Besøg Italiens smukke grønne hjerte

Relais Il Canalicchio, Perugia, Italien

Sidste chance Sidste chance

Ekstraordinært forlænget – du kan stadig nå det

Classic-værelse

Classic-værelse

Elegant landejendom i Umbriens idylliske omgivelser, inklusive morgenmad, trerettersmiddag, velkomstdrink med mere

Ideelt til
Afslapning Foodies Europa Smukke landskaber Romantik Natur

Gå ikke glip af

Relais Il Canalicchio ligger i Umbrien knap 20 kilometer syd for Perugia og er en god base, hvis du vil udforske Umbrien, der er kendt som “Italiens grønne hjerte”. Området er fyldt med små charmerende middelalderbyer, hvor det føles, som om tiden står stille. Regionens hovedstad er Perugia – chokoladens og studenternes by. Her vil du sandsynligvis blive forelsket i den fantastiske atmosfære på byens torve, eventuelt mens du sidder og nyder en espresso.

Du bor midt mellem Rom og Firenze, så der er også gode muligheder for at få lidt storbyferie med i programmet. Trasimenosøen ligger desuden 45 kilometer derfra.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser