Central base til par og familier

The Gregory, New York, USA

Tailored King-værelse

Tailored Double Queen-værelse

Bo tæt ved Empire State Building i hjertet af New York – værelser til par og familier 

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -43% på hotellets egne priser ?
Ophold på et Tailored King-værelse, kun inklusive logi.

Vær venligst opmærksom på, at der pålægges et nedsat gebyr på 28,08 USD (plus skat; normalt 35 USD) per værelse, per nat, som skal betales på hotellet. Gebyret dækker højhastigheds-Wi-Fi; to flasker vand per nat; kaffe og te fra kl. 07.00-10.00 hver morgen; adgang til døgnåbent fitnesscenter; adgang til computer og printerservicer; ubegrænsede lokale telefonopkald; samt vaskeservice af et stykke tøj per nat.

Tilbuddet gælder for maksimum to voksne. Rejser du alene eller med børn, kan du læse mere under “Enkeltrejsende” eller “Børn”.

Parkering er til rådighed mod et tillægsgebyr fra 42 USD til 57 USD per bil, per nat, som skal betales på hotellet.

Kæledyr kan medbringes mod et tillægsgebyr. Kontakt venligst hotellet for nærmere aftale inden ankomst.

Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning senest kl. 12.00. Bemærk, at gæster skal være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind. 

Amerikanske skatter og afgifter er ikke inkluderet og vil blive tilføjet på betalingssiden.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 01.08.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil? 

Bo i hjertet af New York på boutiquehotel fyldt med historie og charme

Værelserne

På The Gregory får du en central base, der er indrettet i en fashionabel stil. Stilren indretning i lyse farver og fine detaljer går igen på værelserne og sikrer dig et dejligt og afslappende ophold, når du skal koble af fra storbyens puls. Bemærk desuden, at du kan vælge mellem et Tailored King-værelse med en kingsizeseng og et Tailored Double Queen-værelse med to queensizesenge.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Fladskærms-TV
- Køleskab
- Hårtørrer
- Toiletartikler
- Aircondition
- Pengeskab

Forplejning

På hotellet finder du Brendan’s Bar and Grill, der med inspiration fra områdets irske rødder, serverer alt fra Farmer’s Frittata til Rib Eye-steaks. Pubben har også en lang række internationale øl og vine og gode, hjemmelavede cocktails og er åben til både morgenmad, frokost og middag.

Beliggenhed

The Gregory ligger centralt placeret i Midtown mellem Herald Square og Fifth Avenue. Du bor i New Yorks pulserende hjerte og lige rundt om hjørnet fra ikoniske Empire State Building og det berømte Madison Square Garden samt tæt på en lang række andre centrale attraktioner og transportmuligheder.

Godt at vide

Der pålægges et nedsat gebyr på 20,08 USD (plus skat; normalt 35 USD) per værelse, per nat, som skal betales på hotellet. Se, hvilke servicer gebyret dækker under de enkelte tilbud.

Ideelt til
42 West 35th Street, New York, New York 10001, USA

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • At bo centralt i Midtown tæt på attraktioner og transportmuligheder 
 • Restaurationen af den historiske bygning fra byens "Gilded Age"
 • Hotellets atmosfære, der oser af klassisk stil og charme 

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser