Fredfyldt oase på Zanzibar

Nungwi Dreams by Mantis, Nungwi, Zanzibar, Tanzania

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Nyere boutiquehotel på paradisøen Zanzibar, inkl. morgenmad eller all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -25% på markedets priser ?
Ophold på et Sea View-værelse, inkl. morgenmad.

Tilbuddet gælder for maksimum to voksne. Rejser du alene eller med børn, kan du læse mere under “Enkeltrejsende” eller “Børn”.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 10.00.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 22.11.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Femstjernet ophold på nyere boutiquehotel ved stranden på Zanzibar, inkl. morgenmad eller all-inclusive

Værelserne

På første parket ved en uberørt kridhvid strand med turkisblåt hav ligger det nye Nungwi Dreams by Mantis. Det femstjernede boutiquehotel giver ny mening til begrebet luksus med sin elegante indretning, førsteklasses service og fredelige beliggenhed yderst ude på Zanzibars nordligste spids. Hotellet har kun 28 værelser og er kendetegnet ved en afslappet og eksklusiv atmosfære. Dit rummelige og elegant indrettede Sea View-værelse er omkring 50 kvadratmeter stort og har en møbleret balkon med havudsigt. Det luksuriøse badeværelse er udstyret med bruser, to håndvaske og toiletartikler.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Aircondition
- Fladskærms-TV
- Balkon
- Hårtørrer
- Pengeskab
- Te- og kaffefaciliteter
- Minibar
- Toiletartikler

Forplejning

Hotellets restaurant ligger på taget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean. Her kan du smage på østafrikanske specialiteter samt retter med friskfangede fisk og skaldyr. Poolbaren og strandbaren serverer desuden drinks og snacks.

Beliggenhed

Hotellet ligger omkring en time og 30 minutters kørsel fra historiske Stone Town, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Nungwi er kendt for sine kridhvide sandstrande med krystalklart turkisblåt vand og området byder på en lang række vandsportsaktiviteter. Du kan også tage på udflugt til regnskoven Jozani, svømme med skildpadder og delfiner eller tage på en guidet tur til nogle af øens krydderiplantager. Det er desuden muligt at kombinere dit ophold med en safari i Tanzania.

Hotellet ligger cirka 70 kilometer fra Kisauni Lufthavn.

Ideelt til
North East Nungwi, Nungwi, Tanzania

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • At bo lige ned til en uberørt kridhvid strand
 • Spændende udflugter til hovedstaden Stone Town og krydderiplantagen
 • Indled aftenen i stil med cocktails på tagterrassen

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser