Egen villa med pool i paradis

Adaaran Prestige Vadoo, Kaafu-atollen, Maldiverne

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Egen villa og privat pool i tropisk ferieparadis – kun 20 minutter fra lufthavnen i Malé, inklusive morgenmad eller all-inclusive, daglige kanapéer m.m.

Maldiverne er det ultimative ferieparadis – landet der består af omkring 1.200 øer og har nogle af verdens bedste strande med skinnende hvidt sand og turkisblåt hav. Og det er blot det, du kan se over vandet. Under havets overflade åbenbarer der sig en farvestrålende verden med tropiske fisk, koraller og fascinerende undervandshuler – et sandt mekka for dykkere og snorkelentusiaster på alle niveauer.

Adaaran Prestige Vadoo, som er blevet tildelt TripAdvisors Udmærkelsescertifikat, har en misundelsesværdig beliggenhed på kysten af en af øerne – kun 20 minutters speedbådstur fra Malé International Airport. Her har man ladet sig inspirere af den smukke beliggenhed og bygget nogle luksuriøse private villaer, som ligger over havets overflade.

Nyd den storslåede udsigt over det rolige blå hav fra din egen private terrasse, eller fald i staver over de tropiske fisk, som du kan se gennem glaspanelet i gulvet på dit badeværelse. Dette resort har tydeligvis gjort alt for at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.

Ideelt til
Foodies Afslapning Romantik Smukke landskaber Spa Villa / Lejligheder Vintersol

Gå ikke glip af

  • At beundre Det Indiske Oceans farvestrålende fisk gennem panelet på dit badeværelsesgulv
  • At nyde livet med en cocktail i hånden på resortets strandbar
  • Maldivernes ubeskriveligt smukke strande – de venter bare på dig!

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser