Egen villa i øparadis

Canareef Resort Maldives, Herathera Island, Maldiverne

Sunset Beach-villa

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-villa

Øparadis med havudsigt på Maldiverne med plads til par og familier, inklusive halvpension, helpension eller all-inclusive

Canereef Resort er det ultimative øparadis – ganske enkelt et paradis du ikke har lyst til at rejse fra igen. Den fine koralø, der er omgivet af Maldivernes ceruleanblå hav, indbyder til en ferie fuld af sjov. Selv turen ud til øen er eventyrlig – du rejser nemlig over Ækvator for at komme til resortet.

Villaerne ligger spredt i den fine, grønne natur, hver med egen sandstrand med malerisk udsigt over Det Indiske Ocean. Badeværelserne er delvist åbne, så du rigtigt kan mærke den tropiske stemning i det lune klima. Villaerne er rummelige og komfortable. Og med prangende anmeldelser og et udmærkelsescertifikat fra TripAdvisor ved du, at du er i gode hænder på resortet.

Der er lagt op til ren afslapning på det idylliske resort. Men fald ikke for dybt ned i solsengen, for øen lægger også op til masser af sjove aktiviteter – tag på delfincruise, dyk med djævlerokker, gå på opdagelse i et skibsvrag og begiv dig ud på en ø-tour, før du lægger dig til rette i spaen nede ved stranden

Gå ikke glip af

  • At nyde livet i egen villa med terrasse på paradisisk ø i Maldiver
  • Gåture i det fløjlsbløde sand langs stranden
  • At tage på delfincruise og spotte delfiner

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser