Boutiquehotel i 10. arrondissement

25 Hours Hotel Terminus Nord, Paris, Frankrig

Medium Plus-værelse

Medium Plus-værelse

Medium Plus-værelse

Medium Plus-værelse

Tjek ind på veldesignet hotel med restaurant, bar og butik i livlige omgivelser – tæt på Gare du Nord og Montmartre, inkl. morgenmad og velkomstdrink

Ideelt til
By Europa Romantik Shopping Sightseeing

Gå ikke glip af

25 Hours Hotel Terminus Nord ligger i Paris’ livlige og multikulturelle tiende arrondissement. Herfra kan du nemt finde masser af restauranter, barer, caféer og butikker, men også opleve flere af de enestående seværdigheder, som Paris byder på. Du kan for eksempel besøge Montmartre, kirken Sacre-Coeur, Pigalle-området, Louvre, Latinerkvarteret, Tuileries-parken samt hovedgaden Champs-Élysées.

Du kan også med fordel gøre, som pariserne selv gør – at købe en enkel, men lækker madpakke (bestående af baguette, ost og en flaske vin) og nyde en picnic ved Seinen.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser