Egen villa med pool i paradis

Adaaran Prestige Vadoo, Kaafu-atollen, Maldiverne

Op til -64% i dag På udvalgte tilbud.

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Sunrise Water-villa

Egen villa på Maldiverne – en kort speedbådstur fra Malé, inkl. morgenmad eller all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -64% på hotellets egne priser ?
Ophold i en Sunrise Water-villa med privat pool, inklusive morgenmad.

Dette tilbud inkluderer også en flaske mousserende vin per ophold; daglige kanapéer om aftenen; samt en middagsmenu på den japanske restaurant (skal reserveres i forvejen) én gang per person, per ophold.

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Tilbuddet gælder for maksimum to voksne. Rejser du alene eller med børn, kan du læse mere under “Enkeltrejsende” eller “Børn”.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00.

Transfer

Transfer til resortet er ikke inkluderet i tilbuddet, og gæster er selv ansvarlige for at tilkøbe den via resortet senest 72 timer før ankomst.

Speedbådstransfer tur-retur koster 130 USD per voksne (i alderen 12 år og derover) og 65 USD per barn (i alderen 2-11 år). Børn i alderen 0-1 år er gratis.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 05.12.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Egen villa og privat pool i tropisk ferieparadis – kun 20 minutter fra lufthavnen i Malé, inklusive morgenmad eller all-inclusive, daglige kanapéer m.m.

Villaerne

Adaaran Prestige Vadoo, som er blevet tildelt TripAdvisors Udmærkelsescertifikat, har en misundelsesværdig beliggenhed ved kysten af en af Maldivernes paradisøer – kun 20 minutters speedbådstur fra Malé International Airport. Her har man ladet sig inspirere af den smukke beliggenhed og bygget nogle luksuriøse private villaer, som ligger over havets overflade.

Sunrise Water-villaerne med privat pool oser af eksotisk charme med deres trægulve og stilfulde indretning. Villaerne er udstyret med en kingsizeseng og er alle beliggende over Det Indiske Oceans overflade. På badeværelset er der sågar et glaspanel i gulvet, hvorigennem du kan betragte havets tropiske fisk.

Faciliteter


- Pudemenu
- Solterrasse
- Minibar
- Telefon
- Kaffemaskine
- TV på soveværelset
- TV på badeværelset
- Hjemmebiograf med DVD-afspiller
- Walk-in-closet
- Pengeskab
- Aircondition
- Jacuzzi på badeværelset
- Mini-pool
- Wi-Fi

Forplejning

Adaaran Prestige Vadoos Farivalhu Restaurant tilbyder veltilberedte retter i formelle omgivelser, mens Kithajima Restaurant serverer japanske retter samt fiske- og skaldyrsretter. Hovedbaren ligger ligesom villaerne over vandet, mens strandbaren er beliggende inde på land.

Spa


Adaaran Prestige Vadoos fredfyldte Coconut Spa ligger i resortets tropiske have og tilbyder traditionelle terapier, som kan rense krop og sind. Behandlingerne inkluderer massage med varme sten samt svensk massage og shiatsu.

Beliggenhed

Adaaran Prestige Vadoo har en fortræffelig beliggenhed på Maldiverne, hvor uspolerede hvide sandstrande er omgivet af klart turkisblåt vand. Maldiverne er et mekka for dykkere på grund af det fantastiske dyreliv under havets overflade. Har du lyst til at udforske øens andre attraktioner, er der fra resortet let adgang til Grand Friday Mosque, nationalmuseet og præsidentpaladset.

Godt at vide

Gæster er selv er ansvarlige for at reservere speedbådstransfer til resortet senest 72 timers før ankomst. Bemærk desuden, at den kun er inkluderet i det ene tilbud.

Ideelt til
Foodies Afslapning Romantik Smukke landskaber Spa Villa / Lejligheder Vintersol
South Male Atoll, Republic Of Maldives, South Male Atoll 20105, Maldiverne

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • At beundre Det Indiske Oceans farvestrålende fisk gennem panelet på dit badeværelsesgulv
 • At nyde livet med en cocktail i hånden på resortets strandbar
 • Maldivernes ubeskriveligt smukke strande – de venter bare på dig!

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com
 • Læs vores guide til paradisøerne i Maldiverne

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser