Harry Potter London

Drag med TravelBird til fortryllende London, hvor den ultimative Harry Potter oplevelse venter på jer. Tryllestave, formularer og massevis af fantastiske og ikke mindst magiske oplevelser!

Tilbud

Vælg udrejsedato
2 Tilbud
Nu har I chancen for at opleve Harry Potters helt fortryllende univers i London!

Åh ja.. fuldstændigt fortryllende film, som indfanger og ikke mindst underholder. Film som finder sted i et helt vidunderligt og aldeles magisk univers, som man fordybes i og fortrylles af — alt imens man ser filmen. Forestil jer, at I kunne komme til at opleve dette univers i virkeligheden. Opleve den helt særlige stemning og magi, som vi alle kender fra de fabelagtige film. Hvilken besværgelse eller magiske ord skal man sige? Wingardium Leviosa? Alohomora? Eller måske noget helt tredje? Kan du ikke dine Harry Potter besværgelser, så bare rolig... Med TravelBird har I nemlig mulighed for at tage til London, hvor I kan opleve Harry Potters vidunderlig univers på første hånd. For i London gemmer der sig nemlig et fuldstændigt fortryllende univers, hvor enhver Harry Potter-elskers fantasier er blevet gjort til virkelighed.

Bag Harry Potter og hans magiske univers gemmer forfatteren J. K. Rowling sig. Den første bog om Harry Potter, Harry Potter og De Vise Sten, udkom i 1997, og denne bog blev startskuddet til et af de mest fantastiske filmuniverser nogensinde. Det var dog lige før filmene aldrig var blevet til noget. Ja, vi ved det... frygteligt, ikke? Da den britiske film producer David Heyman oprindeligt modtog Harry Potter og De Vise Sten blev bogen hurtigt placeret langt nede på hylden. Det var ikke før hans sekretær henvendte sig til ham efter at have læst bogen, at han fik øjnene op for Harry Potter og det helt fantastiske univers - faktisk købte han med det samme rettighederne til de første fire film. Og herefter tog det fart. Filmene viste sig nemlig at være vældigt populære! Harry Potter filmene endte med at blive den filmserie, der har indtjent flest penge nogensinde. Og nårh ja.. så er der blevet solgt over 400 millioner eksemplarer af bøgerne, som er udgivet på hele 67 sprog.

En medrivende historie

Fantastisk, fortryllende og spækket med magi

Harry Potter - kort og godt!

Denne vidunderlige historie omhandler drengen Harry Potter og starter på Harrys 11 års fødselsdag, hvor han får en invitation til troldmandsskolen Hogwarts. Bogserien består af i alt syv bøger, som hver følger Harry gennem et år på skolen samt de mange eventyr og prøvelser, der følger med, når man er troldmand. Foruden Harry møder vi i historien også Harrys bedste venner, Hermione Granger og Ron Weasley, samt Harrys ærkerival på skolen Draco Malfoy - for ej at glemme den frygtindgydende Lord Voldemort.

Gennem fortællingen om Harry og hans venner bliver flere fantastiske trylleformularer, væsener og steder præsenteret. Hvad end der er flyvende biler, levende slik, bevægelige trapper eller andre fortryllende ting, så findes det hele i Harry Potters univers. Fortællingen om Harry Potter er en medrivende fortælling, som både fremkalder smil, latter, spænding og meget mere. Foruden at være underholdende beskæftiger historien sig også med emner som venskab og det at vokse op. Har I endnu ikke fået læste bøgerne eller set filmene, så er det altså bare med at komme i gang. Vi garanterer jer, at I bliver revet med!

Som at være med i filmene

I London findes et sted, hvor I kan træde ind i Harry Potters univers

Warner Bros. Studio

Nordvest for London finder et et helt fortryllende sted, som uden tvivl vil vække begejstring hos både børn og voksne. Her finder I nemlig Warner Bros. Studio, hvor I kan tage få den ultimative Harry Potter oplevelse på turen The making of Harry Potter! Som noget helt unikt har vi mugglere mulighed for at komme med om bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter-film. Besøg Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab, hvor I kan gå gennem den enorme og mageløse spisesal samt møde skolens mere end 200 overnaturlige væsener - heriblandt spøgelser og goblins.

Turen byder også på højdepunkter som Privet Drive, der er det karakteristiske rækkehus, hvor Harry bor med sin onkel og tante, og hvor I kan opleve Harrys værelse under trappen. Eller hvad med at besøge den Forbudte Skov, der som navnet antyder, normalt er forbudt for Hogwarts elever? I bør betragte jer selv som heldige! Fuldend oplevelsen med til sidste at få lavet jeres helt egen tryllestav i souvenirbutikken - vi garanterer jer en magisk oplevelser her.

Vidunderlige London

London - byen, der er spækket med Harry Potter oplevelser!

Oplevelser venter på jer på hvert gadehjørne

Har I efter besøget i Warner Bros. Studio stadig ikke fået nok af Harry Potters fantastiske univers, så har I rig mulighed for at gå i Harry Potters fodspor i den pulserende by London. Besøg King’s Cross Station, hvorfra I har mulighed for at stige ombord på Hogwarts-ekspressen. Som bekendt afgår toget fra den legendariske perron 9¾, som man kommer ind på ved at gå gennem væggen mellem perron 9 og 10.

Måske husker I også en af de mest ikoniske scener fra Harry Potter og Dødsregalierne, hvor Harry, Hermione og Ron løber gennem Londons West End og forbi Piccadilly Circus. Husker I scenen, hvor hvor vores tre helte er lige ved at blive ramt af en af de klassiske, røde London busser? Eller hvad med scenen fra Harry Potter og De Vise Sten, hvor Harry først opdager sin evne til at tale med slanger? Denne scene er filmet i Londons Zoo’s reptilhus, hvor I selv kan teste om I tilfældigvis også skulle være i besiddelse af denne evne.

Besøg også muggle-vejen Charing Cross Road i Londons West End, hvor The Leaky Cauldron pub and inn for wizards ligger og som fungerer som en port mellem mugglernes og troldmændenes verden, hvorfra det er muligt at komme til den ikoniske gade Diagonalstræde. På Charing Cross Road finder I specialforretninger og antikke boghandlere, som nemt får en til at drømme sig ind i Harry Potters univers!

Kan I ikke få nok af Harry Potters fortryllende univers, så tag på den ultimative Harry Potter oplevelse i London i Warner Bros. helt fantastiske studie. Kombinér jeres fortryllende eventyr med en storbyferie i en af verdens største metropoler London. Her finder I alt fra muséer, charmerende markeder til livlige shoppinggader og meget meget mere.

Hvad end I søger en oplevelse for hele familien eller en hyggelige kærestetur, så er det uden tvivl noget for jer. Rigtig god fornøjelse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice