9 Tilbud

Hotel Berlin

Tjek TravelBirds udvalg af hoteller til Berlin og vælg det perfekte hotel til en god nats søvn og en uforglemmelig ferie.
Se mere:
Valgte filtre:
9 Tilbud
Filtre Ryd

Danskerne er vilde med at bo på hotel i Berlin

Fantastiske Berlin. Findes der noget bedre end en smuttur til Tysklands største metropol? Nærmest ikke! Berlin er spækket med liv og glade dage og tiltrækker hvert år massevis af internationale turister - og ikke mindst os danskere. Byen rangerer som den 19. mest imødekommende by i hele verden - og vi her hos TravelBird kan da heller ikke få nok af Berlin. Faktisk havde byen over 30 millioner hotelovernatninger i 2015 og nærmer sig med hastige skridt hele 40 millioner. I 2016 åbnede mere end 15 nye hoteller op i byen - alt fra budgethoteller til eksklusive 4-stjernede hoteller. Hertil forudses det, at der i løbet af de næste to år vil blive opført yderligere 3.700 hotelværelser til det eksisterende marked - så der burde være rig mulighed for at finde et hotelværelse, som passer perfekt til jeres behov! Eller det kunne måske endda være noget at tage på et All inclusive ophold Tyskland?

Byen Berlin er politisk centrum i Tyskland, og ikke mindst en destination, der byder på historie og kultur. Gennem de seneste mange år har masser af nye virksomheder ligeledes blomstret op i byen, hvilket betyder, at Berlin indlogerer et bredt spektrum af forskellige turister hvert år. Berlin ligger også blandt de byer, som er bedst til at fylde deres tilgængelige hotelværelser op. I gennemsnit er hele 77 procent af Berlins hotelværelser altid booket, så har I et bestemt hotel for øje, er det nok en god idé at booke det i god tid.

På en storbyferie får man nemt gået massevis af kilometer, hvad end man er på sightseeing eller shopping. Og kender vi ikke alle den helt vidunderlige følelse af at komme tilbage til hotelværelset, tage skoene af, og slå benene op? Det er derfor essentielt, at I finder et hotel, der imødekommer jeres behov. Hvad end I blot søger en seng at sove i, ønsker det bedste af det bedste, har et ønske om at bo midt i smørhullet eller måske ikke har noget imod at komme lidt udenfor byens pulserende centrum, hjælper vi her på TravelBird jer på vej. Rigtig god fornøjelse!

Kontrasternes by

Berlins mange kvarterer

Berlins historie er i den grad noget, der kan ses i bybilledet, når man bevæger sig rundt i denne mangfoldige by. Den vestlige del af Berlin, som er karakteriseret af mondæne og smukke bygninger, står i skarp kontrast til den østlige del, som bærer præg af forfald blandet med urbane vibes.

Kunne I tænke jer at opleve det, lad os bare kalde det 'det fornemme vest', så tag på et hotelophold i bydelen Charlottenburg. Charlottenburg grænser op til Berlins Mitte og gemmer på massevis af oplevelser. Måske I har hørt om den vidunderlige shoppinggade Kurfürstendamm, som byder på et utal af butikker - lige fra kædebutikker til de mere luksuriøse high-end butikker. Faktisk bliver Kurfürstendamm eller blot Ku’damm ofte omtalt som Berlins svar på Champs-Élysées eller 5th Avenue! På Ku’damm kan I eksempelvis besøge det ikoniske varehus Kaufhaus des Westen, eller KaDeWe som det bliver kaldt i daglig tale. På Kurfürstendamm finder I også den berømte kirke Kaiser Wilhelms Gedächtniskirche, som blev bombet under krigen, og som efterfølgende er blevet beholdt i denne stand som et symbol på krigen.

Ser vi mod øst er specielt området omkring Alexanderplatz fyldt med vidunderlige hoteller, som I kan bo på. Alexanderplatz ligger placeret i Berlins Mitte, hvor I finder et hav af forskellige butikker. Spadser eksempelvis en tur ned af den famøse Unter den Linden, hvor I kan spejde til Brandenburger Tor, som ligger for enden af boulevarden. Bevæg jer herefter op af Friedrichstraße, som gemmer på alverdens butikker samt delikate og hyggelig caféer. Gennem Berlins Mitte snor floden Spree sig, som klart er anbefalelsesværdigt at gå en tur langs. Langs floden vil I også opleve hyggelige barer, hvor I kan nyde en iskold øl.

Også det hippe Kreuzberg er værd at besøge under jeres hotelophold i Berlin. Bydelen indkapsler nemlig den helt vidunderlige blanding af historie og modernitet, som Berlin er kendt for. I tiden, hvor byen var delt, var Kreuzberg det tættest befolkede område i byen, hvilket resulterede i en helt unik smeltedigel af forskellige kulturer. Blandet med hyggelige caféer og grønne parker er dette kulturelle mekka derfor et must på jeres tur til Berlin.

Berlins historie

Måske verdens mest historiske by…

Foruden at være et af Europas kulturelle centrummer er Berlin også kendt for sin historie. Byen spillede som bekendt en central rolle i 2. verdenskrig og efterfølgende i den kolde krig. Oplev resterne af Berlinmuren, som faldt i 1989 og vidner om et land, der førhen var splittet. Rundt omkring i byen vil I opleve, at der er opført mindre mindesmærker for muren, hvor I blandt andet kan læse historier om de mennesker, der forsøgte at tage flugten fra øst til vest.

Tag turen op i Berlins kendetegn fjernsynstårnet, eller Berliner Fernsehturm som det hedder på tysk, der ligger på Alexanderplatz. Tårnet blevet opført i årene 1965-1969 og skulle fungere som et symbol på Østberlin og DDR. Tårnet, som skyder hele 368 meter op i vejret, er velbesøgt af turister. Faktisk ligger det nummer 58 på listen over de mest instagrammede attraktioner i verden. I toppen finder I en restaurant, hvor I alt imens I sætter tænderne i en vaskeægte Currywurst, kan nyde den 360 graders udsigt ud over vidunderlige Berlin.

Et af Berlins kendetegn er også blevet det enorme holocaust-mindesmærke. Mindesmærket består af i alt 2.711 betonpiller i forskellige højder, der er spredt ud over et areal på 19.000 m2. Det betagende mindesmærke stod færdigopført i 2005, og nedenunder selve monumentet findes der et tilhørende museum, hvor I har mulighed for at få indblik i nogle af de tragiske historier. Har I mod på det, finder I tæt på Berlin også den tidligere koncentrationslejr Sachsenhausen. Her kommer man virkelig tæt på 2. verdenskrig, og det er en helt særlig og rørende oplevelse, der venter jer her.

Foruden sine mange historiske monumenter er Berlin også spækket med utallige imponerende museer. I Berlin finder I nemlig Museumsinsel, hvilket oversat til dansk betyder Musuemsøen, og er her ligger intet mindre fem forskellige museer i ét samlet imponerende museumskompleks. Oplev eksempelvis det fantastisk Pergamonmuseum, som indeholder en unik samling af kunstskatte fra de gamle egyptiske, hellenistiske og byzantinske kulturer - eksempelvis det helt utrolige Pergamonaltret. Foruden dette vidunderlige museumskompleks finder I også massevis af forskellige museer spredt ud over hele Berlin, så I kan uden tvivl finde et museum, som falder i jeres smag.

Alt det andet

Metropolen Berlin

Berlin kan i sandhed siges at indeholde alt, hvad hjertet kan begære. Lige fra historie og kultur til farverige markeder og urbane stemninger. Her er noget for alle. Kan I ikke få nok af antikke markeder, er det uden tvivl anbefalelsesværdigt at besøge Mauerpark i bydelen Prenzlauer Berg, hvor der hver søndag nærmest skyder en festival op. Her finder I alt fra lækkert streetfood og spændende vintagefund til musik og underholdning. Besøg også byens botaniske have Botanischer Garten, som er et vidunderligt frirum midt i den pulserende storby. I haven finder I en lang række vidunderlige planter og blomster fra hele verden, som er nøje passet og som indbyder til smukke spadsereture væk fra byens larm og støj.

Er man på storbyferie, findes der næsten ikke nogen bedre måde at opleve byen på end ved at spadsere rundt og tage de mange indtryk til sig. Anbefalelsesværdigt er det dog også at tage på en af de guidede cykelture rundt i byen. Her får I nemlig et helt utroligt indblik i byen samtidigt med, at I hører om historien og alt det, der karakteriserer Berlin. Med andre ord - en sand førstehåndsoplevelse af skønne Berlin!

En miniferie i Tyskland i form af en rejse til Berlin bliver uden tvivl en helt fantastisk oplevelse. Tag med TravelBird afsted på et hotelophold i Berlin - så er I sikret komfort, efter at I har brugt dagen på at gå på oplevelse i denne fantastiske by!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice