1 tilbud

Hotel Amsterdam

Smukke huse og idylliske kanaler. TravelBird hjælper jer med at finde det perfekte hotel i Amsterdam, så I får en uforglemmelig tur!
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Et ophold på et hotel i Amsterdam er den perfekte måde at opleve denne smukke by på

Vi lyver ikke, når vi siger, at Amsterdam er en af de smukkeste byer i verden. Med sine smukke gamle huse og idylliske kanaler er byen uden tvivl en by, som I ikke må gå glip af. Amsterdam er med sine lidt over 1 million indbyggere (knap 2,3 millioner, hvis vi regner Storamsterdam med) Hollands hovedstad og ikke mindst landets finansielle og kulturelle hotspot. Byen er yderst populær blandt turister - faktisk endte 2016 med at være et rekordår i forhold til antallet af besøgende, som lagde vejen forbi Amsterdam. Det estimeres, at byen oplevede en stigning på hele 7,2 millioner besøgende, hvilket omregnet til procent er en stigning på 5,8. Hovedkvarter for en lang række internationale virksomheder, populære attraktioner og museer samt Amsterdam Dance Event, tiltrækker byen mange forskellige turister!

Ligesom hoteller i London er populære, er Amsterdam også en af de byer i Europa, som oplever at størstedelen af deres hotelværelser konstant er optaget - faktisk var 78 procent af byens hotelværelser i gennemsnit booket i 2016. I takt med at antallet af besøgende blot ser ud til at stige, er behovet for nye hotelværelser større end nogensinde før. I 2016 blev kapaciteten øget med yderligere 2.000, hvilket gav Amsterdam en samlet kapacitet på 32.000 værelser. For årene 2017/2018 forventes byen yderligere at udvide sin kapacitet med ca. 5.900 værelser.

Når I er på ferie i en storby som Amsterdam, er det ideelt at tage på et hotelophold. På en storbyferie får man nemt gået massevis af kilometer, når de mange attraktioner skal opleves. Og på en ferie i Amsterdam, måske endda også cyklet masse af kilometer - Amsterdam er nemlig den ultimative cykelby, ligesom I måske kender det fra jeres ferie i København. Efter en lang dag til fods er det eneste, man har lyst til, at smide skoene og slå benene op, alt imens man fordøjer de mange indtryk, som dagen har budt på. Uanset hvilket type hotel I søger, hjælper TravelBird jer med at finde et, som imødekommer jeres behov - hvad end I ønsker en god beliggenhed, fantastisk komfort eller noget helt tredje! Tag eksempelvis hertil på en kør-selv-ferie til Holland!

Amsterdams kvarterer

Centrum, Jordaan, De Pijp og mange flere….

Amsterdam er en by med mange charmerende (og fantastisk smukke) kvarterer. Selvom vi ikke har mulighed for at nævne dem alle, får I her en guide til nogle af byens absolutte perler. Når man snakker om Amsterdams centrum, refererer man ofte til området, som ligger inden for kanal-ringen. Kunne I tænke jer at gå på opdagelse i den ældste del af byen, skal I besøge Nieuwmarkt og det famøse Red Light District. Fyldt med massevis af barer og byliv er området her perfekt til en aften i byen - og så finder I ved Nieuwmarkt også Amsterdams helt egen Chinatown, der har et eget buddhistisk tempel! I finder også her en lang række souvenirbutikker og Coffeeshops. Søger I den ultimative shoppingoplevelse, skal I besøge gaderne omkring Dam Square. Her finder i nemlig Amsterdams største shoppinggader Kalverstraat og Niuewendijk. I kan med fordel også lægge vejen forbi Leidseplein eller Rembrandtplein, som ligeledes byder på massevis af butikker, restauranter og underholdning.

Området Jordaan er måske et af de mest kendte i Amsterdam, og det er der god grund til! I Jordaan findes nemlig de mest idylliske kanaler og huse, I overhovedet kan forestille jer. Måske I vil lægge mærke til, at kanalerne her er smallere end inde i centrum, hvilket blot tilføjer en ekstra charme til området. Jordaan byder på en række forskellige vintage- og specialbutikker som I kan gå på opdagelse i. Eller hvad med at nyde et lækkert måltid lige ned til kanalen? Mellem Jordaan og centrum finder I også det vidunderlige shoppingområde De Negen Straatjes, hvilket kan oversættes til De ni gader. Disse ni gader ligger mellem tre af byens største kanaler nemlig Herengracht, Keizersgracht og Prinsengracht. Igen må vi erkende, at dette område er enhver shoppinistas paradis, da det er spækket med vintagebutikker, uafhængige forretning og meget mere! Klart et besøg værd under jeres ophold på hotel i Amsterdam.

Besøg også det hippe kvarter De Pijp. I De Pijp gemmer der sig en masse skønne oplevelser. Tag eksempelvis på byens mest populære marked Albert Cuypmarkt. Markedet finder sted, som navnet antyder, på Albert Cuypstraat og holder åbent alle ugens dage fra kl. 9.00 - 17.00 på nær søndag. De Pijp gemmer også på nogle af byens mest populære caféer. Nyd eksempelvis en frokost på kult-stedet The Avocado Show, hvor alle retter består af avokado - selv desserten. Eller hvad med at besøge Coffee & Coconuts, som er det ideelle sted at nyde en søndagsbrunch. Og de mange ølentusiaster, kan med fordel lægge vejen forbi The Heineken Experience, som ligeledes ligger i De Pijp.

Amsterdams mange attraktioner

Masser af kultur og historie!

I en hovedstad som Amsterdam er der selvfølgelig utallige attraktioner, I kan opleve. Måske I har hørt om det berømte Museumplein, der byder på flere forskellige museer. Hvad med at besøge Rijksmuseum, der er Hollands svar på nationalmuseet? Dette enorme museum ligger placeret for enden af Museumplein i en utrolig smuk bygning og byder på en blanding af kunst, håndværk og historie. Måske har I set de ikoniske I Amsterdam bogstaver, som er placeret foran museet? Ved pladsen finder I også det kendte Van Gogh-museeum, hvor I har mulighed for at opleve en helt unik samling af hans kunstværker. Besøg også Stedelijk-museet og Diamant-museet, som ligeledes ligger her. Planlægger I en tur til Amsterdam i december måned, omdannes museumspladsen hver jul til et vaskeægte juleparadis med skøjtebane og hyggelige, små juleboder! Perfekt til et romantisk weekendophold!

En af Amsterdams måske mest populære attraktioner er Anne Franks Hus, som I kan opleve i området Jordaan. Huset, som ligger på Prinsengracht, var hjem for Anne Frank og resten af hendes familie, der måtte søge skjul under 2. verdenskrigs jødeforfølgelser. I huset kan I få et helt unikt indblik i de forhold, familien levede under samt lytte til oplæsninger af forskellige passager fra dagbogen. En fascinerede og ikke mindst rørende oplevelse.

Besøg også Amsterdams 360 graders observationsdæk A’dam Lookout. Fra toppens panoramadæk har I mulighed for at betragte byens historiske centrum, de mange kanaler og den hektiske havn. Har I mod på det, kan I også her prøve Europas højeste gynge, som bogstavelig talt tager jer ud over kanten!

Gastronomi

Bitterballen, sild og stroopwaffel

Hvis jeres viden angående hollandsk gastronomi er knap så fyldestgørende, er her en lille guide til, hvilke hollandske delikatesser, I skal smage, mens I bor på hotel i Amsterdam. Den hollandske specialitet Bitterballen er den perfekte snack at fortære efter en våd bytur. Bitterballen er små runde boller, som indeni består af kødfyld (ofte en blanding af svin- og oksekød) med en friturestegt blanding af brødkrummer og æg på ydersiden. Bitterballen er ca. 3-4 centimeter store og serveres typisk med sennep. Holland er også kendt for deres rå sild, der er marineret i en form for pickle-eddike. Denne delikatesse nydes både for sig selv eller i en yderst lækkert silde-sandwich sammen med blandt andet løg. Mums...

Afslut med noget til den søde tand. Her anbefaler vi jer at smage på en traditionel Stroopwaffel, som kan nydes både kold og varm. Stroopwaffler består af to tynde vafler, som bliver bundet sammen af karamel. Nyd dem som de er, eller få dem toppet med chokolade og anden topping.

Bor I på hotel i Amsterdam, er I sikret en helt vidunderlig ferie i denne skønne by. Et hotelophold byder på masser af komfort, og hvad mere kan man ønske sig efter en lang dag til fods? TravelBird hjælper jer med at finde jeres ideelle hotel. Rigtig god tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice