Bo i Londons skønne Bloomsbury

Ambassadors Bloomsbury, London, England

Deluxe-værelse

Charmerende ophold på Bloomsbury hotel i hjertet af London, inklusive morgenmad

Ambassadors Bloomsbury ligger i hjertet af det centrale London, og det er en perfekt beliggenhed, når du ankommer direkte til Kings Cross fra lufthavnen. Du bor midt i Londons litterære distrikt med de blå plaketter, den smukke arkitektur, de grønne områder og ikke mindst de gode transportmuligheder til West End og andre populære områder.

Det uafhængige hotel kan prale af en enestående service og en gæstfri atmosfære. Du mærker tydeligt, at du er omgivet af den engelske høflighed og hjælpsomhed, så du får intet mindre end det perfekte udgangspunkt til at udforske byen, der har det hele.

Ambassadors Bloomsbury ligger i hjertet af London i det billdskønne og eftertragtede Bloomsbury. British Museum, Oxford Streets butikker og Covent Gardens teater- og shoppeområde ligger inden for halvanden kilometer. En kort gåtur væk finder du pubs, restauranter og Euston undergrundsstation.

Gå ikke glip af

  • At se på hovedstadens smukke seværdigheder
  • At nyde godt af de gode transportmuligheder inden for gåafstand
  • At bo en kort gåtur fra British Museum og det smukke Russell Square

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser