Fodboldrejser

Kombiner fodboldfeberen og ferien, og tag på fodboldrejse med TravelBird! Oplev stemningen på stadion, når tusindvis af fans stimler sammen for at støtte deres helte, og se samtidig nærmere på en spændende storby.

Tilbud

Vælg udrejsedato
0 tilbud
Drømmer I om at opleve stemningen på jeres favoritklubs stadion, at skråle med på slagsangene og mærke spændingen bølge ned over tribunerne?

På vores fodboldrejser behøver I ikke længere at nøjes med at råbe af TV'et hjemme i stuen. Vi har sørget for pakkeløsninger, hvor I både får fodboldbilletter og hotelophold med, så I skal bare sørge for et ledigt hul i kalenderen. Glæd jer til at se jeres yndlingsspillere på grønsværeren i levende live og til at opleve fankulturen og den helt unikke atmosfære på stadionet.

Fodboldrejser er yderst populære, og eksempelvis er der intet mindre end 750.000 turister, der tager til Storbritannien hvert år alene for at se fodbold. Med de mange fodboldglade nationer og de mange hold rundt om i Europa, er der da også nok steder at tage på et udenlandsk fodboldeventyr. Tager I til en af Europas storbyer er der naturligvis også masser af lejlighed til at kombinere fodbolden med storbyhygge. Med sightseeing, restaurantbesøg og shopping er der mange spændende oplevelser i vente, og mon ikke det kan lokke selv en mindre fodboldfanatisk bedre halvdel med på turen?

Fodboldrejser til Europas storbyer

Med en fodboldrejse til en storby kan I forene fodbolden med storbyens mange muligheder.

I Barcelona har det ikoniske hold FC Barcelona som bekendt hjemme, og er I fans, er det bare med at komme afsted til en af deres kampe på hjemmebane.

Synet af nogle af verdens bedste fodboldspillere, der folder sig ud for øjnene af jer, er svært at hamle op med. I kan være ganske sikre på at få en oplevelse for livet på det legendariske Camp Nou, der er kendt for den gode stemning og for de imponerende 99.786 siddepladser, hvilket faktisk gør det til Europas største stadion. Det gør selvfølgelig heller ikke noget, at Barcelona byder på sydligere himmelstrøg, strand og massevis af skønne restauranter med autentiske middelhavsretter og lækker vin på menuen.

London er med sine mange fodboldklubber også en yndet destination for fodboldfans. Fodbolden er folkesporten over dem alle i den engelske hovedstad, og her er adskillige storklubber, som er med i Premier League. Udover fodbolden er der mange andre gode grunde til at tage et smut til London. Enorme museer, kæmpe stormagasiner og seværdigheder som Big Ben, London Eye og St. Paul's Cathedral — der er altid noget nyt at opleve i Englands hovedstad!

Oplev den lokale fodboldkultur

Fodboldrejser byder på en unik chance for at opleve fodboldkulturen i andre lande

Få ting kan skabe sammenhold som fodbold, fællessang og fadøl med andre fans. Iført den rigtige fodboldtrøje, skal I nok finde nye venner hurtigt på tribunerne.

I mange byer finder I inkarnerede fans, og en stærk identitetsfølelse er forbundet med den lokale klub. En fodboldrejse til England er selvfølgelig ikke komplet uden et par kolde pints på en lokal pub, inden kampen fløjtes i gang. Stampubberne er som oftest fyldt til bristepunktet, så I er næppe i tvivl om, hvorvidt I er havnet hos ligesindede eller rivalernes fanskare. Og er I ligeså entusiastiske omkring favoritklubben som de lokale, så skal I nok hurtigt finde jer et par nye “mates". Selvom øl er en temmelig universel ingrediens til fodboldkampe, er der også klare forskelle at spore i udbuddet af mad og drikke på stadionerne rundt om i Europa. I Bundesligaen er det tyske klassikere som Bratwurst, schnitzel, Currywurst og fadøl, der ligger nummer 1 på menuen, mens FC Barcelonas fans ynder at tage hjemmelavede lækkerier med. I Italien er en friskbrygget espresso et must til enhver fodboldkamp. Dog ryger der også lidt af likøren Borghetti med i koppen på de italienske stadioner.

Fodboldrejser med børn

Har I børn, der er bidt af en gal fodbold, hvorfor så ikke tage dem med på fodboldferie?

Ungerne bliver med garanti ellevilde, når de ser heltene fra fodboldplakaterne på værelset folde sig ud i levende live.

I kan trygt tage børnene med på fodboldferie i udlandet. På mange stadioner er der nemlig afdelinger specifikt til familier, og ved de store klubber er der ofte også rundvisninger. Barcelona er især et yndet sted at tage hen for fodboldglade familier. Her er en tur på FC Barcelona Museet og en rundvisning på Camp Nou, der endda giver et kig ind i stjernernes omklædningsrum, selvfølgelig et must for både små og store fans.

Manchester er ikke blot kendt for de rivaliserende klubber Manchester United og Manchester City, men også for at være indehaver af det Nationale Fodboldmuseum. Det interaktive museum har hele 6 etager fyldt op med 150 års fodboldhistorie, så der er nok at give sig til. Her er aktiviteter for alle aldersgrupper og en stor butik med merchandise, så børnene kan få både gode ferieminder og fodboldsouvenirs med hjem i rygsækken. Der er også en café, hvor I kan få lidt at styrke jer på, inden I snupper en halvleg mere på det store museum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice