Britisk elegance tæt på shopping

Flemings Mayfair, London, England

Deluxe-værelse

Bo på et af Mayfairs flotteste og mest elegante hoteller i hjertet af London, inkl. morgenmad

Flemings Mayfair ligger i et af Londons mest eksklusive kvarterer – i kort afstand fra både Green Park og Piccadilly Circus, men stadig gemt væk fra byens støj og larm. Hotellet, som omfatter hele seks sammenlagte byhuse, består af 129 individuelt designede værelser, suiter og luksuslejligheder.

Det smukke hotel kombinerer moderne luksus med Mayfair-områdets elegante charme, og den vidunderlige beliggenhed gør, at du er tæt på alt det, som London har at byde på, uden at være midt i byens travlhed.

Flemings Mayfair er virkelig en perle, som skal opleves, og hotellet er også kendt for sin restaurant, hvor du kan opleve en enestående service, fantastisk mad og cocktails i verdensklasse. Det hele nydes i smukke omgivelser i en afslappet atmosfære. Her kan du forvente moderne, elegant, europæisk mad med robuste og spændende smagsnuancer tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Måske det er på tide at forkæle dig selv med en tur til den populære storby?

Ideelt til
Sightseeing Shopping UK og Irland Boutique By

Gå ikke glip af

Flemings Mayfair ligger i en stille sidegade rundt om hjørnet fra Piccadilly Circus, og du befinder dig altså lige midt i Londons hjerte. Du bor i gåafstand fra ikoniske steder som Carnaby Street, Oxford Street og Leicester Square, og du har desuden den flotte Green Park som nabo. Området er fyldt med eksklusive restauranter og butikker, og du vil altid kunne finde på noget nyt at foretage dig

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser