Bæredygtig elegance i modebyen

Klima Hotel Milano Fiere, Milano, Italien

Superior-værelse

Superior-værelse

Elegant, miljøvenligt ophold i udkanten af Milano, inklusive mulighed for morgenmad, adgang til fitness, velkomstdrink og andre fordele

Oplev en unik kombination af miljøvenlighed og elegance på Klima Hotel Milano, som tilbyder et luksuriøst ophold i udkanten af Milanos centrum. Hotellet ligger blot en halv times kørsel fra byens centrum, der rummer en imponerende katedral, de smukke Navigli-kanaler, Sforza-fæstningen og ikke mindst masser af modebutikker. Hotellets beliggenhed sikrer dig et bekvemt og fredfyldt ophold en smule væk fra turistmasserne.

Klima Hotel Milano Fiere, der er drevet af solenergi, er det første certificerede grønne hotel i Milano – en fortjeneste, der genspejles overalt i hotellets design fra jordfarverne til de grønne, plantebevoksede vægge.

Efter en god frokost eller middag i restauranten kan du nyde en afslappende drink i baren, inden du trækker dig tilbage til dit værelse. Værelserne er elegante med dæmpet belysning, moderne bekvemmeligheder og en cremefarvet palet, der sikrer dig et afslappende ophold. Har du brug for yderligere afslapning og velvære, kan du benytte dig af hotellets fitness eller wellnesscenter.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser