Femstjernet hideaway på Mauritius

InterContinental Resort Mauritius, Balaclava, Mauritius

Deluxe Ocean Facing-værelse

Deluxe Ocean Facing-værelse

Family Ocean Facing-værelse

Honeymoon Ocean Facing-værelse med jacuzzi

Honeymoon Ocean Facing-værelse med jacuzzi

Prestige Ocean View-værelse

Femstjernet strandresort med spa, pool, restauranter, tennisbane og vandaktiviteter – med all-inclusive og værelser til både par og familier

Lige ved stranden på paradisøen Mauritius finder du dette luksuriøse femstjernede Intercontinental-hotel. Her indtjekkes du på et rummeligt værelse med smuk udsigt over Det Indiske Ocean. Du kan starte dagen med en dukkert i poolen, inden en afslappende morgenmad på restaurant Segale eller Senso venter.

Hvis de dovne dage ved poolen bliver for lange, kan du nappe et slag tennis med din rejsemakker eller bruge eftermiddagen på at windsurfe, snorkle eller tage på en bådtur. Receptionen er åben døgnet rundt og hjælper dig gerne med at arrangere udflugter samt bil- eller cykelleje. Tilbage på hotellet kan du koble fra i resortets lækre spa, inden dagen afrundes med en asiatisk middag i den frodige have på restaurant Noble House og en drink i baren ved poolen – det bliver ikke mere komfortabelt.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser