Heide Park

Klar på et sus i maven? Tag familien under armen og rejs med TravelBird til Nordtyskland, hvor I kan opleve skønne Heide Park!

Tilbud

Vælg udrejsedato
2 Tilbud
En park - et væld af oplevelser der venter på jer!

Går I rundt derhjemme og savner et adrenalinrus og sus i maven? Trænger familien til at komme væk fra dagligdagens gøremål? Så book en tur til Heide Park med TravelBird, hvor I er garanteret fantastiske dage fyldt med sjove forlystelser, masser af underholdning og uden tvivl en god oplevelse! Denne fantastiske forlystelsespark har gennem mange år været en af europæernes favoritter. Og når ja.. så ligger den kun 2 timer og 45 minutter væk i bil fra den dansk-tyske grænse. Rigtig god tur!

Forlystelser og sjov for børn og voksne i alle aldre

Man bliver aldrig for gammel til at tage i forlystelsesparker

Uanset alder får I en helt fantastisk oplevelse i Heide Park!

Velkommen til Heide Park. Uden tvivl en af Europas, ja måske endda verdens sjoveste forlystelsesparker. Hvert år besøger over 1,5 millioner mennesker Heide Park, og 1,5 millioner mennesker kan vel næppe tage fejl? Uanset om I er til vilde rutschebaner, sjove karruseller eller shows, så findes det her. Heide Park dækker over et areal på 850.000m2, hvilket svarer til hele 119 fodboldbaner!! Der er derfor masser at give jer til i denne fantastiske park, som gemmer på intet mindre end 41 forlystelser.

Parken holder åbent fra marts til april, og alt efter hvornår I besøger parken, vil I opleve at de har en lang rækker forskellige arrangementer. Lægger I vejen forbi parken i oktober, kan I eksempelvis opleve et helt fantastisk halloween arrangement som parken har sat op. Her har I mulighed for besøge parken efter mørkets frembrud, hvilket sætter de perfekte rammer for en (u)hyggelig aften! Hvis I tør, kan I opleve flere forskellige spøgelseshuse, som kan skræmme selv de modigste fra vid og sans. Der bliver i denne perioden også sat et helt vidunderligt fyrværkerishow på, samtidig med at I også kan opleve de fornøjelige ‘circus of horror’!

Hvad er en forlystelsespark uden rutschebaner?

Frygtindgydende, fantastiske og sjove!

Vild med vilde rutschebaner? Så besøg Heide Park!

Elsker I at få vind i håret og skrige det bedste I har lært? Det har I masser af mulighed for det i Heide Park! For jer adrenalin-hungrende junkier kan vi nemlig med glæde fortælle at forlystelsesparken gemmer på intet mindre end 9 forskellige rutschebaner!

Prøv eksempelvis trærutschebanen ‘Colossos’, som har en tophastighed på hele 126 km i timen! Selvom en rutschebane med en tophastighed på 126 km i timen lyder vildt, så har den ikke noget på nogle af parkens andre rutschebaner. Har I mod på det, kan I prøve kræfter med rutschebanen ‘krake’. Navnet i sig selv lyder allerede frygtindgydende og dertil kan vi fortælle at denne stål rutschebane, som den første i hele Tyskland, har et dyk på under 90 grader - nemlig skræmmende 87 grader! Med andre ord vil det altså sige at rutschebanen kører fuldstændigt lodret ned - og som om det ikke var nok, gør den det med 103 km i timen! I kan også stige ombord på forlystelsen ‘Dessert Race’, som der I den grad har fart på. Rutschebanen accelerer nemlig fra 0-100 km i timen på bare 2,4 sekunder. Så her er det om at holde på hat og briller!

I har også rig mulighed for at få pulsen op i forlystelsen ‘Scream’. Navnet antyder muligvis at der ikke er tale om en stille og rolig forlystelse, og det er fuldstændigt korrekt. Forlystelsen er med sine 103 meter verdens højeste ‘gyro drop’ tårn og har et frit fald på hele 71 meter! Er I derimod helt vilde med at blive rundtosset, så kan I stige ombord i forlystelsen, med det dertil passende navn, ‘Huracan’, som drejer rundt om sig selv hele 18 gange i minuttet.

Et væld af forlystelser for hele familien

I Heide Park finder I noget for alle

Forlystelser alle vil elske!

Elsker I forlystelser der er sjove og som giver I sug i maven, men bliver de frygtindgydende rutschebaner alligevel for vilde for jer, så bare rolig. Heide Park byder og på forlystelser som hele familien kan nyde sammen. Når I først ankommer til Heide Park, kan vi varmt anbefale jer at tage op i forlystelsen ‘Panoramaturm’. Tårnet hæver sig hele 75 meter over parken, og giver jer et overblik over de mange forlystelser som I kan se frem til at prøve I parken.

Parken har også hele 3 forskellige vandforlystelser, som alle indbyder til masser af sjov for alle størrelser. Tag hele familie med i ‘Mountain Rafting’, som der bevæger sig gennem masser af vandfald og vandhvirvler, som (hvis I er uheldige) kan gøre hele familien våde og det kan føre til masser af gode grin! Prøv også ‘Bobbahn’, som er en helt fantastiske forlystelses-rutschebane, hvor man kører rundt i bobslæder. Med en maxhastighed på 58 km i timen, og en minimumsalder på 6 år, henvender denne forlystelse sig til familier - og I kan godt regne med at børnene vil prøve den mere end én gang!

Heide Park byder også på flere forskellige shows, som er spækket med masser af god underholdning. I kan eksempelvis opleve et piratshow, et delfinshow samt mange andre vidunderlige shows, som både byder på illusioner, comedy og helt igennem fantastisk underholdning.

En ferie i Heide Park med hele familien eller vennerne, indbyder til nogle skønne dage fyldt med masser af gode oplevelser. Kan I ikke få nok af vilde rutschebaner, så er parken uden tvivl noget jer, men søger I mere rolige forlystelser som samler hele familien, så findes det også her. Lægger I vejen forbi Heide Park er en ting sikkert - I kommer hjem med massevis af gode ferieminder i kufferten.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice