Charterrejser all inclusive

Leder I efter en ferie med sol, strand og ingen bekymringer? Så tag med på en af TravelBirds rejser med all inclusive.

Tilbud

Vælg udrejsedato
13 Tilbud
TravelBird sammensætter den perfekte rejse så det er let og enkelt for dig at komme afsted. På charterrejser med all inclusive skal du kun bekymre dig om, hvor mange gange du dypper tæerne i poolen, og om du får lige meget sol foran som bagpå krop

Ja, det er aldrig simpelt at vælge sin næste rejse, og hvilke aktiviteter der skal foretages på turen. Mulighederne i livet er altid mange, om du befinder dig hjemme eller i udlandet. På rejser er der ubegrænsede valg, og det at beslutte feriedestinationen er en stor mundfuld i sig selv. På en charterrejser med all inclusive skal du udelukkende tænke på feriemålet, og herefter klarer TravelBird resten. Om det skal være en rejse, der inkluderer morgenmad, eller alle tre måltider på døgnet, så skal du bare sørge for at nyde et dejligt måltid mad, når du lyster. Charterrejser er en populær rejseform blandt danskerne, og det er derfor ikke overraskende, at de 5 favoritrejsemål er Mallorca, Kreta, Rhodos, Gran Canaria og Cypern. Dette er alle sikre og trygge steder, hvor du kan give dig helt hen til omgivelserne på øen. Dertil er der stort set garanti for fantastisk vejr med høj sol dagen lang og op til 30 grader. Øerne byder også på både historie- og kulturoplevelser såvel som skønne sandstrande og turkisblåt hav, der indbyder til badning.

Hvor finder du det billigste og hurtigste fly og den bedste indkvartering for pengene? Ønsker du at bo på et fint hotel, i en hyggelig lejlighed eller opleve et kroophold? Kan du mon finde et roligt sted med plads til afslapning, men hvor der stadig er restauranter, butikker og mennesker at socialisere sig med? Alle disse overvejelser er slet ikke nødvendige at tænke på, når rejseeksperter foretager udvælgelsen.

Enkelt, bekvemt og billigt

Sluk for tankerne og sæt autopiloten til. Alt bliver gjort for dig under dit ophold med all inclusive. Simpelt, ikke?

Prisen for ikke at løfte en finger er næsten for god til at være sand! For en fortryllende rejse behøver ikke nødvendigvis at koste alle dine surt optjente lommepenge.

Vælg det sikre valg og tag på en charterrejser med all inclusive - så er der virkelig tid til afslapning, solbadning, svømning og overskud til at planlægge udflugter. TravelBird organiserer ikke blot din ferie på forhånd, men sikrer også det perfekte flow under dit ophold. Desuden kan du med charterrejsen sikre dig, at der altid er personale klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Hvis du ønsker rejsen endnu billigere, kan der ofte være ekstra penge at spare, hvis du køber ferien uden for højsæsonen. Find et godt tilbud til Mallorca eller en billig all inclusive rejse til Tenerife. Husk på at tid er penge og, at dine værdifulde timer kan gå til andre sjove aktiviteter end at planlægge din næste ferie ned til mindste detalje. Især med rejser til mere ukendte og fjerntliggende lande kan det let blive uoverskueligt og svært at holde hovedet koldt under planlægningen. Også hvis du er sent ude med bestillingen af din næste rejse, og skal bruge en last-minute rejse, kan det være betryggende at købe en charterrejser med all inclusive. Dertil er denne slags ferie ideel for børnefamilier, da der ofte er børnepasning, fritidsklub og underholdning gennem dagen. Få den vidunderlige ferieoplevelse uden at planlægge flere måneder forinden.

Charterrejser kan også opleves uden for Europa

Rejs til kontinentet Afrika på din næste charterrejse. Med en ferie til Senegal eller Egypten vil du erfare nye kulturelle værdier og historier.

Rejs til det afrikanske territorium, studer de pragtfulde landskaber og snak med de gæstfrie beboere. Her eksisterer et sublimt klima for afslapning og solbadning. Samtidig er der rig mulighed for at udforske historiens gang i de enkelte lande.

I Egypten må du tage en guidet tur til de mystiske pyramider i Giza. Her ligger 9 pyramider, der venter på at blive besøgt samt den berømte skulptur, Sfinx, som er en kombination af en løve og et menneske, og som især er kendt for sin knuste næse. Forsæt turen til Luxor hvor Kongernes Dal gemmer på 70 klippegrave med Egyptens tidligere faraoer. Rejs videre vestpå til den tidligere franske koloni, Senegal. Her har historien sat sit præg på byen, fra dengang hvor slavetiden var dominerende i Senegal. Er du interesseret i at optage ny viden om historiske begivenheder fra slavetiden, skal du sejle ud til øen, Gorée, som er kendt for at være det tidligere slavehandelscenter for mennesker. Besøg museet “Maison des Esclaves”, der giver et glimrende indblik i, hvordan dagligdagen fungerede for de tidligere slaver, og hvilke forfærdelige forhold de levede under. Nutidens formål med bevarelsen af øens slavebygninger er for at mindes den grusomme menneskelige udnyttelse og som et fristed for forsoning. Det fremgår tydeligt af Gorées kontrastfulde arkitektur, at øen var delt i to - slavehandlernes formidable huse og de ucharmerende slavekvarterer.

All inclusive

Hotel, fly, transit og velsmagende mad dagen lang.

Hotel, tjek! Fly, tjek! Transit, tjek! Alle dagens måltider, tjek!

Ja, alt er inkluderet på din charterrejse med all inclusive. Hvad venter du på? Pak kufferten med dit yndlings bade- og sommertøj og flyv mod sydens sol på en velfortjent ferie. Sov så længe du lyster eller stå tidligt op og beundre den smukke solopgang i horisonten. Hvor går drømmerejsen til? Du har formentlig allerede et skønt feriebillede i hovedet, for hvor din næste spændende rejse skal gå til. Det eneste der begrænser dig er, at dit budget ikke rækker til den helt vilde tur. TravelBird tillader dig at være fleksibel, og isoleret kigge efter de kriterier som du mener er de vigtigste for netop din næste rejse. Skal rejsen fokusere på historie og kultur, ren afslapning eller eventyrlige udflugter som safari, surfing, vandreture eller cykelture? Måske det er specielt vigtigt for dig, at rejsen er familievenlig eller kun for voksne? Med disse søgekriterier kan det ligefrem ske, at du bliver introduceret til en fantastisk destination eller aktivitet, som ellers ikke var i dine overvejelser. En ekstra bonus for dig er, at tilbuddet bliver skræddersyet til dine individuelle præferencer. Nemmere bliver det ikke!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice