Fredfyldt oase på Zanzibar

Nungwi Dreams by Mantis, Nungwi, Zanzibar, Tanzania

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Femstjernet ophold på nyere boutiquehotel ved stranden på Zanzibar, inkl. morgenmad eller all-inclusive

På første parket ved en uberørt kridhvid strand med turkisblåt hav ligger det nye Nungwi Dreams by Mantis. Det femstjernede boutiquehotel giver ny mening til begrebet luksus med sin elegante indretning, førsteklasses service og fredelige beliggenhed yderst ude på Zanzibars nordligste spids. Hotellet har kun 28 værelser og er kendetegnet ved en afslappet og eksklusiv atmosfære.

Her kan du veksle mellem afslappede dage på den private strand eller ved den smukke pool – og dage med spændende eventyr og unikke oplevelser i det dyrerige nærområde. En kort gåtur fra hotellet finder du et reservat for skildpadder, og du kan også tage på en guidet tur i regnskoven Jozani, som er hjem for de udrydningstruede røde colobusaber. Hotellet tilbyder desuden et stort udvalg af vandsportsaktiviteter, herunder snorkling, dykning og kitesurfing.

Lad dagens mange eksotiske indtryk bundfælde sig over en gourmetmiddag med østafrikanske specialiteter og friske skaldyr på hotellets restaurant på tagterrassen. Afslut aftenen med en drink i baren eller en herlig aftendukkert i poolen, som har åbent døgnet rundt. Bagefter kan du trække dig tilbage til dit elegante værelse med havudsigt.

Ideelt til

Gå ikke glip af

  • At bo lige ned til en uberørt kridhvid strand
  • Spændende udflugter til hovedstaden Stone Town og krydderiplantagen
  • Indled aftenen i stil med cocktails på tagterrassen

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser