Familievenligt og all-inclusive

Fergus Club Europa, Mallorca, Spanien

Op til -49% i dag På udvalgte tilbud.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Hotel på en smuk bakke på Mallorca med all-inclusive, inkl. velkomstdrink m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -49% på markedets priser ?
All-inclusive omfatter morgenmad, frokost og middag som buffet i fastlagte tidsrum, barservice fra kl. 16.00-23.00 med alkoholfri drinks og spiritus af nationale mærker (ekskl. internationale mærker) samt snackservice i visse tidsrum.

Vær venligst opmærksom på, at der pålægges en økoskat på op til 4 EUR per person (i alderen 16 og ældre), per dag (afhængigt af rejsetidspunkt og hoteltype), som betales på hotellet. Skatten nedsættes med 50% fra opholdets niende nat.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 03.07.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

All-inclusive-ophold på familievenligt hotel med pools på en bakketop på det østlige af Mallorca, inkl. velkomstdrink, en flaske vin m.m.

  • Renoveret og simpelt: Dobbeltværelserne er blevet renoveret for nyligt i en smagfuld, afdæmpet stil. Værelserne har trægulve, fletmøbler, flotte hvide tekstiler samt balkon eller terrasse.

  • Badeferie for alle pengene: Med ro udendørs pools er hotellet et oplagt valg for vandhunde og barnlige sjæle, og den nærmeste strand ligger omkring en kilometer fra hotellet. Uanset om du kan lide at få sand mellem tæerne eller ej, er der altså godt med muligheder for at slikke sol og bade under dit ophold.

  • Gå ombord i buffeterne: De store og velassorterede buffeter serveres både morgen, middag og aften, så du kommer ikke til at gå sulten i seng. Du kan også nyde en lækker middelhavsmenu på hotellets italienske restaurant under dit ophold mod et gebyr.

Faciliteter

- To pools
- Restaurant
- Bar
- Tennisbane
- Legeplads
- Fitness
- Have
- Lille supermarked

Sådan kommer du dertil

Lufthavnen i Palma ligger omkring 25 kilometer fra hotellet. Du kan både tage taxa og offentlig transport.
Carrer de La Savina, 16, 07160 Peguera, Mallorca, Spanien

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Andre udtalelser

  • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
  • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
  • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser