Tilbud

Costa Rica rejser

Der mange årsager til at tage på en Costa Rica rejser. Costa Rica byder på eksotiske badestrande, frodig natur og meget mere!

Costa Rica har næsten 300 forskellige strande langs landets kyst.

Her er der utroligt gode muligheder for en afslappende dag ved stranden, og disse strækninger må samtidig også regnes blandt nogle af de smukkeste steder i verden. Har I allerede været på en rejse i Thailand, en rejse på Bali, en rejse til Maldiverne eller måske endda en rejse til Peru og føler I har oplevet østen, så tag til fantastiske Costa Rica.

Den hvide sandstrand og det krystalklare vand gør en Costa Rica rejse hele turen værd. Ved Costa Ricas strande forsvinder der nemt et par dage i hængekøjen, og her kan den fantastiske udsigt gøre det svært at skelne mellem drøm og virkelighed. For at fjerne tvivlen kan det være en idé at udforske havet ud for stranden. Costa Rica har ikke bare flotte kyststrækninger, men også nogle af de bedste koralrev på denne planet. Der er adskillige muligheder for at komme ud at dykke, både med snorkel lige i nærheden af stranden, og på arrangerede ture til de bedste dykkerdestinationer i dette dejlige land. Udover selve koralrevene er dette område kendt for sit alsidige dyreliv, og med de mange forskellige farvestrålene fisk, der lever her, er det bestemt værd at udforske som minimum med en snorkeltur. Der lever dog også en del hajer her, så vær varsom med at gå for langt ud alene.

Safari på en helt ny måde

På opdagelse i resten af landet vil du finde over 260 pattedyr, som blandt andet inkluderer eksotiske arter som myreslugere, pumaer og bæltedyr.

Selvom stranden altså har masser af muligheder, så kan det godt betale sig at gå på opdagelse i resten af dette land.

En stor del af Costa Rica er dækket af regnskov, og her finder du alt fra de ovennævnte dyrearter til de gigantiske agatudser, der kan veje op til 1,2 kg. Dyrene er generelt ikke glade for mennesker, og de kan derfor være svære at spotte, så det kan godt betale sig at hyre en guide.

Selvom I er taget på en Costa Rica for at dase ved stranden, bør I dog tage på en udflugt, hvor I bevæger jer væk fra stranden og ind i landet til regnskoven og alle de dyr, der så er at se her.

Frodig natur på et helt nyt niveau

Samlet set udgør naturparkerne mere end 25% af Costa Ricas areal.

Udover de gode muligheder for at se nogle sjældne dyr er parkerne også et besøg værd grundet den flotte natur.

På Costa Rica rejser er de frodige regnskov, som landet er kendt for, noget, der skal opleves. Hvis ikke for de unikke dyrearter, der opholder sig i den, så for naturen i sig selv. Regnskoven på en Costa Rica rejse er med sine rundt regnet 9000 forskellige plantearter radikalt anderledes, end hvad man kan opleve andre steder i verden. Som almindelig turist kan det tal være svært at forholde sig til, men den utrolige mangfoldighed af både dyr og planter i de grønne områder af Costa Rica kan ikke andet end fascinerende, uanset hvor meget man interesserer sig for flora og fauna

En af de mest solbeskinnede områder i verden

Costa Rica er eksotisk på den dejlige måde.

Klimaet på Costa Rica rejse er generelt godt. Temperaturen er høj med et typisk gennemsnit på mellem 21-27 grader afhængigt af sæson.

Dette må siges at være bedre, end hvad man kan forvente på hjemlige kanter. Det er dog værd at skrive sig bag øret, at selvom vejret generelt er varmere end i Danmark, så er der to sæsoner: Den tørre sæson og regnsæsonen.

De høje temperaturer er som oftest at finde fra december til april, hvor Costa Rica så også må siges at være et af de bedste steder på denne jord at tage på ferie, uanset om det er strand, natur eller dyreliv, der står højt på prioriteringslisten til den næste ferie.

Mellem sæsonerne er der også en del turister, og juni-juli bliver betragtet som en slags minihøjsæson til trods for en stigende mængde regn. Hvis den bagende sol, som normalt dominerer i højsæsonen, bliver lidt for meget, kan ferien altså med fordel udsættes et par måneder for et lidt mildere klima.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice