Daseferie 200 meter fra Middelhavet

Sikania Resort & Spa, Butera, Sicilien, Italien

Classic-værelse

Superior-værelse

Tjek ind på stilrent spahotel 200 meter fra Middelhavet i skønne italienske omgivelser – med all-inclusive

Sikania Resort and Spa er et charmerende ferieparadis på Siciliens skønne sydkyst, hvor sol, sand og afslapning er i fokus. Tag en dukkert i den store pool efter indtjekning på dit moderne og stilrene værelse – og mærk, hvordan hverdagens stress forlader dit system. Er du mere til sand og saltvand, behøver du ikke lede længe, for Sikania Resort and Spa ligger nemlig bare 200 meter fra det vidunderlige Middelhav.

Når du får lyst til en pause fra vandet, kan du passende slænge dig i en solseng med en god bog, spille tennis eller prøve én af de typer vandsport, som hotellet tilbyder. Besøg også hotellets spa, hvor du kan forkæle dig selv med en velgørende massage eller en tur i boblebadet med smuk havudsigt.

Sikania Resort and Spas hyggelige buffetrestaurant serverer sicilianske specialiteter, som du kan nyde på terrassen. Melder sulten sig mellem måltiderne, kan du bestille lette snacks og drinks i poolbaren. Om aftenen arrangeres der koncerter i amfiteatret, og hotellet tilbyder desuden bil- og cykeludlejning, som er oplagt hvis du får lyst til at udforske den skønne sicilianske natur.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser