7 Tilbud

Hotel Budapest

Budapest er byen hvor øst og vest mødes. Tag på hotel i Budapest og oplev alt hvad denne vidunderlige by har at byde på!
Se mere:
Valgte filtre:
7 Tilbud
Filtre Ryd

Når I besøger Budapest vil et hotelophold fuldende jeres tur

Betagende Budapest. Ungarns fantastiske hovedstad, hvor øst og vest mødes i en skøn blanding! Byen er karakteriseret af sin rige historie, mangfoldige kulturarv, skønne kurbade og ikke mindst det pulserende natteliv. Byen har gennem de sidste mange år oplevet en tilvækst af turister, som langsomt er begyndt at få øjnene op for denne skønne storby. Faktisk står byen for hele 60 procent af landets internationale turister! For at imødekomme de mange besøgende, som gerne vil have en bid af alt, hvad denne fantastiske by har at byde på, findes der i byen hele 19.300 hotelværelser. I fremtiden ser Budapest blot ud til at blive mere og mere populær, og det forventes, at der i løbet af 2017 og 2018 vil åbne hele 20 nye hoteller, hvilket vil øge kapaciteten med yderligere 2.600 værelser. Budapest er på nuværende tidspunkt også en af de europæiske byer, der oplever at størstedelen af deres hotelværelser generelt er fuldt bookede. Faktisk var hele 75 procent af byens hotelværelser i gennemsnit optaget i 2016 - og tallet ser kun ud til at øge de kommende år.

Budapest er hjemsted for hele 1,7 millioner indbyggere og bliver ofte omtalt som Østens Paris - og måske I endda kan se nogle ligheder fra et tidligere ophold på hotel i Paris. Foruden de mange historie- og kulturskatte, der kan oplevelses her, kan byen også siges at være varm. Ja den er god nok, varm! Budapest har nemlig flere termiske kilder end nogen anden hovedstad i verden. Hver dag stiger mere end 70 millioner liter af termisk vand op til overfladen, hvilket har givet anledning til massevis af medicinske bade, som kan dateres helt tilbage til romertiden.

På en ferie i en storby får man nemt gået benene trætte med shopping og sightseeing, som der selvfølgelig skal være tid til. Men efter en lang dag findes der ikke noget bedre end at komme hjem til hotellet og smide skoene. Uanset om I søger et hotel midt i centrum eller ikke har noget imod at bo længere uden for byen (så der for eksempel er flere penge til underholdning eller noget andet), så hjælper TravelBird jer med at finde et hotel i Budapest, som passer til jeres behov. God fornøjelse!

Kvarterer i Budapest

Smuk arkitektur og masser af charme!

Uanset, hvor I bevæger jer hen i Budapest, vil I blive mødt af vidunderlige, charmerende og smukke kvarterer. Budapest består af hele 23 distrikter, og selvom vi ikke har mulighed for at beskrive dem alle, får I her nogle af vores yndlings.

Start jeres hotelophold i Budapest med at besøge kvarteret Várkerület, distrikt 1, som omtales som slottenes distrikt. Kvarteret er beliggende på Buda-siden og hjemsted for nogle af byens absolut smukkeste vartegn. Samtidig gør dets høje placering, at I herfra kan nyde en af byens bedste panoramiske udsigter med kig til Pest-siden og floden Donau. Fyldt med farverige bygninger, brostensbelagte gader og små traditionelle caféer er dette historiske distrikt klart et besøg værd, når I bor på hotel i Budapest. Er I særligt begejstrede for kunst er det også i Várkerület, at I finder Det ungarske nationalgalleri, hvor I har mulighed for opleve ungarsk kunst gennem tiderne.

Læg også vejen forbi byens 5. distrikt Belváros-Lipótváros, som er et af byens mest pulserende kvarterer. Fyldt med massevis af caféer, restauranter og barer er der altid noget at give sig til i området her. Kvarteret er ligeledes spækket med fantastiske arkitektoniske bygninger - det er eksempelvis her, I kan opleve Ungarns parlamentsbygning og den berømte hængebro kædebroen, som går over Donau og forbinder bydelene Buda og Pest. Området er præget af turister, men på trods af det, kan man stadig mærke den autentiske Budapest-stemning.

Få også en helt fantastisk oplevelse i byens 8. distrikt, Józsefváros, når I bor på hotel i Budapest. Området blev tidligere karakteriseret som et af byens barskere nabolag, men er i dag 'up-and-coming'. Her åbner nye stilfulde barer og restauranter regelmæssigt, og hvis I søger et sted, hvor I kan spise og komme de lokale ved, så er I kommet til det rette sted. Bydelen bærer præg af boheme-vibes, og de mange hyggelige caféer giver nabolaget en selskabelig hyggestemning.

Søger I derimod natteliv, og et sted hvor I har mulighed for at svinge træbenet, skal I besøge det 7. distrikt Erzsébetváros. Proppet med barer og klubber er dette stedet for jer, som ønsker en fantastisk bytur med dans til langt ud på morgenen. Selvom bydelen er byens mindste, er den samtidig også den mest folkerige!

Byens mange highlights

Masser at give jer til…

Når I lægger vejen forbi en så fantastisk by som Budapest, er det selvfølgelig et must at opleve nogle af de mange attraktioner, som byen byder på. Start turen ud med at få indblik i det land, som I er ankommet til. Et godt sted at starte er på Det ungarske nationalmuseum, hvor I kan opleve utallige artefakter samt få indsigt i landets historie gennem tiderne.

Tag også op til fiskerbastionen, Halászbástya, der er en utrolig flot fæstning, som ligger i området Várkerüle. Fæstningen blev bygget mellem 1895 og 1902 og har fået sit navn efter fiskerne, som i gamle dage beskyttede dette område. På fæstningen ses der i alt syv tårne, der symboliserer de syv telte, som tilhørte de stammeledere, der tilbage i det 9. århunderede her ledte ungarerne ind i landet. Mens I bevæger jer rundt på fæstningen, har I samtidig også mulighed for at nyde den helt vidunderlige udsigt ud over Budapest og Donau. Når I nu er i området, bør I også lægge vejen forbi Buda Slot, som ligeledes indbyder til fascination og forundring. For at komme hertil kan I eksempelvis tage kabelbanen, der er en oplevelse, som især de små vil være vilde med!

Står der shopping på dagsordenen, er der rigeligt med muligheder for at indfri dette ønske i Budapest. Tag forbi byens absolut bedste shoppinggade, Vaci Street, hvor der er rig mulighed for at gå på jagt i de mange butikker. I den nordlige ende af gaden ligger der massevis af tøjbutikker, hvorimod den sydlige del mest byder på souvenir-shops og madsteder. Shop alt, hvad hjertet må begære eller slå jer ned på pladsen, hvor I kan nyde en kold øl. Har I stadig ikke fået nok af shopping, kan I med fordel gæste det enorme center Westend. Med hele tre etager og mere end 400 butikker, burde I uden tvivl kunne finde noget, der falder i jeres smag.

Efter en lang dag i storbyen er det et must at lægge vejen forbi et af de mange termiske bade, der findes i Budapest. Måske har I været på wellness i Tyskland og var vilde med det? Besøg eksempelvis byens største (og varmeste) termiske spa Széchenyi Spa. I Széchenyi-badene finder I talrige indendørs og udendørs pools, som er fyldt med varmt vand fra kilderne. Spabadet er bygget i smuk, neo-barok stil i perioden 1913 til 1927 og er at finde i byparken over for byens runddel. Den perfekte måde at koble af på!

Gastronomi i Budapest

Hvad skal I sætte tænderne i?

Under jeres ophold på hotel i Budapest har I rig mulighed for at smage på masser af lækker, lokal mad. Traditionel ungarsk mad er ofte lidt gammeldags og influeret af det centraleuropæiske køkken. Bestiller I et traditionelt ungarsk måltid, skal I derfor forvente at blive godt mætte. En af landets mest kendte retter er uden tvivl gullash eller gulyás, som det hedder på ungarsk. Retten serveres både som forret og hovedret og kommer i mange forskellige variationer - dog altid med masser af paprika. Gullash kan siges at være en form for kødsuppe med løg, kartofler og paprika - og den smager altså yderst delikat! Uanset hvor I bevæger jer hen i Budapest, kan I uden tvivl bestille en omgang gullash-suppe.

I Budapest har I også mulighed for at få en madoplevelse i Michelin-klasse. Faktisk er byen hjem for hele 4 restauranter, som kan kalde sig for stolte ejere af en Michelinstjerne. Besøg eksempelvis Borkonyha Winekitchen, hvor I kan forkæle smagsløgene med udsøgt mad og dertilhørende vin.

Har I lyst til noget til den søde tand, skal I besøge Ruszwurm coffeehouse i Várkerület. Stedet er en af byens ældste caféer og byder på traditionelle ungarske kager. Mums!

Tager I på hotel i Budapest, har I rig mulighed for at opleve alt, hvad denne vidunderlige by har at byde på. Tag eksempelvis hertil på et skønt nytårsophold! Rigtig god tur!

Kender I nogen, som kunne være interesserede i et ophold på hotel i Budapest, så forkæl dem med et rejsegavekort!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice