lange strande, det bølgende hav og grønne skove. Kombinerer I naturoplevelser og underholdning, er forlystelsesparken beliggende i København, Tivoli, jeres destination. Parken er smukt dekoreret med scener, springvand, restauranter og ikke mindst forlystelser. De fleste af ugens dage er der koncerter og musicals på Tivolis udendørs og indendørs scener.

Aktiviteter for alle aldersgrupper!

I kan altid finde et hotel i Danmark, der ligger nær jeres næste bestræbelse på ferien.

Skal I til en forlystelsespark på jeres næste familieferie? Legoland i Billund er det ideelle legeland. Legoklodsen er en dansk opfindelse fra 1934, der blev fundamentet for forlystelsesparken, som åbnede i 1968. I dag er parken dekoreret med over 60 millioner legoklodser, og har et hav af rutsjebaner og andre underholdende indslag for unge som gamle. Vil I længere tilbage i tiden, er Danmarks Nationalmuseum et oplagt besøg. Midt i København ligger denne skønne historiefortæller, som går helt tilbage fra vikingetiden og frem til den moderne danske samfundshistorie. For de af jer, som er mere nysgerrige på at høre om historien under vandet, er det største akvarium i Nordeuropa, Den Blå Planet, et visit værd. Allerede fra at I ankommer, bliver I mødt af en smuk, hvid facade. I selve akvariet er der danske såvel som eksotiske fiskearter, fra alle verdenshavene, som svømmer gennem vandet som intet var hændt.

Jeres hotel i Danmark har den helt rigtige placering, uanset hvorhenne i landet I vælger at overnatte.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice