2 Tilbud

Hotel Barcelona

Fantastiske Barcelona. TravelBird hjælper jer med at finde det perfekte hotel, så I kan nyde alt, hvad denne skønne by har at byde på.
Se mere:
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Hotel Barcelona - komfort efter en dag fyldt med indtryk!

Solrige Barcelona. Spaniens andenstørste by og en af de mest populære turistdestinationer i Europa - og det er med god grund! Barcelona er nemlig den perfekte kombination af sol, strand og byliv, og vi turister er vilde med det. Byen fik da også en placering på vores liste over de mest imødekommende byer i verden. Dette afspejledes ligeledes tydeligt i tallene. I 2016 registrerede Barcelona Lufthavn El Prat nemlig hele 44,1 millioner passagerer, hvilket er en stigning på 11 procent sammenlignet med året før. Hotelsektoren i byen ser ligeledes ud til at ekspandere. Endvidere er Barcelona en af de byer i Europa, som har et højt antal bookede hotelværelser sammenlignet med det totale antal tilgængelige værelser. Faktisk var hele 77 procent af Barcelonas hotelværelser i gennemsnit optaget i 2016, hvilket er en stigning på 1,6 procent i forhold til året inden. I løbet af 2017 forventes det at yderligere 8 hoteller vil åbne i byen, hvilket vil øge kapaciteten med hele 540 nye hotelværelser. Barcelona er tilmed også blevet en yderst attraktiv destination for forskellige konferencer og begivenheder. Derfor er der uden tvivl behov for de mange hotelværelser, som byen på nuværende tidspunkt udvider med.

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonien, og kan prale af at være hjem for hele 1,6 millioner indbyggere (tallet når helt på på ca. 4,8 millioner, hvis byens mange forstæder tælles med!). Foruden shopping og sandstrande byder Barcelona også på fantastiske arkitektoniske perler som Gaudí har velsignet byen med og ikke mindst massevis af fodbold - hvem kender ikke til fodboldklubben FC Barcelona?

På en storbyferie får man nemt gået mange kilometer, hvad end man er på shopping eller blot spadserer rundt og betragter byen til fods. Efter en lang dag under den bagende sol med ømme fødder findes der altså ikke noget bedre end at komme tilbage til hotelværelset, smide skoene, og slå benene op. Det er derfor vigtigt, at I finder et hotel, som passer perfekt til jeres behov. Hvad end I søger komfort, ønsker at bo centralt i byen eller blot er ude efter en seng at sove i, så hjælper TravelBird jer med at finde jeres hotel i Barcelona.

Barcelonas kvarterer

Farverige og fantastiske

Uanset hvor I bevæger jer hen i Barcelona, vil I blive mødt af helt vidunderlige kvarterer og områder, som alle er værd at udforske. Desværre er det ikke muligt at beskrive dem allesammen, men I får her nogle forslag til nogle af byens absolutte perler. Under jeres hotelophold i Barcelona bør I uden tvivl lægge vejen forbi området Gótic, som er byens ældste bydel. Som navnet antyder er området her karakteriseret af gotisk arkitektur, og seværdighederne ligger tæt i dette område. Her finder I nemlig Spaniens vigtigste magtcentrum uden for Madrid, og tæller bygninger som Ajuntment’, byen rådhus, og Generalitat, Cataloniens regeringsbygning. Bydelen er præget af små labyrintiske gader, der står i klar kontrast til det nye Barcelona. Det er også i Gotíc, at I finder katedralen Catedral de la Santa Cruz y Santa Eulalia samt den smukke og hyggelige plads Plaça Reial*.

Også området Raval er en oplevelse værd. Raval er pulserende, spækket med natteliv og fyldt med utallige etniske restauranter, barer samt små teatre. Oplev eksempelvis de famøse Cabaret shows. I Raval kan I også opleve Barcelonas største (og ikke mindst flotteste) marked, nemlig La Boqueria, som ligger ud mod den populære shoppinggade La Rambla. Markedet kan i sandhed siges at være en kulmination af farver og indtryk, der stimulerer alle sanserne. Er I mere til kunst, kan I med fordel lægge vejen forbi Museu d'Art Contemporani de Barcelona, som er byens museum for moderne kunst - det er nemlig ligeledes at finde i Raval.

Kunst og kultur er der også masser af i bydelen El Born. Området her var tidligere populært blandt kunstnere - både til at bo og mødes i - og her kan I opleve det berømte Picasso-museum. Kvarteret er karakteriseret af gamle bygninger med charmerende smalle gader, fyldt med hyggelige caféer og en afslappet boheme-stemning. Har I brug for et pusterum fra storbyens stress og jag, kan I med fordel besøge parken Parc de la Ciutadella, hvor I finder Barcelonas Zoologiske Have samt Cataloniens Parlament. Eller hvad med at lægge vejen forbi haverne Jardins de Fonseré i Mestre, som gemmer på fantastiske zoologiske og geologiske samlinger?

Hvis I ønsker at blive kølet ned under jeres ferie i Barcelona, bør I tage til Barceloneta, som ligger klods op af El Born. Barcelonta kan nemlig prale af at have sin helt egen sandstrand, som er et sjældent syn i andre lignende storbyer. Her kan I slentre en tur langs promenaden, solbade eller snuppe en dukkert i havet.

Barcelonas mange highlights

Ramblaen, La Sagrada Família og alle de andre…

Mange af os tager på ferie i storbyer for at opleve kulturen, de mange attraktioner eller for at svinge dankortet i de talrige, tiltalende butikker - og bare rolig, det har I skam også rig mulighed for at gøre under jeres ophold på hotel i Barcelona.

Den mest populære shoppinggade i Barcelona er La Rambla, eller Ramblaen, som vi danskere kalder den. Denne famøse gade ligger mellem de to kvarterer Gotíc og Raval og strækker sig hele 1,2 km fra Port Vell i syd til Placa Catalunya i nord. Fyldt med finurlige forretninger, kædebutikker, designforretninger, blomsterhandlere og souvenirbutikker byder gaden på masser af shoppingmuligheder. Langs Ramblaen vil I også støde på smukke skulpturer, grønne træer og forskellige gadekunstnere - heriblandt imitationer af Marilyn Monroe og fodboldstjernen Ronaldinho. Gaden er klart et must, hvis I ønsker den komplette Barcelona oplevelse!

En af Barcelonas mest berømte attraktioner er uden tvivl La Sagrada Familia, hvilket kan oversættes til Den ufuldendte kirke. Kirken er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste, og hvert år flokkes millioner af turister hertil for at opleve dette imponerende bygningsværk, der som navnet antyder endnu ikke er færdigbygget. Faktisk er kirken den mest instagrammede attraktion i hele Spanien. Byggeriet af den enorme kirke, som er tegnet af den kendte arkitekt Antoni Gaudi, begyndte tilbage i 1882, og kun 25 procent af byggeriet stod færdigt, da Gaudi døde. Flere arkitekter har siden forsøgt at færdiggøre det utrolige værk, hvilket ikke har været helt gnidningsfrit, da Gaudi konstant ændrede designet. Gennem fortolkninger af hans tegninger forventes kirken dog at stå færdig opført i 2026.

Foruden disse berømte attraktioner byder Barcelona yderligere på et utal af fascinerede muséer, vidunderlige arkitektoniske bygninger samt skønne parker og pladser. Den bedste måde at opleve den barceloniske atmosfære er ved at bevæge sig ud i byen, og se hvad der gemmer sig bag om næste hjørne.

Gastronomi

Kan vi sige andet end lækker tapas?

Kan man overhovedet sige man Barcelona uden også at tænke på tapas? Næppe. Tapas består af små, lækre retter, som enten kan nydes som forretter eller sættes sammen således, at de mange små retter udgør et hovedmåltid. I Spanien spiser man typisk sen aftensmad (ofte mellem kl. 21.00 og 23.00), hvorfor der er tradition for, at man efter arbejde tager på bar hopping - og her fungerer tapas'en altså som en form for snack eller forret til den sene aftensmad.

Under jeres hotelophold kan I eksempelvis tage på en af de mange Tapas tours, der udbydes i Barcelona. På en tapas tour bliver I guidet rundt på en række forskellige barer og spisesteder i byen, hvor I har mulig for at smage på udsøgte retter og vidunderlige dråber - alt imens jeres guide fortæller jer historien om byen og dens gastronomi. Så bliver det næsten ikke bedre!

Et hotel i Barcelona er den perfekte måde at opleve denne fantastiske storby på. TravelBird hjælper jer med at finde det ideelle hotel, så I kan få en uforglemmelig tur fyldt med komfort.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice