Skriv dig op til TravelBirds daglige nyhedsbrev, og modtag personlige tilbud fra os! Se vores privatlivspolitik.

1 tilbud

Ferie i Norge

En ferie i Norge er en ferie med muligheder! Hos TravelBird har vi samlet nogle af vores bedste rejser til vores norske naboer.
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Norge er et af danskernes foretrukne feriesteder – både om sommeren og om vinteren.

Om sommeren kommer vi for at nyde godt af den friske luft, de hyggelige hytter og de betagende udsigter over fjordene og fjeldene. Om vinteren glæder vi os til skiferie, hvor vi kan spænde skiene for fødderne og suse ned af de flotte pister, tage på langrend eller kælke på de sjove kælkebaner. Den storslåede natur er nok Norges største trækplaster, og mange af Norges sjoveste oplevelser foregår udenfor i den friske luft, i skoven eller på pisterne.

Uanset om I er inkarnerede friluftsmennesker, eller bare gerne vil nyde naturens fred og ro, så er der en oplevelse for enhver smag at hente i Norge. Tag på storbyferie i Oslo, oplev det arktiske paradis nord for Tromsø, eller tag på en udfordrende vandretur op i de imponerende fjelde. Kun fantasien sætter grænser!

Familieferie i Norge

En ferie i Norge med familien er altid hyggelig, uanset årstid!

Vinterferie fyldt med Kælkebakker, skiskoler, eller hvad med dyreparker, gårdferie, hytteferie… mulighederne er mange, når man har familien med på ferie i Norge!

Den mest populære måde at hygge med familien på er nok ved at tage sig en uge i en hytte ved skoven eller ved en af de smukke fjorde. Her er masser af plads for børnene at boltre sig på, der kan laves lejrbål og snobrød, man kan lave "bomber" fra badebroerne, og om aftenen kan der kigges stjerner. Kommer I om sommeren, er det endda muligt at se midnatssolen, hvis I er langt nok oppe i landet. Kommer I om vinteren, er der ingen, der tror sine øjne, når de ser det snedækkede vinterlandskab. Det er altså en fantastisk naturoplevelse for hele familien, hvor I kan trække stikket til den digitale dagligdag med iPads, TV og computere, og erstatte dem med vandreture, klatrebaner og en kop kakao efter en lang dag på pisterne.

Men en hel uge i ødemarken kan måske også blive for meget for de små, så hvad med at tage ud til en af de mange forlystelses- og dyreparker, som Norge har at byde på? Tag f.eks. til Polar Park, hvor I kan møde både ulve, losser, bjørne, moskusokser, polarræve, rensdyr, elge og rådyr. I er garanteret en storslået oplevelse for hele familien, hvor I kommer helt tæt på Norges vilde natur.

Unikke oplevelser i Norge

Norge byder på et væld af spændende oplevelser. Her har vi samlet nogle af de mest unikke.

Da Norge er rig på smuk natur, er det derfor også forståeligt, at mange af de mest unikke oplevelser at hente hos vores nordiske nabo foregår udenfor.

Oplev landskabet på en helt ny måde – fra en hundeslæde! Med et spænd af energiske huskyhunde suser i over sneen, før I gør holdt for at spise lidt frokost, kaste snøren ud for at fiske gennem et hul i isen, og varme jer på jeres medbragte kaffe. Men en tur med hundeslæde er ikke kun en vinteraktivitetet – om sommeren spændes hundene for en slæde med hjul, og I suser langs de brede stier langs søer og bjerge. I får selv lov til at prøve kræfter med at styre en hundeslæde, og både børn og voksne kan være med. Vil I hellere gå? Så kan I i stedet vælge en såkaldt “husky hike”, hvor hundene roligt og venligt hjælper jer op gennem bjergene, hvor I kan spise frokost med udsigt over de funklende søer og enorme vidder. En anden oplevelse, der forener dyr og mennesker, er en tur sammen med samerne og deres store flokke af rensdyr. Samerne er et nomadisk folk, der rejser fra sted til sted sammen med rensdyrene, og som af og til inviterer udefrakommende ind for at opleve deres dagligdag. Afhængigt af årstiden er der forskellige aktiviteter, I kan deltage i. Tag på en tur med rensdyrslæde, giv rensdyrene mad og fordyb jer i samernes spændende kultur og traditioner.

Skal den unikke oplevelse hentes i jeres logi, så kan I sove oppe i højderne i Norges skove. Nær Brumund kan I overnatte i et hyggeligt træhus, der er bygget i nogle af de højeste træer. Her er der alt, hvad I skal bruge – komfur, siddeområde, soveværelse, bruser og toilet og masser af fred og ro. Her er ingen støjende naboer (medmindre I tæller de morgenfriske fugle med), og den fænomenale udsigt følger gratis med.

Krydstogter til Norge

Norge har en imponerende skærgård, som bedst opleves fra vandet.

Det kan være en lang tur op i de norske fjelde, så glæden ved en ferie i Norge kan overskygges af de mange, lange køretimer.

Vil I stadig opleve den norske natur, men har I ikke lysten, tiden eller bilen til selv at køre rundt? Så er løsningen måske et krydstogt! I sejler fra Danmark op til de norske fjorde, og hver årstid har sin helt egen magi. Sejler I om sommeren, kan I opleve midnatssolen og de mildere temperaturer, og de lange dage gør det muligt at beskue det flotte landskab, der langsomt glider forbi, næsten hele dagen. Om vinteren kan I være heldige at se nordlyset, og der er meget få ting, der kan hamle op med synet af de fascinerende, frosne kyster. Mange skibe lægger til i flere norske havne, så I også kan opleve stemningen i de forskellige norske byer, og mange selskaber tilbyder desuden et udvalg af spændende aktiviteter på fastlandet som hundeslædeture, hvalsafari, vandreture, cykelferie i ødemarken og endda gourmetsmagninger af norske specialiteter.

Et krydstogt til de norske fjelde kan være så langt eller så kort, som I lyster. Tag på en uges krydstogt hele vejen op af kysten, eller tag bare en kort tur mellem København og Oslo, hvor fornøjelsen mere ligger i selve turen end det, I får set undervejs.

Uanset hvordan I vælger at holde jeres ferie i Norge, så håber vi, at det bliver en skøn én af slagsen!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice