Billeje og all-inclusive på Cypern

Coral Beach Hotel & Resort, Pegeia, Cypern

Sea View-værelse

Sea View-værelse

Femstjernet ophold ved Cyperns smukke Koralbugt – med all-inclusive og billeje

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -44% på markedets priser ?
Ophold på et Sea View-værelse med all-inclusive.

All-inclusive omfatter måltider og drikkevarer på stedet. Yderligerer gebyrer for måltider gælder på visse restauranter, menuer og retter, visse drikkevarer og andre faciliteter. Bemærk, at der gælder særlige menuer for all-inclusive-gæster. Som all-inclusive-gæst skal du desuden være iført det udleverede armbånd, og du kan bestille drinks fra alle barer på hotellet. Ikke alle alkoholholdige drikkevarer er dog inkluderet på menuen. Ønsker du at bestille andre drikkevarer, vil det altså koste ekstra.

Måltiderne serveres på følgende tidspunkter:

- Morgenmad: mellem kl. 07.00-10.00
- Frokost: mellem kl. 12.00-14.30
- Middag: mellem kl. 19.00-22.00

Dette tilbud inkluderer også billeje under opholdet. Billejen er baseret på en klasse A-bil (Kia Picanto eller tilsvarende) eller en klasse B-bil (Ford Fiesta eller tilsvarende) afhængigt af tilgængelighed. Selvrisikoen ligger på 650 EUR. Højere bilklasser kan tilkøbes mod et ekstra gebyr. Bilen skal afhentes fra Paphos eller Larnacas internationale lufthavne. Se alle afhentningssteder her: http://www.thrifty.com.cy/locations/. Levering og afhentning af bilen kan tilkøbes for 20 EUR per vej.

Privat parkering er til rådighed på stedet uden ekstra omkostninger (reservation er ikke påkrævet).

Minimum tre overnatninger er påkrævet.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning senest kl. 11.00.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 14.12.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Underskøn ferie ved Cyperns Koralbugt på moderne hotel i vidunderlige naturomgivelser – med all-inclusive og billeje

Værelserne

Coral Beach Hotel and Resort ligger i Pegeia i Pafos-distriktet på den vestlige del af Cypern. Både byen Pafos og den storslåede natur i området er kommet på UNESCO’s Verdensarvsliste, så du kommer til at bo i maleriske, smukke omgivelser.

De lyse og åbne Sea View-værelser har udsigt til Koralbugten og den smukke halvø Akamas. Farverne på værelset er fint afstemt med havudsigten i azurblåt og hvidt. Du får dermed også følelsen af at bo klassisk græsk i forhold til interiør og farvevalg – det blå, blå hav og de hvide bygninger og sandstrande.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Klimaanlæg
- Fladskærms-TV
- Altan med havemøbler
- Kingsizeseng eller to enkeltsenge
- Skrivebord
- Pengeskab
- Roomservice

Forplejning

Der er intet mindre end fire barer og seks restauranter i forbindelse med hotellet, så du kommer næppe til at gå sulten i seng på din ferie. Menuerne spænder fra klassisk cypriotisk til græsk, fransk og italiensk og kan indtages udendørs, hvis vejret tillader det. De lokale retter skal naturligvis ledsages af en lokal vin fra Pafos.

Spa

Esthisis – æstetik – hedder hotellets spa og har det som højeste mål at forkæle dine sanser og få dig til at slappe af. Æstetikken er da også helt i orden i den stilfulde spa, og du kan vælge mellem en række individuelle behandlinger og nyde de skønne og velduftende produkter fra Phytomer, Elemis og Guinot.

Beliggenhed

Coral Beach Hotel and Resort ligger i Pafos-distriktet på Cypern, midt på en strækning af en halv kilometer sandstrand. Du bor i hjørnet af Akamas-halvøen i et naturskønt område, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det tager under en halv time at køre til den internationale lufthavn i Pafos og godt halvanden time til Larnacas internationale lufthavn. Da billejen er inkluderet i tilbuddet, er der masser af mulighed for udflugter. Hvis du vil give dig ekstra god tid på at nyde naturen, er det sågar muligt at leje en hest, en jeep eller sejle i båd.

Ideelt til
Strand Drinks Europa Foodies Afslapning Vintersol
Coral Bay Ave 70, Peyia 8575, Cypern, Grækenland

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • At bo i underskønne naturomgivelser, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste
 • Liv og glade dage med folkedans og havudsigt på den hyggelige og uformelle Limani Taverna
 • At slænge sig på den private altan med udsigt til det hvide sand og det azurblå hav

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser