Egen villa i øparadis

Canareef Resort Maldives, Herathera Island, Maldiverne

Op til -65% i dag På udvalgte tilbud.

Sunset Beach-villa

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-villa

Idyllisk ophold – ledige villaer frem til oktober 2019, inkl. halv-, helpension eller all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -65% på hotellets egne priser ?
Ophold i en Sunset Beach-villa, inklusive halvpension i form af morgenmad og middag på Kilhi.

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Minimum tre overnatninger er påkrævet.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00.

Transfer til resortet

Transfer er ikke inkluderet i tilbuddet, og gæster er selv ansvarlige for at arrangere den direkte med resortet senest 72 timer før ankomst.

Transfer tur-retur med speedbåd fra Gan International Airport koster 80 USD per voksen i alderen 12 år eller derover.

Transfer tur-retur med indenrigsfly fra Velena International Airport og efterfølgende speedbåd koster 420 USD per voksen i alderen 12 år eller derover.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 03.12.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Øparadis med havudsigt på Maldiverne med plads til par og familier, inklusive halvpension, helpension eller all-inclusive

Villaerne

Canereef Resort er det ultimative øparadis – ganske enkelt et paradis du ikke har lyst til at rejse fra igen. Den fine koralø, der er omgivet af Maldivernes ceruleanblå hav, indbyder til en ferie fuld af sjov. Selv turen ud til øen er eventyrlig – du rejser nemlig over Ækvator for at komme til resortet. Villaerne på Canareef Resort har hver en terrasse, hvorfra du har direkte adgang til stranden fra dit soveværelse. Trækker du de store glasdøre til side, kan du træde direkte ud i det bløde puddersand. Bliver du træt af sand mellem tæerne, kan du hoppe i resortets pool.

Vælger du en Sunset Beach-villa, kan du om aftenen tage plads på terrassen og nyde udsigten til solen, der går ned bag havet. Badeværelserne i villaerne er delvist åbne, så du kan nyde den friske luft også derfra. Du kan også opgradere til en Jacuzzi-villa, hvor du kan sætte dig til rette i din private jacuzzi og betragte stjernerne.

Faciliteter

- Fladskærms-TV
- Minibar
- Kaffe- og tefaciliteter
- Wi-Fi
- Aircondition
- Pengeskab
- Hårtørrer

Forplejning

Med tre lækre restauranter på øen kommer du ikke til at gå sulten i seng, men får derimod et udvalg af lækre gastronomiske oplevelser. Kilhi byder på overdådig buffet med internationale klassikere, hvor du i øvrigt kan booke en privat lounge. Du kan også tage forbi Dhoni og nyde solnedgangen i strandkanten, mens du sipper tropiske cocktails og mæsker dig i fisk fra grillen. Meeraa byder på asiatiske specialiteter og cocktails i deres poolbar.

Bemærk at, den inkluderede halvpension, helpension eller all-inclusive kun gælder på restauranten Kilhe.

Aktiviteter og spa

Du kan nemt holde dig i gang med sjove aktiviteter som snorkling, ø-hopping, tennis, volleyball eller cykelture. Og med et certificeret PADI-dykkercenter på resortet er der også rig mulighed for at opleve det betagende havliv omkring Maldiverne. Efter de mange skønne aktiviteter, bør du forkæle dig selv i Sanctuaire Spa. Spaen er en fredfyldt oase i strandkanten, hvor du kan slappe af med massager, detox og skønhedsbehandlinger i de private suiter.

Beliggenhed


Der er lagt op til ren afslapning på det idylliske resort. Men fald ikke for dybt ned i solsengen, for øen lægger også op til masser af sjove aktiviteter – tag på delfincruise, dyk med djævlerokker, gå på opdagelse i et skibsvrag og begiv dig ud på en ø-tour, før du lægger dig til rette i spaen nede ved stranden. Det er også lidt af et eventyr bare at komme ud til resortets paradisiske ø – du flyver med et vandfly fra Male International Airport og sejler så ti smukke minutter ud til resortet. Se priser for transferen, som gæster selv skal booke direkte hos hotellet, under "Flere oplysninger".

Godt at vide

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Bemærk, at transferen til resortet ikke er inkluderet i tilbuddet. Gæster selv skal arrangere den i samarbejde med hotellet. Se "Find vej" og de enkelte tilbud.

Ideelt til
Aktiviteter Strand Afslapning Romantik Smukke landskaber Spa
19600 Meedhoo, Maldiverne

Rejse er IKKE inkluderet i dette tilbud.

Find vej

Transfer er ikke inkluderet i tilbuddet, og gæster er selv ansvarlige for at arrangere den direkte med resortet senest 72 timer før ankomst.

Transfer tur-retur med speedbåd fra Gan International Airport koster 80 USD per voksen i alderen 12 år eller derover samt 40 USD per barn i alderen 2-11 år. Børn i alderen 0-1 år er gratis.

Transfer tur-retur med indenrigsfly fra Velena International Airport og efterfølgende speedbåd koster 420 USD per voksen i alderen 12 år eller derover; 325 USD per barn i alderen 2-11 år; samt 120 USD per barn i alderen 0-1 år.

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • At nyde livet i egen villa med terrasse på paradisisk ø i Maldiver
 • Gåture i det fløjlsbløde sand langs stranden
 • At tage på delfincruise og spotte delfiner

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser