Femstjernet havudsigt på Kreta

Porto Elounda Golf & Spa Resort, Kreta, Grækenland

Porto Sea View-værelse

Stilfuldt og afslappende ophold på femstjernet hotel i den charmerende kystby Elounda, inklusive halvpension, velkomstdrink og meget mere

Porto Elounda ligger på Kretas idylliske nordkyst i godt selskab med nogle af de mest eksklusive hoteller i Grækenland. Det femstjernede resort har egen privat strand, der er tildelt det Blå Flag, wellnesscenter og ikke mindst udsigt over både havet og bjergene. Der er fokus på luksus og velvære, og ren afslapning er i højsædet på dette eksklusive resort.

Som gæst på Porto Elounda kan du se frem til at nyde friske middelhavsretter, de smukke værelser og hotellets førsteklasses faciliteter, som inkluderer en opvarmet pool, vandsportsaktiviteter, en golfbane og to tennisbaner. Du kan også leje en lystbåd, hvis du får lyst til at udforske området til vands.

Elounda har et tidløst, romantisk interiør og er yderst populært i højsæsonen. Byen er charmerende og har en fantastisk udsigt, der tiltrækker både bryllupsselskaber, naturentusiaster og rejsende, der blot trænger til at koble helt af. Måske det kunne være dig?


Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser