Femstjernet hideaway på Mauritius

InterContinental Resort Mauritius, Balaclava, Mauritius

Op til -48% i dag På udvalgte tilbud.

Bestseller Bestseller

Et af vores mest populære tilbud

Deluxe Ocean Facing-værelse

Deluxe Ocean Facing-værelse

Family Ocean Facing-værelse

Honeymoon Ocean Facing-værelse med jacuzzi

Honeymoon Ocean Facing-værelse med jacuzzi

Prestige Ocean View-værelse

All-inclusive-ophold på det nordvestlige Mauritius til både par og familier

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -48% på markedets priser ?
All-inclusive dækker:

- Morgenmad på buffetrestauranten Senso (fra kl. 6.30-10.30) eller a la carte-restauranten Segala (fra kl. 7.30-10.30)

- Frokost (fra kl. 12.00-15.00) på buffetrestauranten Senso, Sugarcane Bar a la carte eller Segala (treretters) – plus pandekage-station på Sugarcane Bar (fra kl. 12.00-15.00)

- Middag på buffetrestauranten Senso (fra kl. 18.00-22.30) eller a la carte-restauranten Segala (treretters) (fra kl. 19.00-22.00), Veda (fra kl. 19.00-22.00) eller Noble House (fra kl. 19.00-22.00)

- Stort udvalg af alkoholfrie drinks, kaffe, te, mineralvand, Phoenix-øl, sydafrikansk hvid-, rød- og mousserende vin samt udvalgte lokale spiritus, cocktails og mocktails

Din all-inclusive-pakke starter med middag på ankomstdagen og frokost på afrejsedagen. Roomservice er mod gebyrer.

Privat parkering er til rådighed uden ekstra omkostninger. Reservation er ikke påkrævet.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 08.07.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Femstjernet strandresort med spa, pool, restauranter, tennisbane og vandaktiviteter – med all-inclusive og værelser til både par og familier

  • Stå op til en dejlig havudsigt: Lige ved stranden på paradisøen Mauritius finder du dette luksuriøse, femstjernede hotel. Her inviteres du til at slå alarmen fra og dedikere dig fuldstændigt til afslapning. Omkring dig vil du se palmer, hvidt sand og et elegant interiør med tropiske detaljer. Du tjekker ind på et rummeligt værelse med smuk udsigt over Det Indiske Ocean fra den private balkon.

  • God tid til at spise godt: Resortet har fem restauranter, der inkluderer både buffet- og a la carte-restauranter, hvor der serveres indisk, og asiatisk, middelhavsinspirerede og internationale retter. Noble House er det perfekte sted til en romantisk middag, mens du på den mauritiske restaurant Segala kan smage på det lokale køkken. Der er også hele tre barer – herunder Sugar Cane Bar, der ligger lige ved poolkanten.

  • Aromaterapi og traditionelle teknikker: Efter solrige dage ved stranden kan du slappe af i hotellets SPA InterContinental, som både har hydroterapi, sauna, dampbad og mere end 50 behandlinger på menuen. Behandlingerne er baseret på aromaterapi og teknikker fra både Østen og Vesten, så der bliver taget godt hånd om dig.

Faciliteter

- Restaurant
- Poolbar
- Swimmingpool
- Spa
- Sauna
- Dampbad
- Parkering
- Fitnesscenter

Sådan kommer du dertil

Mauritius’ internationale lufthavn, Sir Seewoosagur Ramgoolam, ligger ca. en times kørsel fra hotellet.
Balaclava Fort, Balaclava, Mauritius

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Andre udtalelser

  • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
  • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
  • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser