Central beliggenhed på Friedrichstraße

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse, Berlin, Tyskland

Superior-værelse

Juniorsuite

Stilfuldt og centralt hotel tæt på flere af Berlins store seværdigheder, inklusive morgenmad og velkomstdrink

Historiske seværdigheder, livlige pladser og en afslappet atmosfære smelter sammen i Berlin og gør, at folk velfarter til Tysklands spændende hovedstad. Uanset om du rejser til Berlin for at opleve de mange seværdigheder eller besøge de utallige klubber, der dukker op rundt omkring i byen, så er en ting sikker – det er velfortjent, at Berlin kaldes for "den anden by, der aldrig sover".

Snør traveskoene grundigt – for med NH Collection Berlin Friedrichstrasses perfekte beliggenhed er der ikke langt til hverken Rigsdagen, historiske Checkpoint Charlie, den eksklusive boulevard Unter den Linden, Brandenburger Tor eller den inspirerende Museumsø.

Tilbage på hotellet kan du smide skoene og slappe af på dit værelse, der er udstyret med luksuriøse faciliteter såsom tøfler, regnbruser, lydisolering, kingsizeseng og fladskærms-TV, der sikrer, at du får et behageligt ophold og kan slappe af mellem dine traveture rundt i Berlin. Hotellet har desuden to restauranter, som serverer tyske retter og cocktails.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser