Boutiquehotel i Latinerkvarteret

Hotel Serotel Lutèce, Paris, Frankrig

Premium-værelse

Lejlighed

Lejlighed

Lejlighed

Lejlighed

Lejlighed

Classic-værelse

Chikt, hyggeligt og nyrenoveret boutiquehotel i Latinerkvarteret i smukke Paris, inklusive morgenmad og velkomstdrink

Uanset hvilken tid på året, du besøger Paris, blomstrer romantikken nemt i den dynamiske by, og i hjertet af Latinerkvarteret på den venstre bred af Seinen ligger det charmerende og fredfyldte Hotel Serotel Lutèce. Hotellet er blevet renoveret fornylig og har en hyggelig gårdhave, som er lidt af en sjældenhed i storbyen, hvor du kan slappe af lidt væk fra folkemængderne. Her er også en bar med en varm og hyggelig atmosfære. Værelserne er klassisk indrettet og har bl.a. TV, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse.

Hotellet er omgivet af Paris’ mange enestående seværdigheder, såsom det nærliggende Sorbonne og Pantheon. Du kan med fordel gå tur i den romantiske Luxembourg-have, som består af 20 hektarer med træer og blomsterbede. Her er springvand og statuer af kendte franske personligheder blandt de engelske og franske haver.

Det er også lidt af en oplevelse af besøge det berømte marked i Rue Mouffetard, hvor du kan gå på opdagelse blandt de mange boder. Og fortsætter du af Boulevard Saint-Michel, kommer du snart ned til Seinen og Notre Dame. Du kan desuden nemt komme rundt til byens andre seværdigheder fra metrostationen, som ligger blot 500 meter fra hotellet.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser