Familieferie

Er hverdagen ved at blive grå og kedelig? Trænger I til at komme hinanden mere ved, hygge igennem og opleve noget nyt sammen? Så er det tid til en skøn familieferie!

Tilbud

Vælg udrejsedato
30 Tilbud
Tanken om den årlige familieferie er noget, der kan lysne op i en fortravlet hverdag. Det er ugerne, hvor der er tid og plads til kortspil, lange gåture, og nye og sjove oplevelser – bare ren kvalitetstid sammen!

Når sommer- eller vinterferien skal planlægges, så er det ikke altid, at alle kan blive enige. Om sommeren står valget ofte mellem en charterferie, en sjov feriepark i udlandet, en aktiv kør-selv-ferie med campingvognen eller måske en “staycation” i det danske sommerland. Når vintermånederne nærmer sig, går tankerne mod en herlig skiferie, en hyggelig uge i en feriehytte eller måske et besøg i en af Europas storbyer, hvor menneskemylderet har fortaget sig. Far og mor har nok allerede en idé om, hvor turen skal gå hen i år, men de mindste vil det ene og de ældste vil noget andet. Udbuddet er enormt!

Derfor er det en god idé at holde et familiemøde, før ferien bookes, så I vælger jeres feriedestination med omtanke. Valget falder tit på den samme ferie som sidste år for at være sikker på, at ferien lykkes, men det kan give sure miner og himmelvendte øjne, før ferien overhovedet er gået i gang. Er børnene blevet for store til campingferie? Er det længe siden, I sidst har været sydpå? Eller er der ikke mere ved den vanlige tur til Gardasøen? Hos TravelBird finder I altid et væld af gode bud på årets ferie med familien, hvad end I er til sydens sol, vandreferie i Alperne, sjov i sneen eller noget helt fjerde.

Ferieparker i Europa

Det er skønt at have sin egen feriebolig, når man er mange af sted sammen. I Europas mange ferieparker er der plads til både familiehygge og sjov med de andre feriegæster!

Når familien skal på ferie, er der altid masser af praktiske detaljer at tænke på. Men vælger I en feriepark, skal I kun selv komme på, hvad I vil lave – resten er der sørget for!

Ferieparker er altid et hit hos børnefamilier, når der skal være noget, alle kan lide. I de sjove ferieparker i f.eks. Holland, Frankrig og Italien er der hver dag mulighed for at prøve noget helt nyt. Sejl i kajak, hop i swimmingpoolen, tag et spil tennis, spring på cyklen og opdag den skønne natur omkring parken, eller besøg de omkringliggende byer og kulturskatte. Her kan børnene få nye venner, opleve andre kulturer og få rørt sig, mens mor og far kan læse en bog, dase ved poolen, eller besøge wellness-området. Om aftenen står den på ren hygge i feriehytten, grillmiddage med de andre gæster eller måske et slag kort.

Skal ferien byde på mere end bare et sommerhus eller en feriehytte? Så er det oplagt at besøge nogle af de supersjove forlystelsesparker! Besøg f.eks. magiske Disneyland Paris® og sig hej til Mickey, Fedtmule og de andre, prøv de vilde forlystelser og kom med bag scenen på de populære animationsfilm. I kan også tage på tropeferie i Tyskland. Jo, den er god nok! Det tyske Tropical Islands er et paradis for vandhunde med sit kæmpestore vandland, en sjov børneklub med masser af aktiviteter hele dagen og flotte shows om aftenen.

Aktiv ferie

Tilbringer I lidt for meget tid på sofaen til hverdag? Så er det oplagt at prøve nogle nye, sjove aktiviteter i ferien!

Vandreture, dykning, mountainbiking, geocaching – mulighederne er mange, når ferien skal byde på mere end lange dasedage! Europas smukke og varierede natur indbyder til leg og opdagelse hos børn og barnlige sjæle.

Aktive familier kan vælge at tage på ferie i bjergene, hvor der er masser af sjov og spas for både store og små. I Tyrol er der lagt op til lange vandreture og fart over feltet i de populære sommerkælkebaner. I Italien kan vandhundene få deres drømme opfyldt ved Gardasøen, hvor der er mulighed for at svømme, kitesurfe, wakeboarde eller prøve de vilde “flyboards”. Bliver I hellere på landjorden, kan I også prøve canyoning, hesteridning, paragliding eller tage et spil golf. Har I lyst til at prøve noget nyt, så kunne de tjekkiske bjerge være et godt alternativ til de mere gængse feriedestinationer. Den tjekkiske natur er noget helt særligt, og både om sommeren og om vinteren flokkes feriegæsterne hertil for at boltre sig i det flotte landskab.

Når vinterferien skal bookes, falder valget oftest på en hyggelig skiferie, og for mange familier er det årets højdepunkt. Er alle i familien glade for at suse ned ad pisterne, så findes der masser af gode skiområder i Skandinavien, Østrig, Frankrig og Italien. Langt de fleste steder tilbyder skiskoler, hvis I ikke er så vant til at spænde brædder under fødderne, og de mindste kan slå sig løs i de sikre børneområder. Efter en lang dag med snesjov kan I mødes med nogle af de andre skigæster og få jer nogle drinks, eller trække jer tilbage til hytten med en kop varm kakao og et brætspil foran pejsen.

Sommer i syden

Lange dage på stranden, smuk natur, lækker mad og masser af sjove aktiviteter – dét er sommerferie!

Selvom man er forskellige, så kan de fleste godt blive enige om, at en sommerferie med sandstrand, swimmingpool og et livligt kulturliv er et hit!

Der er masser af spændende destinationer at vælge imellem, hvis årets ferie også skal byde på sol, varme og fine sandstrande, og sidste år tog hele 45% af danskerne på badeferie i sommerferien. Italien er et oplagt valg for mange familier – især Gardasøen er et populært feriested med sin flotte natur og store udvalg af sjove aktiviteter. I kan også tage børnene med til betagende Venedig eller Rom, og opleve den brusende storbystemning, mens I lærer om Italiens spændende fortid. Vil I være sikre på, at der er masser at give sig til for de mindste, så er steder som Mallorca og Tyrkiet, som er populære solferier hos de danske børnefamilier, et rigtig godt valg.

På den anden side af Adriaterhavsbæltet, i nabolandet Kroatien, er der dog også masser af gode ferieminder at hente til rimelige penge. Landets smukke kystbyer indbyder med sine lange sandstrande til en fed badeferie, og for de kulturelt anlagte er her også nok at kigge på. Tag på en skøn bådtur i bugterne, besøg de små øer eller prøv at surfe ved øen Bracs kyster.

Uanset hvad I har lyst til, så har vi hos TravelBird helt sikkert den perfekte familieferie for jer!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice