Femstjernet perle i Kroatiens øhav

Hotel Bellevue Losinj, Losinj, Kroatien

Deluxe Park Side-værelse

Superior Atrium-værelse

Ikonisk, femstjernet spahotel på øen Losinj i Kroatien – rejs frem til november, inklusive morgenmad, daglig adgang til spa, velkomstdrink og andre fordele

Losinj er en af de mange naturskønne øer ud for Kroatiens kyst. Her ligger Hotel Bellevue, som bærer sit navn med rette, for det skinnende hvide hotel er virkelig en perle, der ligger omgivet af urgamle pinjetræer i den smukke Cikat-bugt. Hotellet har været en legeplads for østrig-ungarske berømtheder og stjerner siden 1960’erne.

Naturen er fantastisk med op til otte timers solskin hver dag, hundredvis af delfiner, som plasker i det krystalklare vand, og over 1.000 forskellige helbredende urter, som sørger for, at både kroppen og sjælen bliver forfrisket.

Via den rummelige lobby kommer du ind i et atrium med flotte søjler, hvor en storslået trappe fører lige ned til havet. Du kan slappe af i havvandspools eller lade dig forkæle på Spa Clinic. De to restauranter anvender de friske fisk og skaldyr, som fanges i havet, og de velsmagende urter, der plukkes i hotellets egen have.

Værelserne er præget af en diskret luksus, og det magiske hotel er hele rejsen fra Pula-lufthavnen værd. TripAdvisors brugere er helt enige og har kåret hotellet til øens bedste.

Gå ikke glip af

Losinj er en af de mange naturskønne øer ud for Kroatiens kyst. Hotellet ligger ved øens Cikat-bugt omgivet af pinjetræer og nogle elegante villaer fra 1800-tallet. Naturen er fantastisk med op til otte timers solskin hver dag, hundredvis af delfiner, som plasker i det krystalklare vand, og over 1.000 forskellige helbredende urter, som sørger for, at både kroppen og sjælen bliver forfrisket.

Der er ikke langt til den billedskønne by Mali Losinj, der har en farverig byggestil og en travl havn. Du kan også slappe af ved Cikats eller Veli Zals strande eller tage på smukke vandreture i Cikats skove.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser