Charterrejser

Drømmer I om azurblå bølger og fløjlsbløde sandstrande? Så vælg en soldestination blandt vores charterrejser og se frem til at dase på stranden langt fra hverdagens stress og jag!

Tilbud

Vælg udrejsedato
25 Tilbud
Nemt og helt uden bekymringer – en charterferie inkluderer både fly og hotel, så I skal blot møde op i lufthavnen med kufferten fuld af sommertøj!TravelBird tilbyder et stort udvalg af rejsepakker til de mest populære feriemål i Syd- og Østeuropa sam

TravelBird tilbyder et stort udvalg af rejsepakker til de mest populære feriemål i Syd- og Østeuropa samt fjernere himmelstrøg, såsom Thailand, Cuba og Myanmar. Alle rejsepakker inkluderer returfly og kvalitetssikret hotel, mens lufthavnstransport ofte kan tilvælges i forbindelse med booking. Derved behøver I ikke at bekymre jer om noget, men får mulighed for at nyde jeres ferie fuldt ud – I skal nemlig bare pakke kufferten og møde op i lufthavnen!

Ofte er morgenmad, halvpension eller helpension også inkluderet i tilbuddet, så I selv kan vælge, om I vil spise et eller flere af jeres måltider på hotellet, eller om I foretrækker at udforske det lokale køkken på forskellige restauranter. Hvis I ønsker en solferie, hvor I virkelig bliver opvartet, så kan det være at en charterferie med all-inclusive er sagen. Alle måltider og drikkevarer er nemlig inkluderet i denne form for rejsepakke, hvilket for det meste bliver billigere end at spise ude hver dag. Tag et kig på de udbudte pakker og vælg den kombination, der passer bedst til jer!

Sol og strand

Lange solskinsdage, lune temperaturer og lyden af det brusende hav – drag sydpå og få en velfortjent pause fra hverdagen!

Foruden at finde den charterpakke, der passer bedst til jeres behov, er det selvfølgelig vigtigt at finde den helt rette destination!

Spanien og Portugal er særdeles populære soldestinationer blandt os danskere, især om sommeren hvor temperaturen er lunere, og hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Sydeuropa kunne dog også være en mulighed om vinteren, hvis I foretrækker lidt mildere temperaturer, der ikke overstiger 25 grader.

Danskerne tager generelt længere ferier i vintermånederne, hvor hver femte rejse varer mindst to uger, så det er også værd at overveje at rejse oversøisk til enten Asien eller Sydamerika. Begge kontinenter lokker med idylliske strande og billige lokale priser, og hvis jeres vinterferie alligevel er på over 1 uge, kan det hurtigt blive den forholdsvis lange flyrejse værd.

De Kanariske Øer

Danskerne er vilde med De Kanariske Øer – og det er der ikke noget at sige til, for øgruppen er kendt for sine lækre badestrande og sin helt fortryllende natur!

Hvis I ikke har lyst til at rejse alt for langt væk men stadig leder efter en ferie med masser af sol, så kan det være, at De Kanariske Øer er noget for jer.

Denne øgruppe, bestående af blandt andet Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote, ligger nær Nordafrikas kyst og har et mildt klima året rundt. For eksempel ligger gennemsnitstemperaturen på Gran Canaria på omkring 20 grader om vinteren, så der er ikke noget at sige til, at soltørstige turister fra de nordlige breddegrader søger mod De Kanariske Øer, når vejret derhjemme er gråt og kedeligt. Derudover er flyrejsen fra Danmark kort og billig, mens udvalget af kvalitetshoteller er stort.

Soltur til Kroatien

Besøg den kroatiske riviera, hvor traditionsrige landsbyer, fine strande og uforglemmelige naturoplevelser venter på jer!

Kroatien, som bliver kaldt for Lille Italien grundet sit skønne klima, er et trækplaster ikke blot på grund af vejret, men også fordi pengene her rækker længere end i Sydeuropa!

En anden populær destination for charterrejser er Kroatien, hvor det forventes at 75.000 danskere holder ferie i år. Den kendte tv-serie ”Game of Thrones”, der delvist blev filmet i landet, har dog også været med til at gøre Kroatiens naturskønne landskaber berømt verden over. Med sine små fiskerbyer, sin idylliske riviera og sine fortryllende strande er Kroatien helt sikkert en destination, der bør overvejes næste gang I leder efter en charterrejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice