Eksotiske rejser

Er I eventyrlystne? Oplev nye kulturer, himmelske strande, fortidens arkitektur og et spændende dyreliv på en af TravelBirds eksotiske rejser!
Fjerne tropestrande, safari blandt løver og giraffer eller verdens syv underværker. Hvad end I drømmer om at opleve, kan vi få jeres tropedrøm til at gå i opfyldelse med en af vores rejser til eksotiske destinationer!

Tendensen er i øjeblikket, at danskerne rejser langt og gerne betaler lidt mere for rejsen, og det er især rundrejser og safari, vi gerne vil bruge ekstra penge på. Samtidig er priserne på oversøiske rejser faldene, og for eksempel viser prisundersøgelser, at oversøiske billetter i 2015 var 10% billigere end året før. Med andre ord er det bare med at spænde tropehjelmen og finde ud af, hvilket eksotisk hjørne af verden I vil besøge næste gang!

Nye impulser

Drag med på opdagelse i fjerne afkroge af den store vide verden!

Mærk historiens vingesus blandt forhistoriske civilisationers prægtige monumenter og lad jer forføre af autentiske kultur- og madoplevelser!

Har I mod på mere end blot endnu en charterferie, og har I lyst til kulturelle oplevelser, der rækker langt udover dem, I finder i Europas storbyer? Så tag med på eventyr til lande langt borte og få både en rejse for livet, og en bunke feriefotos vennerne med garanti vil misunde!

På vores eksotiske rejser kan I se frem til at komme tæt på fascinerende kulturer og til at opleve betagende syn og en livsfilosofi, I med sikkerhed ikke møder indenfor Europas grænser.

Østens mystik

Er I også fascinerede af Østens mystik, så tag afsted på en af vores rundrejser til Asien!

Uanset hvilken af Østens perler I vælger, kan I være sikre på at møde en gæstfri lokalbefolkning og landskaber af en anden verden.

144.000 af danskernes ferierejser i 2014 gik til Asien, og det er ikke bare de behagelige temperaturer, der lokker, for det skorter bestemt heller ikke på spændende kulturoplevelser. Vi tilbyder en række forskellige rundrejser i Asien, hvilket er den ideelle måde at udforske disse spændende steder på. Hver by byder på nye indtryk, og nu I er rejst helt til den anden side af kloden, hvorfor så ikke få oplevet så meget som muligt? På en rundrejse får I de største seværdigheder at se samtidig med, at I får et autentisk indblik i kulturen og de lokales daglige liv.

Krydstogt i Kina, Sri Lankas teplantager, Vietnams flydende landsbyer, Taj Mahal i Indien, Thailands betagende templer og Myanmars snedækkede bjerge – der er nok at vælge imellem!

Paradisstrande

Skift vinterkulden ud med sol og strand på fjerne tropeøer og kyster!

Find badetøjet og snorklen frem og gør jer klar til at dase på de skønneste strande, man kan forestille sig!

En drink i hånden, palmer, kridhvide sandstrande, sol fra en skyfri himmel og de krystalblå bølgers blide rullen. Lyder det ikke som den perfekte ferie? Vi tilbyder blandt andet eksotiske rejser med plads til at dase til Bali, Thailand, Zanzibar, Costa Rica, Mauritius og Brasilien. Alle disse steder finder I paradisstrande så smukke, at de er som taget ud af et postkort!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice