Flyrejser

Flyrejser der kombinerer flybilletter og hotel er en bekvem, overskuelig og tidssparende måde at finde den helt rigtige ferie på!

Tilbud

Vælg udrejsedato
25 Tilbud
Pak kufferten og lad TravelBird tage sig af resten! Rejs til et stort udvalg af spændende destinationer, lige fra badeferie til storbyferie!

Er I nogle af de mange, der synes, det er stressende at skulle booke fly og hotel, og har I svært ved at finde rundt i junglen af flyselskaber og utallige hoteller, så er det værd at kigge her, hvor vi har skruet de bedste ferier med både flybilletter og hotel sammen. Med en samlet løsning har I et langt hurtigere overblik over, hvor meget turen kommer til at koste, og så kan I bruge al den tid, I sparer på at finde ud af, hvad I skal foretage jer på ferien. I flere af vores tilbud er der også sørget for eksempelvis billeje og udflugter, så I har endnu mindre at bekymre jer om. Københavns lufthavn er i 2015 blevet kåret som verdensmester i nye flyruter, så der er gode muligheder for at komme på lige den rejse, I drømmer om.

Sol og varme er noget vi danskere ofte må se langt efter, men heldigvis er der mange andre steder, hvor I kan lufte bikinien eller badebukserne.

Charterferien har været en fast bestanddel af danskernes rejsevaner siden 1960'erne, og det er da også fortsat sol og strand, der primært lokker os på ferie udenfor landets grænser. Når det danske sommervejr svigter, og når dagene bliver kortere, er det da også nærliggende at ønske sig hen til et sted, hvor solens varme stråler kan give blege ben lidt kulør.

Gæstfrie mennesker, sydlandske lækkerier, udsøgte lokale vine og et mildt klima gør lande som Spanien, Portugal, Malta, Grækenland og Tyrkiet til populære valg, når det kommer til flyrejser.

For mange danskere lokker Europas storbyer med næsten uudtømmelige muligheder indenfor kultur og shopping og fabelagtig gastronomi.

Storbyer byder på en bred vifte af tilbud, hvilket betyder, at I let kan forme ferien, så den passer lige til jeres behov og interesser. Hvad enten I er på en romantisk tur for to eller om børnene er med, så står oplevelserne i kø blot en kort flyvetur fra Danmark. London, Barcelona, Rom, Paris og Berlin er blandt danskernes favoritter, og det er ganske forståeligt. I disse byer mærker man en helt særlig stemning, og det gode er, at man kan komme igen og igen og alligevel altid have en ny oplevelse eller et uopdaget gadehjørne til gode. Her kan I også mærke historiens vingesus og gå i celebre personligheders fodspor på museer, trave shoppinggaderne tynde og måske udforske det pulserende natteliv.

Har I mod på mere end en almindelig charter- eller storbyferie, har vi et bredt udvalg af rundrejser og andre rejsemål, I måske slet ikke havde tænkt på.

Hvad med ørkeneventyr i Sahara eller Dubai, safari i Afrika, dasen på fløjsbløde sandstrande under fjerne himmelstrøg eller en tur i fodsporene på Sydamerikas forhistoriske folk? Er I til oplevelser i den koldere afdeling, kan I drage mod nord i jagten på det fantastiske fænomen nordlys, eller måske skal den stå på hvalsafari eller en hæsblæsende tur på snescooter? I Danmark har priserne for oversøiske rejser nået et rekordlavt niveau, hvilket gør det muligt at tage til fjerne og eksotiske destinationer uden at slide for meget på pengepungen. Overvej også et af vores tilbud med fly & drive, hvor der både er flybilletter og lejebil inkluderet. På denne måde kommer I nemmere rundt og oplever den autentiske kultur og mange flere fantastiske højdepunkter end til fods eller med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice