5 Tilbud

Forlystelsespark

Kilometerlange rutsjebaner, nostalgiske ballonggynger og vilde sceneshows: TravelBirds tilbud til både danske og udenlandske forlystelsesparker er sjov for hele familien!
Se mere:
Valgte filtre:
5 Tilbud
Filtre Ryd

Vi kender det allesammen – det er midt i en af skoleferierne, vi gider ikke flere brætspil og vi har set alle de film, vi ejer. Kort sagt, vi keder os! Men så er det godt, at de danske forlystelsesparker har åbent næsten hele året rundt.

Danskerne er vilde med at tage i Tivoli, i Legoland eller på Bakken. Faktisk havde de danske attraktionsparker mere end 11. mio. besøgende i 2014, og tallet stiger støt år for år. Den suveræne favorit blandt besøgende er Tivoli i København, som havde næsten 4,5 mio. gæster i 2014. Lyden af hvinende børn, rumlen fra de vilde forlystelser og duften af candyfloss og vafler kommer jer imøde, så snart I træder ind i den gamle have. Men Tivoli er ikke ene om at kunne tilbyde en herlig blanding af forlystelser, optrædener, god mad og shows. Legoland kommer ind på en fin tredjeplads på Top 10 besøgslisten fra 2014 med 1,7 mio. besøgende, og resten af listen rummer favoritter som Djurs Sommerland, Tivoli Friheden og Jesperhus.

Men også i udlandet er der masser af sjove parker, hvis I har lyst til at tage på et længere ophold. Både ferier i Tyskland, og Frankrig og Italien har flere supersjove attraktionsparker – hvad med at besøge Mickey, Fedtmule og Pluto i Disneyland Paris®? Eller har I lyst til at suse med topfart i de vilde rutsjebaner i Gardaland ved Gardasøen? Måske vil I hellere på 4D-eventyr og leve jer helt ind i filmenes verden i Movie Park i den vestlige del af Tyskland?

Med TravelBird kommer I på den skønneste familieferie til nogle af Europas sjoveste forlystelsesparker!

Danmarks fedeste attraktionsparker

Skal I med familien på dagsudflugt, så ligger de fleste sjove parker indenfor rimelig køreafstand.

Overalt i Danmark er der sjov i børnehøjde, for alle aldre og for store og små.

Helt ude i de nordjyske skove finder I Fårup Sommerland, hvor I kan lade jer underholde i den nye 4D-biograf eller plaske rundt i det sjove Aquapark. Tag her på et skønt weekendophold i Nordjylland! På Djursland ligger den hyggelige Djurs Sommerland, hvis rutsjebane “Piraten” er kåret som verdens 5. bedste rutsjebane! De 8 temalande byder hver især på nye og spændende oplevelser.

I den jyske hovedstad Århus ligger det gamle Tivoli Friheden, hvor Pjerrot tryller for de mindste og de voksne kan tage til koncert med nogle af Danmarks dygtigste kunstnere på årets Fede Fredage. I Billund ligger en af Danmarks mest berømte attraktioner – Legoland, som fortryller børn og voksne med sit hjemsøgte hus, sjove køreskole og farverige LEGO-modeller. Og sidst, men ikke mindst, finder I nær den dansk-tyske grænse det fascinerende og lærerige Danfoss Universe, hvor videnskab og underholdning mødes i skøn forening. Her kan I bygge jeres egen vandraket, lære om gletjsere og køre på Segways! Kombiner dette med et helt fantastisk weekendophold i Sønderjylland.

Bevæger vi os mod Sjælland, møder vi tæt på Næstved det skægge BonBon-Land. Her kan vovehalsene tage sig en tur i Klaptorsken, Vandrotten eller Dragen, mens det yngre publikum kan prøve Bremsesporrutsjebanen, tage en tur i Andebådene eller grave efter guld. Nærmere hovedstaden ligger Danmarks ældste forlystelsespark, nemlig Bakken. Beliggende i smukke omgivelser i Dyrehaven frydes både store og små af de sjove spillehaller eller de hyggelige forlystelser, og det meste af året underholder Pjerrot, syngepigerne eller Cirkusrevyen på Bakkens scener.

Kronen på Danmarks forlystelsesværk er, som tidligere nævnt, det gamle Tivoli i indre København. Den gamle Have åbnede for første gang i 1843, og har betaget sine gæster lige siden. De vilde forlystelser, lækre (og prisvindende) spisesteder, nostalgiske arealer og forrygende sceneshows skuffer aldrig, og Tivoli udvikler løbende sine forlystelser og tilbud – nu kan I f.eks. fejre både Halloween og jul her, hvor grusomme græskar og søde nisser skaber den perfekte stemning blandt de glimtende lys.

Uanset hvor I befinder jer i Danmark, er der altså rig mulighed for at få kildren i maven, gode oplevelser og råhygge med familien i en af de danske forlystelsesparker!

Den ultimative familieferie

Selvom det ikke er typisk i Danmark, så tilbyder de udenlandske attraktionsparker både hotelophold eller campingpladser ved selve parken.

I stedet for at sætte jer i bilen og køre en lang tur, blot for at stå i kø ved kassen, så kan I i stedet springe direkte op i rutjsebanerne eller trække i svømmetøjet og hoppe i vandlandet!

Har I altid drømt om at besøge Disneyland Paris’® magiske park, så har I mulighed for at booke jer ind på et flot hotel kun 5 minutter derfra og med busforbindelse direkte mellem hotellet og parken. Oplev Disneys magi indtil I segner, og gør det hele igen dagen efter! Her er der også mulighed for et kort besøg i Lysenes By, Paris, da der er god togforbindelse mellem den franske hovedstad og Disneyland Paris®.

De hollandske ferieparker er også ideelt indrettet til børnefamilier, der gerne vil hygge og prøve nogle sjove aktiviteter. I ferieparken Slagharen kan I tilbringe op til en uge i jeres egen hytte eller tipi, og her er både vandland, rutsjebaner og smuk natur, der lægger op til en cykel- eller gåtur langs stierne.

De tyske parker er heller ikke at kimse af, og de er kun en smuttur væk i bil. Kunne I godt tænke jer en tropeferie, men strækker budgettet sig ikke så langt? Så er det næstbedste at besøge Tropical Islands syd for Berlin, hvor er der mulighed for både at overnatte i telt, på hotelværelse eller i jeres eget mobilehome. Her kan I udforske de eksotiske omgivelser, suse ned ad det 27 meter høje vandrutsjebanetårn eller hygge jer i Tropino børneklubben.

Tips til jeres næste udflugt

Få det meste ud af jeres næste besøg i en af de sjove attraktionsparker.

Når alle er klar parat til at tage af sted, så er der intet der spolerer familiehyggen mere end lange køer og uforudsete problemer.

Især i skoleferierne er der mere tryk på de danske attraktioner, end der ellers er i løbet af året. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage tidligt af sted, så I undgår køer både på motorvejene og ved indgangen til forlystelsesparkerne. Her kan det også være en fordel at købe billetter i forvejen, så I bare kan gå lige gennem portene, når I ankommer. Check også vejrudsigten – der er ikke meget ved at prøve pariserhjulet eller træstammerne i øsregnvejr!

Mange forlystelsesparker tilbyder også, at I kan downloade en oversigt over parken og forlystelserne, inden I tager hjemmefra. Hvad er minimumshøjden på de fleste forlystelser? Hvad kan I få af mad, må I medbringe jeres egen, og serveres der vegetarisk, glutenfrit eller andet til dem, der er på speciel diæt? Kan I leje trækvogne, og må hunden komme med? Undgå skuffelserne, og forbered jer, inden I tager af sted. På denne måde kan I sikre jer, at alle kan være med, og at alle får en supersjov tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice